katamaran/husbåd præstøfjord

katamaran/husbåd præstøfjord hhhhhh
er der nogen der kender til den ufo lign katamaran der ligger i præstøfjord....den var sku da for fed

Ja.....det gør jeg jr.m
Det er en hjemmebygger fra hvidovre...De har ligget der i snart 3. mdr for at spare havne penge...
De har også et barn med som de selv underviser!!!!!!!!!
Den er 36.kvm.....indvendig........ men jeg aner intet om bad og toilet forhold.... men der hvor de ligger har de over 1,5 km til det nærmeste toilet......og det er jo ikke tilladt at lade det løbe ud i fjorden...

Med venlig hilsen
jr.m

Det er helt legalt ! bella-donna
Der er noget der hedder holdingstank, som opsamler spildvand m.m.og alle havne skal have en tømningstank, som man kan sejle hen til når den er fuld, nogen har kapacitet til 8 dage andre til 8 mdr. eller mere, tænk på vores Krigsskibeder sejler p.t. i de varme lande !

holdingstank. til søs.
en holdingstank er kun beregnet til det ægte poo, man må gerne hælde opvaskevand, vaskevand, og lignende ud i havet.

poo tanken må tømmes overalt på havet, blot det er 30 sømil fra land.

alle skibe har en ferskvandsgenerator, så de selv kan lave ferskvand af saltvand, så der er altid ubegrænset ferskvand ombord.

jeg har selv i en kort periode, boet i et hus i Godthåb, hvor vi fik vand med tankbil, vi brugte 1000 liter om ugen, selvom vi havde vaskemaskine. 1000 l. kostede 23 kr, men jeg havde en fast aftale med leverandøren, så jeg betalte 100 kr. hvergang.

kun lystfartøjer får tømt deres holdingstank i land, men jeg ved ikke hvad det koster, men udsugningen er standard, så en slamsuger kan også tømme tanken.