katten - et tåbeligt dyr

katten - et tåbeligt dyr Milano
Jeg er simpelthen ikke overbevist om kattens intelligens og charme.
Den er et forstyrret dyr der render rundt om sig selv eller i sin egen verden og har ikke den fjernete idé om hvad der foregår. Nogen vælger at kalde det at den er så selvstændig, men det ser jeg nu ikke meget til. Vil snarere kalde den blottet for empati. Har haft forskellige slags katte tidligere og de er da meget søde, men er sgu ikke imponeret over dyrets personlighed.

Jeg må beklage at måtte bryde romantiseringen om katten !! Ikke flere katte til mig. Søde men kedelige dyr :-/

Katte vælger selv. sjoveren
Dine har åbenbart ikke valgt Milano, synd for dig!

;-))

enig! neseor
enig i alt!!! -bortset fra at katte skulle være søde.... for hver kat jeg har haft, syn's jeg de er blevet mere ulækre...!

katte vælger ikke Waleed
de dalrer bare rundt

det lyder fornuftigt laddyladdy
Jeg har også haft en del katte. Synes ikke det var noget specielt. Folk siger at katten er sin egen, men kun til et vist punkt. Den kan narres til alt ligeså vel som alle mulige andre dyr.Problemet er bare, at den mangler empati, som forfatteren af hovedindlægget skriver.

Hunde og heste er meget sejere. De kræver mere pasning, men det er jo en del af det at være så meget sammen med dyret. Man får en masse igen og opbygger et forhold. Det er vel derfor man anskaffer sig et dyr....eller ??

Det fascinerer mig også hvad man kan lære hunde og heste f.eks. Især hunde. Jeg får helt gåsehud når jeg ser i virkeligheden eller ser programmer om, hvad man egentlig kan træne hunden til. Det er fantastisk.

hvis icarus
du gør noget for det kan du altså også lære en kat trix... ;)

katten er et dejligt dyr icarus
og har sin egen kattegori her i forumet...under katte (sjovt nok) hehe...

spøj til side...

nok er katten sin egen, men de er sku dejlige :)

men ikke på samme måde laddyladdy
der er mere kompetence i en hund. Synes jeg ihvertfald :0) Vi havde én kat der var dygtig på den gård jeg voksede op på, men hunde og heste har bare et væsen der mere tiltaler mig :0)

Hader katte Troels Hedegaard
tror dyret har en hjernefejl. Det udvikler skizofreni i løbet af meget kort tid af dens levetid. Hvem gider have et dyr der pludselig begynder at rive og kradse ? Man er godt blåøjet hvis man postulerer at det er det charmerende ved dyret.
Har en mistanke om, at det er massochister der holder kat

er jo en smagssag icarus
vil også 100 gange helre have en hest...men den er også 100 gange dyrrer og mere krævende.


;)

men synes stadig ikke katten skal forbandes, den er et mageligt dyr. men er intet bedre efter en hård dag når man kommer hjem og smækker benene op og den kommer op og putter i skødet :)

kommer icarus
jo så an på opdragelsen... blir katten tosset har noget sikkert haft indflydelse fra ejeren ;)

els er det måske indavl...

jamen Kattesympatisør
Jamen du har jo så tydeligt et andet behov end os katteejere. Du ønsker et aktivt forhold, hvor katteejere ønsker hygge. Tro mig, med den rette indstilling og forståelse ikke mindst, kan man sagtens opbygge en meningsfuld relation til en kat. Det handler kun om hvor meget du tager dig af den.

katten - kort og godt: lumber jack
en sød kat er en død kat !

muligvis laddyladdy
men de andre dyr er også meget hyggelige. Man kan lave flere ting med dem. Jeg har sådan set forstand på katte, har tilbragt meget tid med dem og kan derfor sige, at deres jeg bryder mig mere om hunde :0)

hunde er også skønne icarus
er de fleste (hus)dyr :)

har selv haft heste, hunde, katte, kaniner, marsvin, mus, ørkenrotter, fisk, fugle...(hmm mon jeg har glemt noget).

alt for enhver smag, er kun godt vi ikke alle er ens :)

men et hvert dyr til enhver lejlighed.
gu kan en hest og en hund men de kan ikke rigtig sidde og hygge i sofaen (medmindre det er miniatyre modellerne).. miner schæfer, og hun elsker at kæle...men hun kommer ikke op i sofaen..men tumler på gulvet :)

nej vil ikke forbande den laddyladdy
vil bare tilslutte mig den gruppe af mennesker der ikke romantiserer dyret eller finder det fantastisk. Men det lyder til at du har et mere afslappet og fornuftigt forhold til dine katte, det kan jeg lidt bedre klare :0)

Det er en skam at heste kræver så meget tid, penge og plads. De er så smukke, fascinerende, intelligente og dejlige at være sammen med :0) Bor du på landet?Der var heste på den egn hvor jeg voksede op. Ikke langt fra et lille stutteri af Andalusiske heste - nøøøøj, de er så flotte, man begriber det næsten ikke. Var svær at få med hjem derfra :0)

hmm icarus
lyder som noget min kæreste kunne finde på at sige :(

hvad? laddyladdy
En sød kat = en død kat ? Det ville da være lige omvendt hos mig :0)

eii hvor dejligt icarus
jo tak har haft 4 heste, men de stod opstaldet og det var dyrt samt man følte til sidst de var en forpligtigelse som kostede en brækket arb hver måned. så blev desværre nød til at komme af med dem.

men har da stadig drømmen om at få en igen, men ikke før jeg selv bor på landejendom.

bor på djursland, masser af dejlig natur skønne områder, med strand, mark og skove :)

hunde person jacob.lykke
hvis jeg havde 9 liv at bruge af, ville jeg nok heller ikke tage helt så rationelle beslutninger som jeg vil vove at påstå jeg gør idag.

men kan lige så vel få lidt sjov ud af at være til når man ikke kan andet end at spinde, spise, skide og sove...
;)

mh Jacob

Så skal du heller ikke g-l
have flere katte, med det syn du har på dem. Men jeg synes ikke, du kan være nedladende overfor dem der har kat. Jeg har både hund og kat og nyder begge dele. De har hver deres charme og personlighed. Jeg tror heller ikke der er to katte der ens (det er nr. to vi har nu og hun er i hvert tilfælde anderledes end den første). For mig er der noget beroligende i, at se på katten når den er totalt afslappet og når jeg nusser den. Den kommer faktisk også, når jeg kalder og ved godt hvad den må og ikke må. At opdragelsen nogle gange går over tugtlesen, er en anden sag.

Husk vi har alle lov til at være her, og hvad du kan lide eller ikke lide, har du lov til at give udtryk for, bare du også accepterer, at andre kan have en anden mening!

Katte- OG hundeelskeren

JA, det er de! g-l
Og de har et vindende væsen. Sjovt nok så hadede jeg katte en gang! Men sådan er det ikke mere!