Kender du en pædofil??

Kender du en pædofil?? Jens P
Da jeg og gutterne var nogle knægte på omkring 15 år og en gang i mellem rendte rundt og kedede os i vores by i Herlev, gik turen ofte ned til en mand som min kammerat kendte. Kammeraten havde nøgle derned til mandens hus, og jeg undrede mig over at manden havde givet en nøgle ud til min kammerat på kun 15 år, som mig selv. Der kunne vi bare tage ned selvom manden ikke var hjemme. Her kunne man tage slik og sodavand og se film..alle slags film. Der kom også mange andre drenge engang i mellem. Og siden har jeg fundet ud af, at der også var folk før vores generation, som kom hos ham. Nogle gange kom manden hjem, og han blev slet ikke sur hvis vi både spiste og drak. Der var altid ting at gå til dernede. Manden var desuden meget venlig ,og jeg fandt ud af at han tit satte sig meget tæt ved os i sofaen og kunne finde på at kilde os eller snakke til os, mens hans arme og hænder havde svært ved at være i ro, og som regel lige skulle røre os lidt på låret eller i håret. Rygterne gik at manden var bøsse, og nogle rygter sagde at han havde "lavet ting" med drenge før vores generation. Jeg stoppede med at komme dernede som 18 årig, og havde aldrig oplevet noget direkte kriminelt, men en ny generation er måske kommet til?? Det har som voksen skræmt mig lidt med de rygter jeg hørte, men jeg fandt aldrig ud af om det var sandt. Har nogen herinde kendt et lignende tilfælde med en mand som man bare kunne komme hos??

Jens P.

Deja vu lala
Min lillebror har som dreng boet i Helsinge, og har senere fortalt mig fuldstændigt samme historie om en mand der boede der.
Hans historie passer 100% på det du skriver, så meget at det er skræmmende.
Heldigvis var min bror mistænksom overfor manden og blev aldrig direkte misbrugt, men efter hvad han har fortalt så blev manden anmeldt af nogle andre drenges forældre.

hmm nej for så ville det hedde djdaddy
Jeg kendte engang en pædofil..

Mange tomtitomtitom
Jeg tror faktisk at rumor, at mere end 20% af mænd i DK, er pædofil er rigigt.

De meste af arbejdende mænd, som arbjeder i Grønland er faktisk pædofil.

Herhjemme bliver det godt skjuldt, men hvorfor ved jeg ikke;(
vh
Tom :o)

Pegen fingre af ulven der kom Viceværten
At I kunne komme og gå som I ville hos ham, behøves jo ikke at betyde at manden var pædofil... Det kunne vare at han bare var et rart menneske (og måske legesyg på en måde som man evt kan betragte som værende forkert for en på hans alder), der ikke kunne lide at være alene...?

Min pointe er; at man skal passe MEGET på med at gå rundt og anklage personer for pædofili, for peger man på en der ikke er det, kan man alligevel risikere at ødelægge en persons liv...

Nu siger du selv omkring 15 - så er det ikke strafbart...

Hvad er det dog du siger? .....
"De meste af arbejdende mænd, som arbjeder i Grønland er faktisk pædofil".

Og hvor ved du så det fra? Har du arbejdet der?

Godt skjult Viceværten
Naturligvis bliver det godt skjult at man er pædofil i Danmark.

Pædofili er en mental sygdom, men den eneste der ikke er anerkendt.
Det er ok at være skizofren paranoid med tendens til pyromani og depressioner - det behandler vi da bare.
Men en pædofil - uanset om han/hun har gjort noget eller ej - bliver øjeblikkeligt hængt ud, får døds- og/eller voldstrusle, bliver overvåget og udstøt af samfundet.
Men et tilbud om en behandling kan ikke komme på tale, ihvertfald ikke i befolkningens øjne. Og den behandling der findes er ikke konkret målrettet mod pædofili, men er en (anti-)sexorienteret behandlingsform. Der behandles (så vidt jeg ved) ikke på de præmisser der nu engang eksisterer for den pædofiles sygdom. Der kan ligeså vel ligge dybere ting bag at den pædofile har de tanker som han/hun har.

Ja det gør jeg - indtil flere Anonym
I min "barndoms gade" var der faktisk 3 af slagsen, men vi vidste hvem de var så en del af os skyede dem som pesten og holdt os på afstand.

Den ene af dem var iøvrig befalingsmand.

Det var sådan et "pænt" kvarter, med primært selvstændig erhvervsdrivende i alle husene.

Hvad fabler du om?!? anti antigrønlænderen
Kæft man.. Aldrig har jeg hørt noget så racistisk!! Er det sådan noget du sidder og finder på nettet eller sådan noget? Hvem har nogensinde sagt det? Bare fordi du kommer et andet land hvor du tror du er så meget bedre har du INGEN grund til at sige sådan!! Idiot!

Kender og kender det er nok jetpost
så meget sagt, men Lady In Red herfra debatten støtter i hvertfald pædofili

Hej Anti Grønlanderen tomtitomtitom
Hvad med erfaring.
Skam rigtigt.
vh
Tom

,ok men Jens P
..ham her har altid boet i Herlev, men det er nok noget der går igen hos disse typer. Og ja man skal da klart passe på med at kalde folk pædofile uden reel grund, men skummelt var det da..

repost jacob.lykke
dette indlæg har været postet tidligere, mindes det var dengang nyheden om pædofili sagen i tønder rigtig kom frem. om ikke andet så har jeg i hvert fald læst det før.

men nej, kender ikke nogen som er pædofil og hvis jeg gjorde skulle de godt nok holde sig i skindet hvis ikke de ville meldes meget hurtigt.

mh Jacob

Ja kender en pædofil Gift kvinde
Og det er min mand