Kender du Messias' kærlighed?

Kender du Messias' kærlighed? traellen
Guds ord skildrer i Sandhed Jesu kærlighed på den smukkeste måde. Men hvad bør Jesu kærlighed få os til at gøre? Bibelen tilskynder os til "at kende" Messias' kærlighed, som "ovegår al kundskab". (Efeserne 3:19) Gennem evangelieberetningerne om Jesu liv og tjeneste kan vi lære meget om Messias' kærlighed. Men "at kende Messias' kærlighed" fuldt ud indebærer mere end at vide hvad Bibelen fortæller om ham.

Det græske udtryk der er oversat med "at kende" betyder at kende "i praksis, gennem erfaring". Når vi efterligner Jesu kærlighed - ved uselvisk at give af os selv til gavn for andre, vise medfølelse når nogen har særlige behov, at tilgive andre af hjertet - kan vi virkelig sætte os ind i hans følelser. Så vil vi igennem egen erfaring blive i stand til "at kende Messias' kærlighed, som overgår al kundskab". Og jo mere vi kommer til at ligne Jesus Kristus, jo nærmere kommer vi ham som Jesus selv efterlignede, nemlig vores himmelske Fader, Jehova Gud.

Hav en god dag!
________________________

"Af den grund bøjer jeg mine knæ for Faderen, hvem enhver slægt i himmelen og på jorden skylder sit navn, for at han i overensstemmelse med sin herligheds rigdom kan tillade jer at styrkes i det indre menneske, med kraft ved hans ånd, at få Messias boende ved troen i jeres hjerter med kærlighed, at blive rodfæstede og grundfæstede, for at I fuldt ud må være i stand til, sammen med alle de hellige, at fatte hvad bredden og længden og højden og dybden er, og kende Messias’ kærlighed, som overgår kundskab, for at I må fyldes med hele den fylde som Gud giver." (Efeserne 3:14-19)