Keep your mouth SHUT???

Keep your mouth SHUT??? anniehall
Hallo under solen - har et dilemma som jeg gerne vil have indspark paa...

- and here it goes; HVIS nu man finder ud af, at ens dejlige veninde gennem mange lattermilde aar...har en toelper af en mand - fyren har en kaereste v. siden af. Det er aabenbart noget som har staet paa mere end et aar nu!!! Jeg ved at denne viden vil smadre deres aegteskab,,,hvis jeg siger noget - vil ikke sidde i stue m fyren og lade som ingenting, kan ikke holde ud at skulle se hende i ojnene OG lade som ingenting.

Ville selv have det af vide pronto... - hun har altid vaeret mig en god og staerk veninde, er utroligt glad for hende og synes at han skider paa hende...

- Hvad ville du gore???

Bedste hilsner A.[s] (er af pinden igen - svarer i morgen[s])

Hjørnespark ! elway
Altså jeg ved ikke lige hvad en toelper er, men det er garanteret ikke godt.. haha

Hvis du har et godt forhold til din veninde, og du ikke rigtig står til regnskab overfor hendes mand, så kan du gøre en af 3 ting.

1. Sig til hendes mand, at du ved han er utro, og giv ham 1 uge til at sige det til din veninde.

2. Sig det selv til din veninde.

3. Keep your mouth shut.

Selvfølgelig går din bekymring nok på om det er godt at sige det, og derved smadre deres ægteskab. Men jeg går STÆRKT udfra at din veninde alligevel ville sætte pris på at du siger det til hende. Så kan hun jo selv vælge om det skal smadre deres ægteskab, eller det er noget de vil arbejde på.

Hvis hun selv har lavet numrer, så kan det jo være hun vælger at give ham en chance, men at have 1 på siden i over 1 år, den er godt nok grov! Så er snakken om en smutter i hvert fald uddebateret!! og måske har han ligefrem følelser for hende.

Tror sgu jeg ville gå efter nr 1...... Ville nødigt være den som serverede nr 2 i fjæset på ven(inden)

Tidsfrist: 12 timer. lillefrk_unlogged
Jeg ville ringe til ham kl 07 om morgenen og oplyse ham om at han er en skidt knægt, fanget i utroskab og han så ellers har 12 timer til at fortælle konen det. Kl 19 ville jeg tage dytten og tage en venindesnak omme i skoven med hende.

Hvis han altså ikke forstod alvoren i det.

Død ved kølle Flowers Gone
Bevar dit venindeskab til din veninde. Det gør du ved ikke at skjule noget.

Som andre nævner - giv ham en tidsfrist, hvor han så enten selv kan fortælle sandheden, eller også fortæller du den alligevel, hvis tidsfristen er overskredet.

Hvis du blot lukker munden og din veninde på et senere tidspunkt opdager, at du har været vidende om hans utroskab, så er det ikke sikkert hun vil tilgive dig sådan lige med det første.

.. og til Elway; du må være meget ung, hvis du ikke ved, hvad en tølper er.

Samme situation ødelagde familiemiddagene Anonym
Hejsa.
For 5 år siden stod jeg i samme situation med min kusine og hendes kæreste. Han havde hygget sig med en af mine veninder.
Historien er således:
Jeg skrev sms til ham af jeg vidste det, og jeg syntes han skulle sige det til min kusine ellers ville jeg. Han skrev jeg ikke skulle blande mig i deres forhold. Men tvang han til at sige det inden i morgen ellers ville jeg.
Han sagde det så!!! Hvordan ved jeg jo ikke, gad godt have været en flue på væggen, for resultatet blev at der gik flere år uden de snakkede med mig. Ligesom det blev vendt til det var mig der var skurken, og at det åbenbart var tilladt!!!
Hvis det var mig ville jeg selv ønske min veninde kom og sagde det, i hvert fald skulle det frem i lyset. Og ham der bliver taget med bukserne nede, vil nok være tilbøjelig til at lave lidt om på historien....
Bare lidt input fra en der har været i samme båd - det er jo ikke sikkert denne historie ender så dumt som min....

Jeg ved hvad jeg ville gøre.... piglet45
Jeg ville fortælle hende det. Hvis hun er som du beskriver hende, fortjener hun intet andet end fuld ærlighed fra dig. Hun vil nok ikke takke dig lige med det samme, men på sigt vil hun forstå. [:)] Hvis du IKKE siger noget, og hun på et tidspunkt finder ud af at du har vidst om affæren hele tiden, mister du øjeblikkelig en god veninde. Det er jeg sikker på.

Held og lykke. [:)][f]

For den rene er alting rent dulkis
- og vores Elway er som nyfalden sne, undtaget når det kommer til .........[:D]

Sæt ham på et spir og lad ham selv dulkis
- bestemme fristen...[:D]

no FUCKING way martin,.
hej annie
Du kender din veninde og har sikkert en fornemmelse for om hun vil vide eller ej. Hvis du tier og hun senere finder ud af at du vidste det, vil det være dobbelt tillidsbrud. kæresten OG dig........... wow ..... den vil være tung for hende!

Hvis jeg var dig ville jeg give kæresten en frist til at gøre rent bord OG derefter sige til din veninde at det var dig der truede ham til det og begrund det med dine egne værdier, fortæl om din vildrede og desperation osv sådan at det står HELT klart at du har gjort det fordi du mener - og kan stå inde for - at det var det bedste. Måske vil hun blive sur fordi du har "fremtvunget" et brud - men på sigt vil hun være dig taknemmelig. I min optik er det en totalt skærpende omstændighed at det er en "kæreste" han har ved siden af og ikke en smutter.

Uanset hvad - en lorte situation - glad for at jeg ikke er i dine sko.

hilsen martin

Han har da ikke sagt sandheden til din kusine! herete
Men måske bildt hende ind at DU havde opfordret ham til utroskab eller lign. Lyder da mere end mærkeligt at din kusine blev kold overfor dig!

En god tæt veninde fortæller man selvfølgelig det hun selv godt ville vide, hvis hun havde mulighed for det. Så mindst to af mine veninder ville jeg da fortælle sandheden - og de ville da gøre det samme for mig. Ikke at fortælle det vil være at føre veneinden bag lyset og ikke regne hende for et voksent menneske.

Så fortæl hende sandheden - den er altid ilde hørt ved du, men som veninde bør man netop se bort fra det.

Pusser

10 ways to loose a dear friend! anniehall
This could be one way - tak for de gode svar...vil gore ham opmaerksom paa min viden. Han maa saa faa talt m hende indenfor en uge ellers tager jeg snakken m hende...v m sikkerhed at hun vil have det af vide...fatter bare ikke at hun IKKE har opdaget noget...det haenger slet ikke sammen...

Hun bliver godt nok ked!!! Hun har opgivet en del karrieremaessigt for at bygge et liv m ham i DK... - det er nogle gange utroligt svaert at vaere en "rigtig ven"....

Hmmm - A,,,tak igen for tid og svar - knus!

Jeg ville selv fortælle det.... SOS
Netop fordi du ikke kan stole på toepleren(!!) - Han kan fremlægge det i en anden vinkel, som stiller dig i et dårligt lys.

For 15 år siden konfronterede jeg en venindes mand om min viden og sagde at han ikke skulle tro at han kunne leve et sådan liv, ude at hun ville få det at vide. Blev ringet op og svinet til at "veninden" om aftenen, som udnævnte mig til sladrehøne (på trods af 10 års nært venskab). Hun ignorede mig i de næste 2 år - på trods af at elskerinden fødte et barn 14 dage efter deres fælles barn blev født oO (et år efter konfrontationen).

HVIS hun skal konfronteres:

Tag den selv
Forbered dig på at blive udnævnt som skurk

Gør det alligevel, da du jo under alle omstændigheder ikke vil kunne se dem i øjnene med din viden.

Pøj pøj

SOS SOS SOS anniehall
JA...hvis hun ikke stoler på hvad jeg siger - må hun leve sin løgn...- the show is not over until the FAT LIAR stops singing....

Sagde Groucho vidst en gang...noget lignende...og det tilslutter jeg mig pt...det er hendes liv, hendes børn, hendes mAND, hendes beslutning. Jeg v den risiko er tilstede, at jeg bliver valgt fra...det bliver nok i sidste ende hendes tab...........

Tak for råd...kh A.