Kendt og populær

Kendt og populær Zula
Hej Trine

Hvordan er det egentlig at være et kendt ansigt?
Fordele og ulemper?

Jeg går ud fra, at der er lidt af begge dele. Det er jo i kraft af at være kendt, at du er med i kampagnen, da der sikkert ikke ville være lige så meget effekt ved det, hvis du var ukendt.
Jeg synes det er super, at du bruger dit kendte ansigt til noget godt.[:)]

Og er der dage, hvor du ville ønske, at du ikke var kendt?

kendthed - hvad er det for en størrelse ? trinepanumkjeldsen
Hej Zula

Tak for dine spørgsmål..og det er noget sjovt noget med det der´ "kendthed".

Og jeg tænker ofte over, hvad det betyder for mit liv - om det fylder for meget, eller om det i virkeligheden er ligegyldigt?

Jeg kan ikke sige mig fri for at det natuligvis spiller en rolle - det ER blevet en del af min identitet efter mere end 14 år i mediebranchen.
Ikke det, at være kendt i sig selv - men at være et "offentligt ansigt", som folk vender sig om efter på gaden og ofte kommer hen og sir "undskyld, men kender jeg ikke dig" .....hvortil jeg svarer...nejj, det tror jeg ikke du gør - men du har nok SET mig på Tv nogle gange ...derfor det velkendte! :-)

så ja, der er både fordele og ulemper ...mest af det første. For det har aldrig været en pestillens at være kendt her i Danmark. Vi er jo et meget lille land med rigtig mange søde og velmenende mennesker ...og ofte ser jeg jo aldrig når folk vender sig om efter mig eller taler om mig, når jeg er gået forbi - det er nok mere mine børn og venner, der lægger mærke til det. Og de få "skældud" jeg har fået - dem klarer jeg nok. Fair nok ...det er vanskeligt at gøre alle tilpas.

Faktisk VIL jeg heller ikke ha, at kendtheden, ska spille en rolle i mit liv. Jeg lægger ikke så megen energi i det ..føler mig aldrig som "mere" end andre mennesker. Kommer sjældent til premiere, hvor det forventes at man stiller op til fotografering med mand og børn...jeg forsøger at fokusere på at være professionel når jeg arbejder og være et imødekommende menneske.

- men ja - der er dage, hvor jeg gerne ville ku ta "kendtheds-kappen" af - det er de dage, hvor håret klasker, hvor jeg er træt og ligner een der kunne trænge til 4 timers mere søvn - der´ville det være skønt at ku bevæge sig ud i det offentlige rum - uden at nogen kiggede på mig og tænkte ..."er det hende der´Trine panum ...hun ser godt nok pænere ud på TV !! :-) ...


tak for din tid - mvh trine panum