klik her og see mit s-målk

klik her og see mit s-målk hjkll
oKAY OKAY HER ER MIT SPØRGMÅL hvad er en go sims 2 hjemmeside svaræ vilken sims 2 hjemeside er bedst? var`? svar? nu? tak? gi ger et link***
så er du soed.
Okayyyyyy

hjkll.(suoper)

p.c hvær nu soed og ikjk skælle ud på grynd af davefejæ.

OKayyyy

sdvat

Her er hjælp. sjoveren
http://www.dsn.dk/cgi-bin/ordbog/ronet/

hyyyyl ohg vrææææk hjkll
jag vil ikjk hav et side mæh ordbog si en go sims 2 hjemmeside.. plase

Du kan stave til sims 2... miss-mee
...så kan du vel også google på det, så prøv her: http://www.google.dk ...mee

Jamen hjkll
neej googkle hmmæ for sodrt. Dey er mase af hjemmesider men kun fo af dem er goe.
HJÆPPPP

p.c hvær nu soed ikjk at skælle ud på grynd af tævefejl. Jag er nemolig ikjk soe go til at tæve fordi jag er ligke fluttet til Danmark for at bo hey jag er flogtnikke.... OKAY?
sååå hjææælp

det som hjkll skrev bare på dansk oversætter
jeg oversætte det rigtige spørgsmål fra hjkll på grund af tja kunne jo give jer andre en hjælp til at læse hvad han/hun prøve på at skrive.

Han/hun spurgte om: Der er nogen som kender en god hjemmeside til sims 2 og så skrev han/hun også at google var for stort for ham/hun og at han/hun hellere vil have et rigtigt link som fører direkte til sims 2 hjemmesiden.

Og så skrev han/hun også noget om at han/hun ikke vil drilles på grund af stavefel.
Jeg har fuld forståelse over at han/hun ikke er så god til at stave fordi han/hun lige er flyttet til Danmark så hvorfor skulle sjoveren så lige komme med en ordbog det kan man jo tænke lidt over ikke? Jeg synes at sjoveren skal sige undskyld og jeg har klaget på sjoveren's indlæg tænk at han vil drille han/hun med at han ikke er så god til at stave det ville jeg nu synes at det er så forkert tænk at man kan gøre det hmmm deter jo vildt dumt forresten hvad ville du sige til at lige var flyttet til et hel andet land med et helt andet sprog og alle bare drillet dig nåhhh det vil du jo hellere ikke synes var spor sjovt vel? <Så¨lad dog være med at drille andre for hvad gør livet sjovere ved at drille andre hmm det er virkelig en dum ide at drille andre det synes jeg virkelig for hvad for man ud af det ingenting i går?
Her er 1 godt råd
svin aldrig andre til fordi vedkommende ikke kan stave rigtigt dansk.

Og så var det vist alt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
et råd til:

Aldrig oversæt hvad andre skriver det er svært og det tager lang tid men så håber jeg virkelig også at hjkll blir glad :)
øhh sjoveren det var ikke fordi jeg ville skælde dig ud jeg ville bare øhh hjælpe ej glem det hmmmm¨SMIL


Hilsen oversætter


p.s jeg har IKKe klaget over noget indlæg:)

jeg var bare helt oppe at køre:(

Åh, noget bull... miss-mee
...flygtningebørn har der lige er kommet til landet har sq ikke netadgang og opbygger perfekte sætninger og staver som om de er byttet om på tasterne. De har nok også andet at tænke på end sims 2 hp'er...mon ikke? ...mee

Jeg ville også bare sjoveren
hjælpe ;-)) Jeg mener det er vigtigere at kunne skrive og stave end at spille sims, deri min hjælp. Det var en hjælp til vedkommendes fremtid.

Tak for oversættelsen!

;-))

læs dette hkll
okay det var kun for sjov Kun for sjov så bare grin og lad det ligge. forresten er der nogle der kender en rigtig god sims 2 hjemmeside? Jeg vil så gerne have et svar.

læs også dette hkll
jeg var også "oversætter" og siger mange gange undskyld så undskyyyld. Forresten nogle der har en god sims 2 hjemmeside?
Tak på forhånd..

Det er snart efterårsferie
som om det ikke er nok
kommer sims 2 pets om en uge.
PÅ næste torsdag.
JUBIIIIIIIIIIIIIII..
I må hygge jer.

"""2""" Anonym
Hej jeg syndes persontelight at http://mwww.sims2.dk

Knus nybegønderen Pia...

Taber mal
Stavetaber!