kender du wolle´s hårkur

kender du wolle´s hårkur pioner
hej.

er der nogen som har prøvet wolle´s hårkur og ved om det virker..

og om man mister håret igen så snart man stopper med at brude de pille


MVH

Jeg skal snart på provision dulkis
- Ja jeg kender Wolles hårkur og "sværger til den".

Jeg spiser en kur ca hvert tredie år (vil jeg tro) fordi jeg gerne vil beholde mit lange hår i en ordentlig stand. Virkningen "forsvinder" ikke fordi du holder op med at spise pillerne. Alt det nye hår du har fået bliver hvor det er - på hovedet.

- Når du starter op, gør der ca 14 dage, så kan du begynder at se det nye hår "pible frem".

totalt vrøvl Anonym
pillerne indeholder bare lidt vitaminer,- bare noget svagere end almindelige vitaminpiller. spild ikke dine penge på det.

Klap nu bare i dulkis
- Jeg har brugt Wolles hårkur i 20 år.

Så har du nok bare Gitte...
kraftigt hår fra naturens side. Jeg har prøvet Wolles hårkur, og ud over at pillerne lugtede og smagte ad h. til skete der intet. Mit hår er stadig ynkeligt og tyndt.

Så ja, du burde få en form for provision.

Ville osse rigtigt gerne høre folks meninger.... Thadude
Hej,

Jeg har osse søgt rundt på nettet og fået lyst til at prøve wolles hårkur og ville virkelig gerne høre andres erfaringer med den??

Både om de selv har oplevet det, eller hørt noget godt fra andre [:)]
Og hvilke hårkure det drejede sig om, for det virker til wolles har flere forskellige...

Har set Dulkis svare i hver en tråd nu næsten og ikke så mange andre, så er lidt nervøs for det bare er noget reklamegas [:/]

Hvis produktet er så godt, må der jo være mange andre derude der har oplevet ligende gode erfaringer [;)]

Og så synes jeg det er lidt mistænksomt at man osse har læst at de har pillet det af hylderne i matas.. Hvorfor mon [:/]

Så sku vi ikke få samlet lidt erfaringer ind her og få styr på hvad der er facts og hvad der er rygter? [:)]

Så kan fremtidíge netsurfere med hårproblemer osse lettere finde et svar en anden god gang jo [:)]

Kuren er jo selvfølgelig så billig så man bare kan prøve, men er sku lidt weary for at håret måske bliver endnu værre end det allerede er hvis det bare er nogen der sælger en piller med bagepulver og hvad ved jeg i [:D]

Og er der nogen der ved om man stadig kan købe kuren i en butik et sted?
Tanken om at overføre penge i blind tro til et firma hvis hjemmeside ikke engang dur, sætter en del "røde lamper" igang hos mig... Ved godt det kun er et lille beløb selvfølgelig, men ville simpelthen blive så irriteret på mig selv over at være faldet for sån noget hvis de bare score pengene fra naive folk der handler i god tro hehe

Håber ikke du føler jeg har Hijacket din tråd Pioner..

Og til Dulkis hvis du læser denne tråd, så er det intet personligt attack eller noget, men kender dig ikke og nettet er sku så fuld af misinformation..

Hvis du virkelig er god nok så synes jeg virkeligt bare det er fedt du deler dine erfaringer med os andre [:)]

Mvh

Lidt gammel tråd men.. joe_dude
Jeg er en fyr på 23 og jeg har inden for det sidste halvandet år, begyndt at have hårtab ved tændingerne og på toppen af hovedet, så om ikke længe burde det gerne ende med en måne hvis ikke jeg kan gøre noget ved det. Det startede mildt nok, med lidt flere hår i afløbet end normalt, men har taget meget til de sidste par måneder.

Jeg har prøvet at læse mig til hvad der ville være bedst at prøve, men jeg kan ikke rigtig finde andet end disse gamle tråde.
Så derfor har jeg besluttet mig for at skrive hvordan det kommer til at gå mig med mit forsøg på at bruge wolles hårkur. Jeg har bestilt produktet i dag og burde gerne have det om 1 - 2 dage.

Jeg håber at dette vil være til gavn for nogen når vi kommer lidt længere ind i kuren, og hvis der er andre der har erfaringer med dette produkt vil jeg meget gerne høre fra jer :)

Noget nyt? kallekulmulse kage b
Hej Joe dude

Har du nogen opdateringer?

!!! AssCrack...
Ja det vil jeg også gerne høre.........

Lidt gammel tråd men.. TheGoat
Virkelig gode intentioner du har, men lidt fail du ikke følger op på den. Vi er mange herude, der godt kunne bruge lidt værdifuld erfaring med produktet. Det mangles der sgu.

Jeg forstår ikke helt, at et dansk produkt som "Wolles hårkur" skulle være et vidundermiddel i forhold til de verdenskendte produkter som Propecia, Rogain osv. som millioner af mennesker bruger dagligt HVER DAG I DERES LIV. Ved siden af disse produkter som man er forpligtet til at tage resten af livet, så er "Wolles hårkur" da noget af en mirakelkur. Det lyder næsten for godt til at være sandt, og så er det som regel også tilfældet - eller hvad? Her kunne vi godt bruge lidt erfaring fra folk.

Til andre: læs inde på www.hairlosstalk.com, der er der masser af mennesker med samme problem, hvor de skriver om deres succeshistorier med Propecia osv. - andre har mere succes end andre. Men læs, der er en masse spændende læsning.