Kendte mennesker boller

Kendte mennesker boller chlotilde
ustandseligt med nye partnere.
Bolleriet er en måde at blive kendt på, for medierne er glade for at skrive om den slags.
Vi almindelige dødelige fanges af sladderspalternes forsider, når vi er i forretninger, og så må vi lige købe bladet for at se, hvad det nu er for noget.
Hvad er det, der gør, at vi nærmest ser op til de nævnte personer?
Er det ikke noget svineri, at skifte partneren så ofte?
Lille Lilly fra Nr. Snede ville hurtigt blive mødt med fordømmelse fra omgivelserne, hvis hun levede på den måde.
Jeg læste lige om DeCaprio, der igen- for jeg ved ikke hvilken gang- er faldet for en ny kvinde, men eksemplerne er mange.
Jeg tænker også på manden, der falder for en yngre model og derfor forlader kone og børn.
Samme mand tænker ikke på, at han hurtigt bliver gammel i forhold til kvinden, og hvis aldersforskellen er for stor, så risikerer
han, at han, når alderens skavanker melder sig, kasseres af konen og lades alene med sine problemer.

Hvor skulle de kendte ellers komme fra? f.eks. Tarzan
- Med storken?

Nu har jeg bollet den samme kvinde i 20 år, Ukendt boller.
og jeg er stadig ukendt, heldigvis er hun også 20 år yngre, så når min ladestok ikke virker mere, må hun gifte sig med en katolsk præst, så kan hendes bønner opfyldes både indvendig, og udvendig.

lige nu er hun til bønnemøde, det er hun 5 gange om ugen, og vi sover naturligvis med et kors imellem os, så hun er stadig ikke blevet gravid, og hele huset er ellers fuld af billeder af jomfru Maria og Jesus, også med Kamikker, som i kirken i Qaanaaq, i den Grønlandske by, højt mod nord, præsten har velsignet vores indgang og udgang, vores vandledning og lokum, han glemte bare at fortælle om barnløshed er arveligt. uhm.

ukendte boller også bulderfnis
Tror du virkelig på alt hvad du læser i de kulørte blade? Tror du også kun at det er kendte der boller løs til højre og venstre? Prøv du at lægge ugebladet fra dig og tag ud i Danmarks natteliv hvor de ukendte laver det samme som de kendte.

m.v.h.
Bulderfnis

Sladderjournalistens levevej kaiogkaren
Jer er totalt ligeglad med kendte incl. Kongehuset, men det er eksistensgrundlaget for begge parter. Lad dog være med at købe det møj.

Et dokumenteret sexliv. terningemanden
Er det ikke fantastisk at der findes en hel verden der vil investere penge i, at holde sig orienteret om hvorledes det går med andres sexliv.

Det kan man da kalde velstand så det batter.

Mvh.

Terningemanden