Kløe forneden

Kløe forneden Anonym
Jeg er en pige på 18 år. Engang i mellem får jeg en frygtelig kløe forneden.
Det vare somregl 3 eller 4 dage, og så går det over igen, og så kan der gå en månede eller mere, inden jeg mærke det igen - men det er frygtelig generende når det står på.

Er der nogen har haft det ligende, og muligvis ved hvad det kan skyldes, eller hvordan det kan undgået?

Mvh
Mig

hmm bibi
det kan være svamp.. får det selv lige inden mit menses.. eller hvis jeg ikke har studset forneden i længe!

Man får sku ikke kløe af ikke at være studset forneden Humlebi
Man skal høre meget før ørene falder af!!!

svamp Anonym
det lyder som svamp.. få en læge til at se på det næste gang eller køb evt bare noget mod svamp på apoteket..

nej - muligt expert
men man gør fandeme af at være barberet.

Skrev hun iøvrigt ikke når hun IKKE studsede!! knold!!

Det kan være så joel
mange forskellige kønssygedomme, dog behøves det ikke at være noget alvorligt.

Det kan meget vel tænkes, at det er svamp eller fnat, men gå til din læge og få det undersøgt.

hvor? snuf
Hvor klør det? I skeden eller bare i hårene?
Det klør vel ikke hvis det er svamp, det svier som regel "bare" som ind i h....
Jeg har haft kløe i hårene engang, det var fladlus. Der kan man få noget luseshampoo mod det. Men det skal nok gå igennem lægen, så du er helt sikker på hvad det er.
-snuf

kløe,svamp aloedrik
kløe,svamp,m,m skylles ubalance i kroppen drik aloevera hver dag den renser og stabilisere ,mail ell ring 21960507 hvis du vil vide mere

flere ting sygeplejersken
dit kløe kan skyldes mange ting - svamp er naturligvis en af dem - og det er nemt at gøre noget ved det .
men prøv at lægge mærke til om det er få dage inden din menstruation for slimhinderne kan godt tørre ind et par dage før .

i værste tilfælde ( og nu er det altså ikke for at gøre dig nervøs ) så kan det være en kønssygdom hpv virus , som rigtig mange mennesker går rundt med . normalt sker der ikke noget ved dette , men i nogen tilfælde , kan det gå hen og udvikle sig til livmoderhalskræft .

jeg synes hvis det er et tilbagevendende problem at du skal få foretaget en smearprøve hos din læge, for så er det udelukket
med venlig hilsen
Sygeplejersken

hej anonym hjælper
jeg er ikke så gammel 14 år (:
jeg har før haft den mest irreterende kløe i skridtet det varede otte dage ,
jeg skrev ind til en brevkasse som sagde det var svamp , og at jeg bare skulle lade det være bare huske at vaske mig grundigt .. (det gik der også over)
jeg brugte en mild creme (matas futihedslotion) i skridtet ..
det tog kløen..
frygt ej , ellers gå på apoteket (:

Kløe forneden Anonym
Jeg er en 19 årig pige, der har samme problem. Og det kan oftest skyldes svam i underlivet. Alle kvinder har svamp, men ikke alle mærker det. Nu ved jeg ikke hvor slem din kløe er, men du kan få nogle piller mod svamp i underlivet . Håber det hjælper lidt :)¨

Mvh mig

svamp i skridtet Hende der ved alt
Det kan være mange ting. Men du har muligvis svamp i skridtet. Du skal sørge for at få i bad hver dag. Det er vigtigt at du holder ren og tør og undgår at svede. Ofte er det mennesker, der sveder meget, som får svamp i skridtet. Jeg vil anbefale dig at kigge på http://www.sundhedslex.dk/svamp-i-skridtet.htm så du kan vide mere om svamp i skridtet. Det er især mænd, som får svamp i skridtet, men svinder får det også ofte. Dyrker du meget sport? sportsfolk sveder meget og er derfor især udsatte for svamp forneden. Hvis du har fodsvamp, kan det også være at den har smitet dig i skridtet, da fodsvamp smitter voldsomt.

Svamp og kløe i underlivet Svampen
Vivax eller canesten skulle være godt mod kløe i underlivet. Årsagen er ofte svamp. kan Der findes mange årsager. Ifølge http://www.sundhedslex.dk/kloee-i-underlivet.htm er den nok mest almindelige årsag til kløe i underlivet kønssygdomme samt ikke mindst sæbe og syntetiske trusser, som ændrer pH-værdien i underlivet. Denne ubalance giver grobund for svamp, hvilket manifesterer sig som kløe i underlivet.

Kløe forneden Anonym
Jeg døjer selv med det. Jeg er lige blevet tjekket hos lægen, og det er hverken klamydia, svamp eller noget helt tredje.. Kusinen skulle være helt i orden. Stadig har jeg kløe og noget lidt vandagtigt udflåd .. Jeg er lige kommet på p-piller igen, kunne det være derfor? Eller er det noget, noget godt intim sæbe kan klare?