Kbhs lufthavn evakueret i dag

Kbhs lufthavn evakueret i dag Søs ...
Jeg var på arbejde ude i lufthavnen i dag, da jeg pludselig bliver bedt om at hjælpe med at evakuere terminal 2 sammen med politiet og de grønne hjælpere derude. Folk skulle gennes ned i terminal 3 og kontorerne skulle ryddes og personalet sendes ud. Udenfor kan jeg se at der er afspærret i et stort område og rullemarie er dukket fram henne ved parkeringskælderen. Vi bliver bedt om at holde folk nede i terminal 3 og forklare dem situationen, da de enten er urolige eller bare ikke vil forstå alvoren af, at politiet har afspærret hele terminal 2. I starten måtte vi ikke fortælle folk hvad der skete, for ikke at sprede panik, men efterhånden går det dog op for dem og de bliver nemmere at håndtere.

Efter 40 min blev bombetruslen afblæst og vi kunne igen sende folk ned til deres respektive køer.

Det var så en anderledes spændene dag i lufthavnen, må man sige.
Nu er jeg så bare nysgerrig efter at vide, hvad det egentlig var de havde fundet i parkeringskælderen. Men synes ikke jeg har hørt noget i nyhederne i dag.
Er der nogen af jer, der kender lidt til fortsættelsen ??

link Søs ...
http://www.google.com/search?sourceid=navclient&ie=UTF-8&rls=HPEB,HPEB:2006-20,HPEB:en&q=bombetrussel+kastrup+lufthavn

Ovenstående er det tætteste jeg kan komme på sagen. Det er ikke det første indlæg der stpr på siden, det er fra år 2004, men indlægget står lidt længere nede. Man kan læse et brudstykke af det men når jeg kommer ind på selve linket, synes jeg ikke jeg kan finde artiklen. Håber måske en anden herinde kan :-)

Simpelt. Me Jane
Det var en efterladt kuffert med en termokande i.

Så det var årsagen til din spændende dag.

Du kan få et link her. Me Jane
http://www.dr.dk/Regioner/Kbh/Nyheder/Andet/2006/08/19/114036.htm?rss=true®ional

Hæ hæ var også i lufthavnen laddyladdy
da det skete og blev næsten helt skuffet, da det viste sig at være en termokande ;-D Vildt hvad sådan én kan sætte igang ikke?

utroligt Søs ...
så lidt der skal til, for at få en spændene dag nogen gange :-D
Tak for link

Terminal 3 også evakueret laddyladdy
Det er næsten helt morsomt at de to terminaler blev evakueret på sammen dag men pga episoder uafhængigt af hinanden. Ved en 19 tiden udbrød der brand i Burger King på 1.sal og folk måtte evakueres ud og ned mod terminal to. Ikke lige Kbh Lufthavns dag i går ha ha :-D