Kender nogen noget til auraændring?

Kender nogen noget til auraændring? Sally
Hej

Jeg har læst en bog, der hedder 'Balance på alle planer'. Den fortæller om auraændring, og jeg synes det lyder spændende og tiltalende og tænker på at få det lavet, men jeg kender ikke nogen der har fået det gjort! Jeg er lidt nervøs og usikker omkring, hvad det egentlig indebærer. Er der nogen derude, der kan hjælpe mig?

Sally.

Auraændring Quinde 50
Hej Sally

Jeg har en brochure om auraændring.

I den står blandt andet, at en auraændring er en parmanent og gennemgribende ændring af éns personlige udstråling, som tillige medfører øget intuition samt handlekraft.
Det er ikke noget jeg selv har prøvet, men jeg overvejer det, og der er nok mange af os der kunne have glæde af det.

Brochuren har jeg fået fra en clairvoyant, der hedder Freja Tved, og jeg har mødt hende personligt, og synes godt om hende.
Hun har også et site man kan besøge, held og lykke til dig.
www.freja-tved.dk

Auraændring alletiders behandling stine001
Hej, jeg læste dit indlæg og synes lige det var vigtigt for mig at sige at jeg fik foretaget en auraændring sidste år og jeg kan kun sige at tingene virkelig er begyndt at rykke. Det er så godt og jeg har faktisk aldrig prøvet noget lignende før. En auraformidler (behandleren)gav mig energi og overskud til at komme helt op på toppen efter jeg havde verdens værste depression. Så det kan jeg kun anbefale dig. Har du været inde og læse om det på www.newaura.dk eller www.arun.dk?

I vrøvler, Auraændring tror jeg ikke på! Steen
Jeg er uddannet på healerskolen i København, og ærlig talt, så skal I vide at det med en auraændring altså er noget pjat. Jeg har lært at heale på 2 år. Auraen kan man altså ikke skifte ud. Hvem er det der tror det? Jeg begriber ikke vi overhovedet skal blive belemret med sådan en gang pjat.
Så er det sagt..
Steen

Dejligt at være alvidende. Quinde 50
Kære Steen
Det er da dejligt, at man kan blive alvidende på bare 2 år, på Healerskolen.
Jeg synes du skulle læse lidt om emnet, måske kan du lærer noget mere.
Du kan f.eks læse bogen "Den Nye Aura" af Anni Kristoffersen, som også underviser Healere i at lave Auraændringer.
Du kan jo starte med at besøge Annis webside på
www.annikristoffersen.dk

God fornøjelse *S*

Aura stine001
Hej Steen, så vidt jeg kan mærke så har jeg nu en kraftigere aura. Så mon ikke der er blevet ændret på den gamle trods diverse healers (inkl. dig selv) fornægtelse af behandlingen.

Til Steen !!!!!!!!! Erso
Jeg vil give dig ret Steen nemlig at nok har vi en aura men ændre den kan vi ikke så kan man skrive nok så mange og tykke bøger om emnet uden at det bliver mere trovædig af den grund.

Tak Sally
Hej alle jer.

Jeg har besluttet mig til at få lavet en auraændring.

Tak for alle de svar I er kommet med, det er rart at se hvad i andre mener og det har hjulpet mig til at finde frem til hvad jeg gør.

Måske jeg melder tilbage om min oplevelse!

:) Sally

Jo DU kan Anonym
Jo Du kan selv ændre DIN aura, ved at tænke,handle og reagere anderledes. Dele af auraen er konstant foranderlig, da den afspejler den momentale sindstilstand. Hvordan tror du ellers de flrste clairvoiante kan se om man er beruset eller på stoffer???
(taler af erfaring)

De bedste hilsner
Batman

auraændring Sally
Hej med jer.

Nu er der gået lidt tid men jeg synes at jeg lige måtte skrive ind om det med auraændring og at jeg ville prøve det.

Jeg har nu fået en ny aura og en afbalancering, det lyder måske lidt mærkeligt, men jeg kan faktisk godt mærke det. Jeg synes ikke, jeg ser en stor forandring hos mig selv, men jeg synes, jeg kan overskue flere ting nu. Jeg er glad for at have gjort det, og under selve forløbet mærkede jeg, at der skete alt muligt i min krop.

Alle gode ønsker fra Sally

Jeg fik en auraændring for 2004 år siden, og det virker sgu stadig... anonym
Jeg fik en auraændring i år 0, Ganske vist ufrivilligt.
Men kors hvor det virkede, det virker faktisk stadigt.

Auraændring yes Josefine
Hej
Jeg fik en auraændring i 2003 og hold kæft hvor har det rykket. Jeg vil anbefale dette til folk, der vil frem her i verden.

Josefine