Klamme terror turister fra Odense

Klamme terror turister fra Odense Klamme Thomas fra Hadsten
Nej, nu har Johanna og jeg fået nok! Nu er de slået til i Odense. De rykker jo nærmere og nærmere vore kære hjem, her i Hadsten. De bevidst arbejdssky elementer af en flok indvandrere. Ikke nok med at de kommer til vores dejlige land, så vil de også sprænge det i luften, når de har taget vores penge og vores arbejde. Bare fordi der engang imellem er lidt borgerkrig i deres eget land, betyder jo ikke at de skal have adgang til mit land.

Jeg talte med en af lærerne på den lokale højskole her i går (se også mit tidligere indlæg om højskoler og deres elever). Han mente at grunden til terrorisme skal findes i europæisk og amerikansk arrogance og imperialisme. Jeg var lige ved at slå ham. Sådan en grundtvigsk hykleri giver da ingen mening. Nej dengang Storbritannien regeret over det halve af verden, vidst man hvordan tingene skulle forgå og folk kendte deres plads i samfundet. Folk der forholdte sig kritisk kunne man jo altid sende i arbejdes lejre, så de kan lære det. Ja, da Europa styret resten af verden, var styr på tingene.

Jeg er stærk tilhænger af mere overvågelse, men jeg mener også at regeringens forslag ikke går langt nok. Jeg forslå selektiv overvågelse af bestemte borger, gerne med kamera og mikrofoner monteret i deres eget hjem. Måske endda en politimand der følger dem konstant i deres daglige laden og gøren. Det ville heller ikke være helt ud af sin plads at forslå at vi alle får indopereret en chip, så PET altid ved hvor vi er. Dette vil ganske vist medføre mere arbejde for politiet, men så kan vi altid de arbejdsløs der er for gode til at gå med aviser til at overtage nogle politiet mere basale opgaver, så kaffe brygning, overvågelse af AGF kampe og spisning af hotdogs.

Tak
Klamme Thomas fra Hadsten
Lyst bruger ar stueplanter

PS. AAAAAAHAAAHAH

Hi, hi - du er sgu meget underholdende :) Den humoristiske sans
Har du eget talkshow?

hvor er min burka, Klamme 69 Randers.
politiet vil ikke hjælpe mig, jeg blev lokket hjem til en fotograf, som sagde at jeg skulle tage min burka af, så han kunne fotografere mig.

langt om længe smed jeg burkaen, men jeg beholdt mit tørklæde på, for fotografen er jo iman, og han må ikke se min nøgne krop, min mor siger, at mænd kan blive fristet, hvis de ser en pige nøgen.

jeg ved ikke hvad frist er for noget, jeg har kun drukket kamelmælk og gedemælk.

han sagde at han ville lave en video med mig, hvor jeg har bomber rundt om maven, men det nægtede jeg, og så blev imanen meget grov, og sagde, at jeg måtte gå hjem uden burka.

min mor blev meget vred da jeg kom hjem, hun fortalte mig, at imanen altid har ret, fordi han er en mand, men jeg ville kun lave prøve billeder, så jeg kunne blive model til festen i Mekka.

Nu må man Cosy
ikke sælge bordbomber til muslimer, da de tror de skal bindes omkring maven før affyring.