King James og homoseksualitet

sveland 11 måneder 1 uge siden 3

King James og homoseksualitet

Det er sjovt at se at mange Jehovas vidner tyer til king james biblen, til at hade homoseksualle. men King James var faktisk selv homuseksuel.

https://etb-history-theology.blogspot.dk/2012/03/king-james-was-gay.html

cyberprim 7 måneder 3 uger siden

Hej Sveland: Hvis King James var homoseksuel så er det da ikke hans egne tanker han har givet udtryk for da han skrev tingene, nej han skrev tingene sådan som der står i Biblen, han lavede ikke pm på tingene.
at Jehovas vidner skulle hade homoseksuelle må stå for din egen regning, for det gør vi ikke, vi siger bare som også King James sagde nemlig det som står i Biblen, vi har bestemt ikke noget imod Homoseksuelle, det er deres gerninger vi tager afstand fra, vi har folk inden for vores tro som førhend nettop var Homoseksuelle men som er stoppet med at leve på den måde, for som der står i 1 Korenter 6:9-11  Eller ved I ikke at uretfærdige ikke skal arve Guds rige? Bliv ikke vildledt. Hverken utugtige eller afgudsdyrkere eller ægteskabsbrydere eller mænd der bruges til unaturlige formål, eller mænd som ligger hos mænd, 10 eller tyve eller havesyge eller drankere eller spottere eller udsugere skal arve Guds rige. 11 Og dog er det sådan nogle af jer har været. Men I er blevet vasket rene, I er blevet helliget, og I er blevet erklæret retfærdige i vor Herre Jesu Kristi navn og med vor Guds ånd, det er grunden til at vi nævner at det er forkert at være Homoseksuel, ikke at vi hader dem.

Luk kommentar
123456+ 7 måneder 3 uger siden

https://www.jw.org/da/bibelens-l%C3%A6re/b%C3%B8rn/bliv-jehovas-ven/film...
.
https://www.180grader.dk/Politik/jehovas-vidner-dvd-for-brn-adlyd-jehova...
.
https://efterjv.wordpress.com/2016/10/24/strammere-regler-for-udstoedels...
.

Ifølge ham der jahve og hans disciple, har folk altså ikke et eget valg eller ret til sin egen mening ?
.
Her er en redigeret version af jahves disciples hjernevask video:
.
https://youtu.be/ZkJJuTHYWQ0
.
 

Luk kommentar
cyberprim 7 måneder 3 uger siden

123456+ : Hvem er det lige der har lavet de ting ?