Klippekort ordning en joke

Klippekort ordning en joke manden1
Da loven om klippekort blev indført, var det fordi folk ikke skulle kunne betale sig fra færdselsforseelser.
Men det kan de stadig, efter 3 klip, ja så er det da bare en ny køreprøve, så kan de jo betale sig fra det.
Det ville klæde regeringen at de lavede loven om.

1 klip= Bøde 5000 kr

2 klip= Bøde 8000 kr

3 klip= Bøde 10.000 kr
og fratagelse af kørekort i 5 år.

Hvis de så bliver taget uden kørekort, skal bilen konfiskeres, selvom det ikke er deres bil, og en bøde på 20.000 kr.
For de kan ikke havde lånt den, da man skal se folks kørekort inden man låner sin bil ud,
Dette tiltag vil nok få folk til at køre pænere.

Øhhh.... Martin......
Jeg har da ofte lånt biler af alle mulige uden at vise dem et kørekort!

Men du mener altså at hvis man har lånt naboens Mercer til 500000 uden at vise denne et kørekort, og bliver snuppet uden, ja så skal det bare være ærgerligt for naboen at miste sin bil?

Ja, det er bare ærgelig anonym
Man låner sgu da heller ikke så en dyr kasse ud uden at være sikker på låneren har kørekort.

Dem der låner bilen ud til en uden, ved godt at vedkommende ikke har førebrevet mere.

greb i lommen greb
de penge er et bare et greb i lommen for de rige, desuden ska det gælde for alle i trafikken, dvs cykelister, gående oma.
men de 5 år lyder godt

at køre/gå/cykel overfor rødt skal kortet tages med det samme.
det vil så sige bøder for dem der ikke har kørekort

ja for naboen manden1
er forpligtiget ifl: loven at inden han udlåner sin bil, at den han låner den ud til har kørekort

synes vi skal køre dine fine forslag videre træt
Cyklister som kører over for rødt, cykler på fortovet, kører i den forkerte side, kører uden lys, kører uden cykelhjelm, kører og snakker i mobil, kører med ipod i ørene så de ikke kan høre en udrykning, skal selvfølgelig straffes efter samme regler.
5000 kr første gang, 8000 kroner anden gang og 10.000 kr tredie gang.
Nu er der jo ikke meget straf i at tage deres cykel tredie gang, så der foreslår jeg at de får et halvt år i fængsel, for at straffen skal kome på niveau med at inddrage bilen.

Og måske skulle man lave samme regler for fodgængere. Hvis man går over for rødt, går på en mørk vej uden reflekser, går i den forkerte side af vejen o.s.v.

Kunne hurtigt blive tomt på gader og stræder.

Men der ville også være positive effekter. Man kunne ansætte flere P-vagter til at skrive bøder til cyklister og fodgængere, så politiet kunne koncentrere sig om de motoriserede trafikanter.
Der vil også blive behov for flere fængselsbetjente, og der skal også være nogen til at passe alle de fængsledes og ikke mere motoriseredes arbejde. Jo vi vil rigtig få flyttet rundt på arbejdstyrken og måske komme helt af med arbejdsløsheden.

Samtidig kunne man så forbyde biler over 3500 kg i hele storkøbenhavn. Det åbner så to muligheder, enten kunne man fremover fylde forrentningerne op med varer med hjælp af store budcykler, evt med 2 mand til at træde i pedalerne og læsse af. Eller man kunne lukke alle butikker i storkøbenhavn og lade københavner tage bussen til Hundige, Roskilde eller Hillerød for at handle. Der skulle så bruges lidt flere busser, men så gør vi bare busserne gratis.... NEJ HVOR ER DET SMART,,,,Jeg håber der er nogen der kan se sarkasmen i dette indlæg, og ikke begynder at kommenterer det som et alvorligt ment indlæg. Det er bare ment som en parodi på mange af de fuldstændigt hjernedøde indlæg der er om trafik herinde.

dagens grin! annepigen
Det dér reddede lige min ellers temmelig forkølede dag!

Lidt oplysning Zet
Du kan næppe få igennem at straffe cyklister eller bilister for at køre med iPod eller høj musik.

En døv kan jo sagtens have kørekort, og han eller hun har jo heller ikke mulighed for at høre en eventuel udrykning.

Der burde strammes lidt op på noget som mobilsnak under kørslen.

Ved et af de kryds jeg skal over for at komme på arbejde om morgenen, er det stensikkert at mens jeg venter på at de krydsende som foretager et venstresving for at køre modsat af min køreretning, der har minimum 10% af bilisterne en mobil oppe ved øret mens de drejer, og mange har endda en smøg mellem fingrene i den hånd der er på rattet.

Rygningen generer mig ikke det mindste, men det betyder noget for grebet om rattet.

Jeg kunne egentlig godt tænke mig om der er oplysninger noget sted om hvor mange der egentlig har fået bøde eller påtale vedrørende mobilsnak under kørslen.

Jeg tror tallet er noget nær nul.

læs nu slutningen træt
jeg syntes det er sjovt så mange rabiate forslag der altid kommer for st atraffe bilister som ikke holder stille. Dog max i 2 timer.. så skal de helst flytte sig til en anden p-plads, og betale 36 kr en gang til..

Men når der kommer et lille humoristisk forslag til at straffe andre trafikanter, så bryder jeres hjerner sammen.. så kan ikke i se sarkasme om så den er 12 meter høj og 10 meter bred.. beklager.. men siger det gerne igen... MIT INDLÆG ER FOR SJOV

Det havde jeg da set Zet
Jeg forstod udemærket humoren, så slap bare af igen og lad det ikke ødelægge din weekend.

så ejendomsretten biker4ever ilp
overgår til låneren af bilen,hvorved den automatisk kan blive konfiskeret,synes du ikke selv det lyder lidt underligt det du skriver.

Hvis man låner manden1
sit køretøj ud til en, vel vidende om at personen ikke har ret til at føre dette køretøj, ja så er man dum og dumhed skal straffes, forstil dig at din ven har midstet sit kort grundet spritkørelse og du så låner ham din bil, selv om du ved han intet kort har og at han så igen drikker sig fuld og denne gang dræber et barn, på grund af at du har lånt ham bilen, det er det samme som at låne en pistol ud til en som bruger den til at dræbe med.
Så er i begge lige skyldige i drab.

Så alle der låner ud sendjano
Er dumme i din verden, ja men det er jo fint, så skal alle de personer der sidder i bestyrelser over hele DK også drages til ansvar, når det går galt, og det kan man jo ikke lige sige er sket med alle de Banker osv. VH S
Ellers er jeg enig.