Klik her og bliv KLOG

Klik her og bliv KLOG Yrsa,,.
Hvad er pengekoden til sims 2? motherlode.
Helt ærligt hvorfor bliver det spørgsmål stillet så mange gange og så er der mindst 12 der svare motherlode nu må da alle vide at pengekoden er motherlode. Ikke fordi jeg har noget imod i spør men er det ikke nemmer at i kikker i de andre debatte.
Det samme med Sims 2 pets. Hvornår udkommer sims 2 pets? d.19/10 (er udkommet) men alligevel vil i ikke være søde og kikke i de forrige indlæg og se om svaret ligger der?
Der er også to ting der handler om barnepiger lige over hinanden. Hvad er menningen?
Det ville være nemmere for alle os andre hvis alle kikkede debatten igennem for at finde svaret eller søger på nettet!"!"
Ikke fordi at alle gør det.
Jeg vil ikke have at alle sviner mig til.

GLEMTE Yrsa,,.,
Husk kig hvilken debat i er i inden i skriver et indlæg.

klog??? mancph
hmmmmm skulle man virekelig blive klog her??? Jeg fatter altsåp IKKE en meter.... mancph

Klog? MUko-bæ
Jeg blev ikke klogere af dette.
Jeg mener at det er ligemeget hvor mange debatter der står efter hinanden og tilfældigvis omhandler f.eks. barnepiger. Bare at de får den hjælp man kan give dem. Om det så er at man henviser med link til en af de andre debatter omkring Barnepiger, som er blevet besvaret eller man selv skriver det svar man syntes er passende.

Men en ting vil jeg dog give dig ret i. Folk der ikke har set (Eller måske har de?) at en debat er skrevet i et forum der er tilegenet The Sims/The Sims2 og derefter skælder andre ud over at der ikke findes aliens, zombier, vampyrer eller vareulve og at personen, der har skrevet indlægget må være sindlidende. Det ender dog langtfra alt som det sidste jeg skrev, men jeg giver dig ret i at det ville være rart, hvis folk ville kigge hvilket forum debatten er skrevet i.

Hilsen MUMU

Lille undskyldning og lidt mere Yrsa,,.
Tak for de indlæg i skrev de har fortalt mig at jeg bare skulle holde min store mund :s

Okay jeg overdrev lidt med at skrive "klog"
Vil helst ikke hører flere komentar om den der med "klog"
Undskyld er i glæde nu men jeg kan desværre ikke lave det om og hvis jeg havde hvist at alle ville synes det var dumt og komenteere det havde jeg selvfølige ALDRRIG havde skrevet det men jeg kan ikke lave det om nu. Men hvad skulle jeg så havde kaldt indlæget. "Klik her og bliv dum" eller hvad
Eller noget helt andet Hmmmm men jeg kan jo ikke lave det om og som man siger "man lærer noget af de fejl man laver"

Jamen jeg kan godt se det men begge "barnepiger" handler det jo om at få dem væk til at forsvinde pist væk ud i den usyndelige friske luft. Ikke fordi jeg vil skælde dem ud der har skrevet indlæget men måske er det bare lidt lige meget? Ikke fordi jeg vil høre flere komentar om den.

Frem over så HUSK at kigge hvilken debat i er i :) Det kunne jo være rart:)
Elle det ville jeg mene.!..

Holde mund? MUko-bæ
Vi har ikke bedt dig om at holde mund.. :) Vi kommer skam bare med vores meninger, og det er vel også helt okay?

Hilsen MUMU

KLIK her og bliv klog hahah den var god Mystiske hr x
Øhmmmm hvorfor kommer du med sådan et mærkeligt/dumt/kedeligt/underligt indlæg? Helt ærligt vi har andet at tage os til end at høre på hvad du synes at der skal laves om. Hvis du er så utilfreds med alt så synes jeg bare at du skulle lave noget andet end at fyr indlæg af!!!!
Ja du skal bare holde din mund skal du!!!

Link? Linki
Hvordan laver man et link?
Ikke i sims.
I virkeligheden.