Kendte musikeres malerier på auktion

Kendte musikeres malerier på auktion djdaddy
Anna David, LOC, Infernal og mange flere sætter egne kunstværker på auktion til fordel for hjælpeorganisationer..

Anna David (billedet), Bombay Rockers, Johnsson, K:N:A, Ida Corr, Bryan Rice, Amy Diamond (S), Sterling, Zididada, Infernal, Inez, Brooklyn Bounce, Discoblaster, DJ Aligator, DJ McCullen, Hampenberg, Lasgo (Belgien), SASH, 666 (Tyskland), LOC, Joey Moe, Ufo Yepha, Mc Clemens, Simon Mathew, Brother & Sister, GasForever, Team Williams, Y-Not og Fastland blev ved årets ved Hangarfestival ved Flyvestation Vandel i Jylland sat til at lade sig inspirere med velgørenhed for øje. Derefter skulle de male et maleri. De færdige værker blev så doneret til engodsag.dk.

Skulle man i disse dage gå rundt med trang til at hjælpe andre mennesker og samtidig berige sin indre fan-mentalitet, har du nu muligheden. Man kan nemlig byde på de føromtalte kendtes malerier på auktions-hjemmesiden qxl.dk. 75 procent af salgsprisen går til de omkring 100 organisationer, som samarbejder med det netbaserede velgørenhedsprojekt engodsag.dk: Kræftens Bekæmpelse, Dansk Røde Kors, AIDS-Fondet, Amnesty International og mange, mange flere. De resterende 25 procent går til engogsag.dk’s fortsatte arbejde med at få penge til at yngle for organisationerne.

Eftersom vi er en internetbaseret service for de velgørende organisationer, så er det selvfølgelig både nyt og spændende for os at træde ud i den virkelige verden med denne udstilling. Samtidig er det en begivenhed, der forhåbentlig vil åbne mange flere menneskers øjne for engodsag’s arbejde, udtaler Mads Ellegaard, medstifter af engodsag.dk, og fortsætter: Vi håber på velbesøgte udstillinger og en succesfuld auktion. Vores mål er at indsamle over 100.000 kroner til gode formål – og vi tror på, at det kan lykkes.

Auktionen kan besøges på netadressen www.qxl.dk og er åben fra 26. september til 10. oktober.

København: Udstillingen åbner tirsdag d. 26. september kl. 13 på Vimmelskaftet 35, hvor den italienske møbelproducent Natuzzi har lagt lokaler til.

Århus: Udstillingen åbner onsdag den 4. oktober kl. 10 i Søndergade 45, ligeledes i Natuzzis lokaler.