Kattekillinger udenfor

Kattekillinger udenfor Freddie
jeg har 2 kattekillinger som er cirka 3 mådener om et par dage.
de har boet indenfor indtilvidere og jeg har gået ture med dem (i snor) jævnligt, så de kunne lære min have og området bedre at kende. Mit problem er at jeg ikke ved om de er gamle nok til at blive lukket ud, og heller ikke hvordan jeg skal gøre(er bange for de måske løber væk) hvad skal jeg gøre for at de ikke bare stikker af, men kommer tilbage?

Du må ikke lukke dem ud alene. anonym
Du må ikke lukke dem ud alene.Gør som du plejer,at gå med sele på dem.
De kan godt løbe væk,og killinger i den alder 3 mdr kan ikke klare sig selv.
Lad dem blive inddøre.Stakkels små killinger hvis de bare bliver lukket ud.

Jeg har haft shano9
katte i snart 25 år og du kan være ganske rolig de viger ikke mange meter fra din side,de første mange uger i er ude sammen.Det er rigtigt at du ikke bare må lukke dem ud alene,det kommer helt af sig selv,de vil sidde og tigge om at komme ud alene,men kun få minutter de første par gange,derefter længere og længere tid af gangen.Min killing Gucci har været ude med mig siden han var 9 uger gammel,da han var 12 uger ville han selv 5-10 min af gangen.Nu er han 19 uger og klare næsten 3 timer alene ude:).
Skal siges at jeg fik ham da han var 7 uger pga moderen blev kørt over...
Held og lykke knus [l]

De ved godt hvor de bor flixa
Jeg var ude et par gange med min i snor, da hun var 12-13 uger, lige da jeg havde fået hende. Det synes hun overhovedet ikke var sjovt så det opgav vi hurtigt, men så begyndte hun at følge efter mig når jeg skulle ud med skraldet osv og jeg kunne mærke på hende at hun godt vidste hvor hun hørte til. Hver dag vovede hun sig lidt længere væk fra døren og kom tilbage når hun havde fået eventyr nok.
Jeg tror godt du kan lukke dem ud, de ved godt hvor de bor og de skal nok finde ud af at komme hjem når maven begynder at rumle[;)]

Forresten, god årstid flixa
ja lad døren stå åben, som én ovenover skriver, kan jeg love dig at der bliver et vidunderligt efterårslandskab indenfor. Der er nemlig den helt rigtige årstid for meget meget spændende visne blade der hvirvler rundt i vinden.

DE SKAL DA MED IND... ALLE SAMMEN![:D]

Håber du har en kost og en god støvsuger...[;)]

Først når de er et 1/2 år.... Moutain unlogget.
kan de finde tilbage til hvor de bor, nogen ældre. Så forsæt med gåturene i snor.
Jeg er selv i samme situation som dig, mine er dog et par uger ældre[:)]