Ked af det. Ved ikke hvad jeg skal gøre!

Ked af det. Ved ikke hvad jeg skal gøre! Mig...
Min kæreste efter 5 år, forlod mig i mandags. Jeg føler mig helt tom indeni. Ved godt at det er åndssvagt at sidde hjemme, i stedet for at foretage sig noget med vennerne osv. Men jeg kan simpelthen ikke tage mig sammen! Han var så led ved mig den anden dags, og fortalte mig at han hellere ville have den tid sammen med sine venner. Han sagde at han elskede mig, men virkelig ikke så nogen fremtid med mig. Det gør ondt at få de ting af vide. De sidste par uger med ham, var det hele tiden frem og tilbage, om vi kom sammen eller ikke. Vi har haft slået op før, og jeg ved at det eneste han foretager sig, bortset fra at arbejde, er at være sammen med sine venner. Og så ved jeg også at han ikke tænker på mig et eneste sekund. Jeg ved godt at det er sådan nogle ting, som jeg skal tænke på, for den gang vi kom sammen, var det aldrig muligt at han tog tidligt fri for at være sammen med mig osv. Jeg har besluttet mig for, at komme videre. Jeg har fået nyt mobilnummer, så han ikke kan få fat i mig o.l. Men lige nu kan jeg ikke se hvordan at det skal kunne lade sig gøre. Det er kun ham som jeg har løst til at være sammen med, og ingen andre. Men han har det lige nøjagtig på den anden måde! Det hele ser så håbløst ud. Jeg trænger til nogle opmuntrende ord, eller bare et eller andet, som kan få mig til at se lysere på tingene.

Jeg husker det selv Anonym
da vi gik fra hinanden, vi havde været sammen i 9 år.

- det eneste jeg kan ruste dig med er, hav tålmodighed, tiden ...ak ja tiden vil heale alle din sår.
Men jo gå ud med vennerne, selv om jeg godt ved det er svært, tal om det, oplev noget andet....det kan måske hjælpe.
Kram til dig.

Hej du Charlotte29
Start i det små. Vær sammen med en veninde ad gangen hjemme hos en jer. Mange gange føler man ikke man kan overskue at være ude blandt andre mennesker, så derfor kan det hjælpe bare at være hjemme og have lidt selskab. Så kan man også få snakket og tudet hvis det er det du har brug for.

Det er hårdt men du ved jo at det nok skal gå. Der er ikke noget ved at være sammen med en som ikke deler ens følelser, så hellere komme videre og møde nye mennesker. Men det vigtigste er at du klarer dig gennem det på den måde du bedst føler du kan. Hvis det er at have et par dage alene så gør det og brug så ellers dine veninder.

Op med humøret og se fremad du skal nok møde en der værdsætter dig for den du er.

Giv tid giv tid... rie.rie
Hej "mig".

Det lyder hårdt, men også som om du har truffet den rigtige beslutning.

Hvis du bare kunne fare afsted og more dig i byen med det samme ville jeg faktisk være mere bekymret, for det ville være tegn på at du var følelsesmæssigt afstumpet.

Det er naturligt at have en periode, hvor man er rigtig ked af det.

Jeg synes du har fået nogle gode råd af de andre debattører: Hyg dig med gode veninder, og vent lidt med at gå i byen, lysten skal nok komme, men giv dig selv lidt tid.

Knus fra P&C

Trods alt bedre... miss-mee
...at han var ærlig og meldte klart ud fremfor at han gik og holdt dig for nar. Det er selvfølgelig hårdt at få at vide og gør ondt, men nu ved du hvor du står.

At han render i byen og hænger ud med venner betyder ikke nødvendigvis, at han ikke er påvirket efter bruddet - det er bare sådan nogle mænd (ret mange tror jeg) reagere, når de prøver at glemme noget der går dem på.

Du skal stille og roligt gøre noget godt for dig selv. Tag i bio med en veninde, få en gang massage, gå en tur i skoven eller noget andet du kan hygge dig med. Du bliver ikke super glad på en time elller en uge, men lige så stille begynder du at tænke på dig selv igen istedet for at tænke på ham og hvad han laver. Psa på dig selv og forkæl dig! ...mee