Kjærlighet, eller?

Kjærlighet, eller? kyuetsueko
Hva er egentlig kjærlighet til sine medmennesker?

Betyr kjærlighet det samme som at man har lov til alt, uansett? Hva med det lille barn som ikke har gjort noe vondt, og som blir misbrukt så grovt. Det barn som blir født inn i en sekt hvor man har "lov" til å misbruke det? Er det kjærlighet?

Er det kjærlighet å gjøre som man selv lyster, fordi man "kan"?

Et eksempel. En gutt er født og oppvokst i en sekt. Han vet at forskjellige ting ikke er lov, men det stemmer bare på andre. Han selv blir nesten daglig misbrukt seksuelt. Av en av sektens ledere. Han kan ikke si noe, for det er ingen som har sett det skje. Og han vet at han må ha vitner til at det har skjedd, ellers er det bare ord mot ord. Men han er likevel så tøff at han tør si fra. Ikke til noen innenfor sekten, men noen som ikke er medlem. Gutten blir tatt på alvor av den personen han snakker med. Men hva skjer når sekten får vite det? Jo, han blir kastet ut. Lederen er fremdeles leder. Gutten har ikke lov å være med lenger.

Det minner meg om en serie som gikk på TV. Om en "kirke" som kaller seg Jesu Kristi kirke av de siste dagers hellige, eller mormonere. Men der var det sånn at jentene ble giftet bort som 12-13 åringer. Alle viste om det, men ingen kunne si noe. Om de sa noe, fikk de enten bråk med ledelsen, eller de ble borte.

Hvor er kjærligheten der? Sier ikke Bibelen at vi skal elske hverandre? Men, å elske hverandre betyr jo å ta vare på¨hverandre? Tar man vare på hverandre ved å ødelegge hverandre?

Jeg bare spør....

Nej det har intet, eks-vidne
med næstekærlighed at gøre. Her taler vi om grov overtrædelse, udnyttelse at begrebet næstekærlighed.

Kan du huske at Jesus ryddede templet, fordi templet blev udnyttet som et handelssted istedet for tilbedelse af Gud???

Hvor meget mere tror du ikke, at Gud hader når man udnytter børn seksuelt.

Ja jeg kan jo kun referere til vidnerne, da de er de eneste jeg kender til. Men ved at de i en Vagttårnsartikkel (mener det er en fra 1995: Trøst til dem med nedslået ånd), at de skriver, at man skal mødes med ens overgrebsmand, tilgive og ellers vente på Guds dag.

Men var det det, Jesus viste, ville lære os, da han dengang ryddede templet. Jeg mener at vi her kan lære, at Jesus ikke tolererer at vi skal finde os i den form for uretfærdigheder. Faktisk direkte ondskab.

Jesus ryddede templet, vi må også rydde vejen og angive dem, der gør os ondt. Tage til genmæle og råbe højt, uanset om der er vidner eller ej. Der vil altid være nogen der tror os. Ellers tror jeg på at Gud vil feje vore stier.

Tror vi på Gud, må vi også tro på, at når vi lægger vore bekymringer i hans hånd, vil han, når tiden er inde, (faktisk tror jeg her, at han tager meget hensyn til, om vi er parate), lade retfærdigheden ske fyldest.

Han ved, og har set, hvad der er sket. Han vil kunne lade retfærdigheden ske fyldets.

Næstekærligheden er meget vigtig, men faktisk er kærligheden til os selv, lige så vigtig, som kærligheden til Gud. Og med dette i mente, vil vi gøre, hvad vi kan, for at overgrebsmændende får deres retfærdige straf. Det er så vigtigt at dem, der har været udsat for overgreb husker på, at det er ikke dem, der er noget galt med. Det er ikke deres skyld. Det er kun ene og alene overgrebsmanden/kvinden, der kan holdes ansvarlig.

I skal ingen skyld føle overhovedet.

Mange hilsner

Manjana


Mange hilsner

Manjana

Kærlighed er at tale godt om sine medmennesker ftg
Det er at fokusere på det gode, og ikke på det onde. Kærlighed er i det hele taget at gøre godt imod andre.

Med venlig hilsen, ftg.

Jeg synes DU ftg skulle tage og definere det lidt bedre jalmar
´[:(]... for mig lyder det som om du beder et MISBRUGT BARN tale godt om den PÆDOFILE!
jalmar

Nå? ftg
Jamen det gør jeg ikke.

Der findes mange slags kærlighed - PÆDOFILI er IKKE jalmar
´


... KÆRLIGHED men udpræget magtmisbrug og egocentri!


Uanset hvad en voksen gør MOD et Barn er det overgreb -
Kærlighed er at gøre noget FOR et Barn - Det er at give omsorg - Tryghed m.v..

Samme model kan du stille op for voksne:

Alt hvad der gøres MOD et andet menneske er overgreb -
Kærlighed er at gøre noget FOR sine medmennesker = at give omsorg og tryghed!


Med venlig hilsen

jalmar

P.s.
Kærlighed skal ikke forveksles med Forelskelse som kan ende med Kærlighed -

Forelskelse er ren styrkelse af hjertemuskulaturen - og en lokalbedøvelse af Forstanden!

J*

Hvorfor undrer det mig nu ikke - jalmar
´


... nåh jo - - -jalmar

Jeg ved ikke hvor dine snavsede tanker kommer fra ftg
men de kommer ikke fra os.

Med venlig hilsen, ftg.

Jalmar kyuetsueko
Forelskelse er ren styrkelse af hjertemuskulaturen - og en lokalbedøvelse af Forstanden!

--------

Ja, den var ikke dum...[:D]

Jeg kan snakke av egen erfaring når det gjelder misbruk, og jeg kan også snakke av egen erfaring når det gjelder det at man skal "tilgi og glemme". JEG har tilgitt, men glemme kan jeg nok aldri. Fordi det ikke er lett å glemme slike ting.

Men, når det gjelder overgrep, så ser jeg at det særlig innenfor forskjellige sekter, på en måte er et "must" å kunne vise makt. Se på David Koresh, mormoner-sekten, (som ikke egentlig har med ekte mormonere å gjøre), JW, for å nevne noen. Makt er viktig, og det er en fin måte å vise det på. Ja, fin og fin. Du skjønner hva jeg mener.

Det er skremmende å se, at noen sier at man skal vise kjærlighet til sine medmennesker, og så går de ut og kaster dem på dør fordi de ikke følger deres retningslinjer. De blir sett på som døde. Hvor er kjærligheten der?

Hvor fik du ordet "SNAVSET" fra ftg jalmar
[:O]


og så SNAVSET i forbindelse med tanker ?? [:O]

1)
Jeg nævnte jo bare, at dit svar til
kyuetsueko, godt kunne være noget mere præcist!

2)
At DU ikke synes det fortæller jo mere end ord,
om dit forhold til ordet kærlighed og mennesker!

3)
Og nu skal snavsede tanker så også indblandes? [:O]Med venlig hilsen

jalmar

Hmmm...... piglet45
Det var dog en underlig reaktion på det indlæg. HVAD mener du egentlig? I forhold til at børn bliver seksuelt udnyttet altså. Mener du at man skal ignorere det faktum at barnet bliver misbrugt, fordi at man ikke skal fokusere på det onde.....?

Kalder du det en definition....?! piglet45
Jeg kalder det en dårlig undskyldning for at lægge låg på et ubehageligt emne.....Jeg tror, for din egen skyld, at du må begynde at træde i karaktær om dette emne ftg. Du kunne hurtig blive misforstået.

Pædfofili er desværre udbredt i JW/WTS - HaraKrishna jalmar
´


... i mormonerne i "Den Katolske Kirke" - og mange andre steder -

Det gør mig rasende og usigelig ondt for dig kyuetsueko - Det er utrolig stærkt gjort, at tilgive - Jeg har heldigvis undgået sligt - Men hvis min datter havde været ude for tilsvarende som barn, havde jeg nok siddet en del af mine år i fængsel - JEG ved grundet senere hændelser, at jeg ikke kan tilgive, og en hvis person kan være temmelig glad for, at jeg i dag er invalid - Håber ikke jeg en dag ser ham fra min bil - Så tvivler jeg på jeg kan styre "den" (læs mig) [:/].


Re.: Generelt Pædofili:

Det største problem opstår når man har at gøre med bevægelser med en "TAVSHEDS-KODEKS" - Netop som JW/WTS - Hara Krishna - Katolske Kirke - mormonerne Faderkirken - Moon-bevægelsen - Der er desværre vist ikke en eneste sekt, der kan sige sig fri af dette modbydelige uvæsen. -

Desværre eller heldigvis, alt efter hvorfra man ser det, er der ikke noget der tyder på at tendensen er større i disse lukkede samfund - Men desværre heller ikke mindre - man mener det ligger på mellem 4 og 5% af befolkningen der er PÆDOFILE - Det er bare nemmere at holde skjult i bevægelser med Tavsheds-Kodeks, hvor overgrebene så kan foregå over længere tid, end det er i det "fri" samfund - Som vi kan håbe på.

Men på den anden side, desværre beviste Tønder-sagen jo det modsatte.


Mange hilsner

jalmar

Af hjertets overflod taler munden, Kajsa ftg
Det man taler om, det er det man har i sit hjerte.

Med venlig hilsen, ftg.

Kærlighed er at gøre godt imod andre. ftg
Det er definitionen på kærlighed. Man skal behandle andre sådan som man selv ønsker at blive behandlet.

Med venlig hilsen, ftg.

har du.. donna
da hjertet med dig???

Det kan du have ret i ftg..... piglet45
Og mit taler om had til de mennesker der prøver at skjule seksuelt misbrug af børn, med klicheér og hykleri. Du er en af dem.

Det har vi vel ftg
alle sammen.

Hvorfor udtaler du så ikke.... piglet45
...med ord altså, hvis det ikke for svært, at du simpelthen er imod den slags behandling af børn, hvis du nu er det.....

Jeg mener at det seksuelle ftg
hører til indenfor ægteskabet.

Med venlig hilsen, ftg.

Jeg ved ikke hvordan du behandler børn, Kajsa, ftg
eller hvordan andre behandler børn, men jeg ved at hos Jehovas Vidner bliver børn behandlet godt.

Med venlig hilsen, ftg.

er du sikker.. donna
på det?

Det er jo det rene.... piglet45
.....rudimentære bullshit, og du ved det ovenikøbet! Det gør det endnu værre, at vide at du faktisk sidder og forsvarer de pædofile indenfor jeres organisation. Du ved hvor mange sager der florerer om misbrug i JV, og du siger at de bliver behandlet godt......?

Til din information, så behandler jeg børn godt.

Kjære Jalmar. kyuetsueko
Du skal ikke være sint eller ha ondt av meg. Jeg har kommet meg opp igjen. Ja, det tok mange år, men nå er jeg glad for at jeg har klart å komme meg videre, og har tilgitt..[:)]

Jeg kjenner følelsen du beskriver ang det med barn. Dessverre ble mitt barn også misbrukt, noe som førte til at overgriper fikk over 4 år i fengsel, noe som egentlig er alt for lite. Denne mannen tør ikke vise seg overfor meg. HADDE han kommet hit, ville jeg kanskje vært "sinnsyk i gjerningsøyeblikket", som det heter. Mange tanker har gått gjennom hodet mitt etter at dette skjedde. Det er noen år siden nå, og ting går bra. Men det tok noen år før vi klarte å gå sakte videre. Så, jeg kan si som så: Det jeg opplevde, det taklet jeg på min måte,men det mitt BARN opplevde, da ville jeg drepe! Heldigvis gjorde jeg ikke det, men jeg tror man kan gjøre hva som helst når det gjelder sine barn. Og derfor er jeg så rasende sint på dem som VET at det skjer, men som ikke gjør noe med det! Barna våre er det mest verdigfulle vi har. Og å sitte der, og vite at de blir misbrukt, uten å gjøre noe med det, det er bare så feigt, så ......... å, jeg har ikke ord.....

Men kjære du. Jeg kjenner at jeg gjerne skulle kjent deg. Du virker som en herlig person, og jeg er meget glad for at jeg har fått treffe deg her.
En knus sendes fra meg til deg!

Du er en HYKLER og en Farisæer af værste skuffe ftg jalmar
´[:(]


Jeg mener at det seksuelle - skrevet af ftg - Kl. 14:54, 17.nov.2008
hører til indenfor ægteskabet.


HVAD fanden er det for en udtalelse at komme med NÅR ...

... DU ved hvad der skete 20 maj 2007 - HISTORIENS STØRSTE BOD TIL PÆDOFILE OFRE FOR JW/WTS-KONCERNEN

DU ved at en af verdens mest eftersøgte mænd er det PÆDOFILE SVIN OG JEHOVAS VIDNE RICH MACLEAN

DU ved at Det PÆDOFILE SVIN OG JEHOVAS VIDNE MICHAEL PORTER - BLEV HJULPET AF JEHOVAS VIDNER

OG DU VED ftg - OG DU VED ftg - OG DU VED ftg - OG DU VED ftg - OG DU VED ftg


Du har er blevet konfronteret med disse så mange gange at man taber mælet ved at se dine udtalelser ftg [:(]

Sådanne udtalelser kan man kun føle had i hjertet for ftg


[:(]

Are you kidding me......??!! piglet45
Er beretningerne om misbrug indfor JV, gået dig fuldstændig forbi, eller kalder du måske de stakler det er gået ud over, løgnere.....?

Og tilbage til dig - Jeg går besærk når jeg hører - jalmar
´


... eller læser om overgreb mod børn - Bunder sikkert i to ting - jeg blev tit som barn tiltalt af pædofile når jeg var inde til Byen (København) - MEN slap heldigvis - da jeg så blev gift, havde vi meget store problemer med at få børn for nu over 43 år siden - vi mistede to inden det lykkedes og en til efter (alle fuldbårne men syge) - hvorfor vi har en Biologisk og en Adopteret (idag 40 og 30) -
Pigen var udsat for voldtægt for et års tid siden - det var det jeg hentydede til, AT Hvis jeg ser ham så - Men et er tanken et andet er --- [:$] - jeg kan ikke engang slå en edderkop ihjel uden at føle anger, så det er temperamentet og tanken - Og jeg er endda ikke engang Troende [;)] - Jeg tror at man er momentan sindsyg - engang imellem - Jeg bliver det på en måde hver gang når jeg ser ftg - (eller en anden), som her, på det nærmeste bare trækker på skulderen af dit oplæg.

4 år for et måske ødelagt eller i det mindste beskadiget barnesind er 10 år for lidt -
Det burde takseres som Mord - Det er jo en form for karaktermord på en ubefæstet sjæl.


20.Maj 2007 indgik JW/WTS en såkaldt "Gag-order" med 16 ofre for Pædofile Honorationres indenfor JW/WTS-Koncernen, mod ingen af de Pædofiles navne kom frem - fik de en af Historiens største erstatninger - AT JW/WTS kunne kræve noget sådant fik min afsky for JW/WTS til at forstærkes - samtidig med at jeg ikke fatter en sådan dommer - Jeg priser mig lykkelig for, at den slags domme ikke kan forekomme i Danmark (Håber jeg da på).


Mange hilsner
[s]
jalmar

Jeg ved godt hvad folk siger om os, ftg
men det er ikke det samme som at det rent faktisk sker.

Med venlig hilsen, ftg.

En fornægter af værste skuffe..... piglet45
...det er hvad du er ftg. Du kender udmærket til de sager hvor JV til og med er gået til bekendelse vedr. misbruget af børn, og du sidder og siger at det ikke sker....!! Hvad er du dog for et menneske ftg...?

Jeg tror ikke egentlig kyuetsueko
det har noe å si om man er troende eller ikke når det gjelder sånne ting. Jeg er lei for å høre om din datters traume. Ja, det er et traume. Håper hun fikk god hjelp til å klare å komme videre!
Jeg er også lei for å høre om de barn dere mistet. Det er noe av det verste en far og mor kan oppleve. Har mistet en liten gutt selv, og selv om det over 20 år siden, så er det en liten gutt som likevel er i familien. Tror du vet hva jeg mener.

Jeg har faktisk ikke hørt om den Gag-order-greia. Men, det høres horrific ut! Det er jo så typisk, at offeret blir gjort til overgriper, og overgriper til offer. Sånn er det alltid når det gjelder voldtekt og overgrep. Jeg er glad at det finnes menn som deg, som tar fatt i det som er vanskelig for jentene, og som tør si fra! Takk!

Bare så du ved det ftg. eks-vidne
Men dine egne trosfæller i Holbæk og Brocklyn, benægter ikke at der findes pædofile indenfor JV. Starit Kapinsky udtalte sig til pressen forrige sommer, at der var 1 til 2 sager om året. (Selvom jeg personligt tror det handler om en del flere, desværre).

Så du går imod dine egne ftg. Kan du selv se, hvad det skaber af tanker ude mellem mennesker, sammen med alt det andet folk føler modstand overfor??

Jeg kan kun sige som de andre, du er en hykler af værste skuffe.

Manjana

Re.: 20 maj-skandalen Gag-Order: jalmar
´


... Her har du en omtale og JV's egen advokat, som blev "tvunget" i TV.


http://www.watchtowerinformationservice.org/index.php/sexual-child-abuse/watchtower-society-settles-sexual-abuse-cases-to-prevent-victims-from-speaking-out/#more-346Ja også tab er en del af familien - Det er derfor også uhyre vigtigt at man passer på, de ikke bliver tungtvejdende dele af familien - Man skal altid huske på, at det er i dag vi lever og ikke i går [:|]Mange hilsner

jalmar