kaster op....

kaster op.... Anonym
py ha... har fået det problem at jeg kaster op når jeg spiser noget. kan ikke engang holde mariekiks i mig. har tabt mig 2kg på 2dage og føler mig godt nok afkræftet efterhånden.
nogle gode råd?

jep, kontakt din læge, måske anonym
du skal have noget pemperan.. stikpiller,der standser opkastninger.

Og hvad mon du fejler ??

Ring lige til lægen i morgen... men husk at drik rigeligt.. vand..måske kogt og rist noget brød..måske du kan holde det i dig :-)

go bedring

Du skal bare vente Tålmodighed
på at det holder op. Der er masser af den slags, der florerer i øjeblikket. Det er i øvrigt helt "normalt" at tabe sig så meget (væsketab!)og så hurtigt med den slags sygdom. Slap af og vent på at du bliver rask - det er jo ikke ligefrem et spørgsmålom liv eller død ;-)

En rigtig dårlig idé Dårligt råd
Når man kaster op (eller når det kommer ud af den anden ende for den sags skyld) er det en rigtig dårlig idé at tage Primperan eller andet stoppende. Det giver lige præcis sygdommen/bakterierne rigtig god tid og lejlighed til at formere sig!
Der er ikke andet at gøre end at vente på at man bliver rask igen. Det er selvfølgelig træls mens det står på, men det er altså ikke noget man dør af!

2 kg på 2 dage Doc12345
Det er væske du har tabt fordi du kaster op.
Du skal drikke meget vand når du kaster op og har myldremås.

drik kun kogt vand koger
kog vandet så du undgår bakterier

tak Anonym
okay... det prøver jeg. og tak. nej det er jo ikke liv eller død,men meget ubehageligt så længe det står på. især når der er 2 små tøser at passe samtidig :-)

væske tab memmory
Godt råd er, god hånd hygiejne, tvebakker, waldnødder- mod kvalme , saftevand med sukker og lidt salt, da din elektrolyt- dvs. salt/ sukker ballance bliver lidt forskudt, når du kaster meget op, i løbet af en dag fortsætter ubehaget, er det bedst at få fat i en læge.

Vent med tandbørstningen dentist
Det er godt at skylle munden med vand efter opkastning, men vent med tandbørstning i 1 time. Så kan spyttet nå at reparere noget af mineraltabet i tandemaljen, før du slider emaljen væk med børsten.