Kender i det

Kender i det MJ80
Hej jeg har brug for at komme ud med det jeg har gentagen gange været i biffen hvor der altid er folk der ødelægge det for dem der gider at holde kæft og ikke sidde og snakker i mobil!!!!

Og det sjovt de fleste af gange har det været på cinemaxx, og det er ikke til at holde ud rejser man sig op og siger noget til de folk går de jo bare amok. Ja og hvad kan vi gøre?? jeg synes at vi skal ikk støtte biograferne mere medmindre de kan sørge for ro til disse forstilliger... eller vi kan i sammeskab simelpthen stikker dem nogle på kajen på godt gammel dansk...

Det efterhånden ikk sjovt at gå i bifferne mere fordi man er næsten sikker på der sidder en eller 3 tumper og ødelægge de for de andre!!! jeg ved ikk hvad jeg får ud af at skrive det her men ud skal det sku....... har os skrevet en klage til cinemaxx for det altid der det sker!!! Forsat god dag....

Jeg har aldrig oplevet det! Anonym
De viser jo altid den der reklamefilm, som lige minder én om at slukke mobilen.
Sig det dog til vedkommende mens du sidder i biografen - det har sikkert bedre virkning end at skrive det her!

Hmm... Pette-Mette
Jeg kan heller ikke helt genkende problematikken - men tror dog at biograf-kulturen har ændret sig. Nu er det fx helt legalt at rejse sig og gå på toilettet el. lign midt i filmen - det så jeg aldrig for 10 år siden.

Sguda ikke bruge vold!! Caveman
Jeg forstår dig godt, men det er langtfra grund nok til at bruge vold. Som det aldrig er det. De har klart manglende opdragelse. Og dit problem er i mine øjne større end den debat der var fornylig omkring det at spise slik med dertil hørende knitren af papir/indpakning. Mobilerne er blevet vigtigere end almindelig god opførsel.

Det er biograferne som må skride ind. De må skilte med forbud mod brug af mobil i bifferne. Og følges det forbud ikke, så er det bortvisningsgrund.

så er du heldig bulderfnis
Det sker ellers ofte. Har endda oplevet en dame der ignorerede at hendes mobil ringede. Hun sad ligeså stille og troede måske at de andre biografgængere ikke kunne høre at ringetonen kom fra hendes plads. Hun slukkede først da folk begyndte at brokke sig.

Det er også ganske normalt at tjekke sms`er imens man sidder i biografen, lyset fra mobilen lyser faktisk ret meget op til stor irritation for andre.

For et par uger siden var jeg i biografen og i den række hvor jeg sad var der et par madammer der ganske uanfægtet sad og hyggesnakkede under filmen temmelig højlydt.

Dette sker jævnligt. Fatter ikke hvorfor folk går i biografen når de ikke kan være stille så længe filmen vare.
En god ide var at droppe biografturen til glæde for andre og så vente på at filmen kommer på DVD, så kan de sidde hjemme og se den og larme lige så tosset de vil.

Det var bare min mening ;-)

m.v.h.
Bulderfnis

er ikke sikker bulderfnis
Men er der ikke allerede skilte med mobilforbud i biograferne ligesom rygning forbudtskilte?

Nej jeg synes ikke at folk er blevet mere tyndhudet, der er bare blevet flere mennesker der er respektløse over for andre.

Før i tiden var der ro i biograferne og folk satte sig ind i salen INDEN filmen startede. Nu er det ganske almindeligt at folk kommer dryssende, og det er som regel dem der skal sidde inderst der kommer til sidst.
Det mener jeg er dårlig biografkultur.

m.v.h.
Bulderfnis

cinemaxx anonym-1
Ikke for voksne, der er for mange urostiftere, mange af dem dasker rundt i varmen på Fisketorvet, og smutter så lige i biffen når der er penge i kassen. den er for de unge.

Folk har altid skulle tisse :o) anonym-1
Det med folk går på toilettet under forestillingen har altid forkommet i alle de år jeg har gået i biffen, og det er mange gange skal jeg hilse og sige. Det nye er at folk er hæmningsløse i alle henseender. Snak, rasle med slikpapir, tjekke telefoner så hele salen lyses op.

Det kan jeg slet Betty unplogged Buttkiss
ikke genkende...

Jeg går meget i biffen - og tit i CinemaXx, men har aldrig været ude for det du beskriver.

Men du har da ret i, at det er helt uacceptabelt, at der sidder nogen klaphatte og ødelægger det for alle de andre.

:) Betty

Vågn op! anonym
Kender en af picolinerne i cinemaxx der beretter at biografens personale sommetider har været oppe at slås med gæster der var gået amok.. Unge mænd somregel..
Så jeg ved ikke hvor i går i biffen med det sker altså, og personalet er snart så rad, ligesom buschaufører at de ikke tør sige noget til uromagerne..

Tag jer dog sammen Medarbejder i en bio
Hvis der er nogen der gør noget der er generende i biografen så sig da noget til dem! Hvis de så er ikke kan finde ud af at tage hensyn til andre så tag fat i personalet der altid har vagter i nærheden til at få dem smidt ud. Har i flere biografer oplevet at dette er sket og har det fint med at der kommer personale/vagter ind for at smide uromagere ud. Og kommentaren om at piccoloer er bange er jo lam. En større biograf vil betjene op til 10.000 gæster om dagen, statistisk set vil der altid være idioter iblandt. Det er det vagterne og personalet er der for at klare.

Du lader dem pisse på dig Paw K
Første gang spørger du ham pnæt om han ikke gider lægge på fordi de genere dig, han siger nej ? så stik ham forhelved en, det er ham der er gal på den det er en biograf. Er han større end dig ? vær kreativ brug en flaske eller lign. så tænker han også over det og han lærer noget det kaldes en lærestreg.