Knaldfyrværkeri bør legaliseres

Knaldfyrværkeri bør legaliseres dims
Synes i at knaldfyrværkeri skal legaliseres? Det mener jeg.

Hvis knaldfyrværkeri blev legaliseret til en hvis grad ville færre mennesker lave det selv eller købe det illegalt fabrikerede(i Danmark) eller indsmuglede billigt fremstillede og usikre knaldfyrværkeri fra Østeuropa eller Fjernøsten.

JADA Lango
Selvfølgelig skal det da være lovligt at købe krudt og kugler.
Og lad os da så i samme ombæring få narkotika og guns i netto ved siden af spotten, du har sq fat i den lange ende der.. :-S

Knaldfyrværkeri karpa
er forbudt, fordi du ikke skal bruge det.

hehe :D hehe :D
hehe :D

knaldperle, hehe hehehe

Mon de får... Anno
det knald de vil ha' når det går af i bøtten på dem???

Føj dog! smilodon
Vil du have lov til at stikke ild på kinesere?

Nej tak rodvad
Derimod skulle alle der blev taget med ulovligt fyrværkeri, være med til at betale for alle ulykkerne. Samt for tort til alle der ikke kan lide sådanne tosseri-er.
Dersom nogen har råd til at købe fyrværkeri, er det fordi de betaler for lidt i skat.

Jeg mener også dims
at hash bør legaliseres samt våben. Der er mange der redder dem selv ved brug af våben i USA.

den lov dims
er fuldtændig urimelig og jeg gider ikke at følge den.

det er de færreste dims
der kommer til skade med det.

Hell No dims
Hvorfor skal de betale for dem der ikke kan finde ud af at håndtere det?

Medansvar rodvad
I dag er det dem der ikke kunne tænke sig at købe sådant lort, der skal være med til at betale for hærværket.
Dem der kan finde ud af det, er dem der har en uddannelse i sprængstof, alle amatører er bare heldig når det går godt.
Dem der har uddannelsen, ved at fyrværkeri, våben og bilkørsel ikke hører sammen med alkohol.
Fyrværkeri bør kun sælges til dem der får en speciel bevilling. Og for at få bevillingen, skal der et bevis på at man har uddannelsen til det, og i ansøgningen skal der være angivet hvad fyrværkeriet skal bruges til, og hvor det skal affyres.
Al anden fyrværkeri bør komme under terrorparagraffen, plus kollektiv erstatning af alle tingskader.

NOOOOOO dims
Jeg synes at folk selv kan betale hospitalbesøg for selvforskyldte ulykker. Det er de færreste der kommer til skade. Er det ikke nok at der er aldersbegrænsning, skal man nu også have en speciel tilladelse til det.

Ligesom rodvad
det at køre bil, det er også farligt for dem der ikke kan. mage får ligevel kørekort.
Den med at "man selv skal betale for hospitalbehandling" holder ikke, hvordan vil du bevise at du har midler til at betale dersom du er bevidstløs?
For at få et kørekort, skal man bevise at man besidder en vis kunskab til at kunne køre. Der skal meget mere end 10 timer praksis plus nogle timers teori, for at kunne mestre fyrværkeri. Alle de amatører der kalder sig eksperter, skulle straffes med bøder plus erstatninger for alle skader der forvoldes af fyrværkeri. Alle de rigtige eksperter, dem med mange års uddannelse, og vi andre der aldrig rører det, skal vel ikke være med til at betale for amatørernes "ekspertise".

Våben rodvad
skal ikke legaliseres, de redder ikke mange i USA, men der er mange der dør i USA fordi der er andre der også har "forsvarsvåben".
Når du også vil frigive narko, viser det hvor uansvarligt du i virkeligheden er.

Syntes du rodvad
vi kun skal følge de love vi bryder os om? Det fortæller os noget om hvor du blev stående i udviklingen. Vi andre skal selvfølgeligt også kun følge de love vi bryder os om? Dersom en eller anden syntes du siger for meget, har han selvfølgeligt lov til at skyde dig med sit "forsvarsvåben". Kun jungleloven har du respekt for.

Også de færreste rodvad
der kommer til skade ved spritkørsel, men det beviser ikke at det er ufarligt.
Det er også de færreste der kommer til skade når de bryder færdselsloven, det betyder vel ikke at der er noget galt med loven?

Jo... dims
Jo jeg har skrevet en engelsk rapport om det. 2,5 millioner amerikanere har brugt våben i selvforsvar.

visse love stinker dims
Jeg gider ikke følge de latterlige love. Hvis jeg boede i USA ville jeg også drikke selvom jeg ikke er 21. Hvis jeg boede i Tyskland ville jeg også se film jeg ikke er gammel nok til at se osv.

... dims
Efter man tillod folk at køre 130 km/t, falt antallet af trafikulykker med 43%, selvom nogle SF'ere havde advaret mod et kommende blodbad på motorvejene.

regning dims
Man kan få en regning fra hospitalet efter hospitalbesøg.

Nåh, så ung og rodvad
uerfaren, så forstår jeg din uansvarlighed. Love er nu engang til for at samfundet skal fungere, de er i fælles interesse, og ikke kun til for dig.
Ingen kan hellere sige dig hvor gammel du skal være for at kunne forstå sammenhængen.
Jeg ser for mig en der leget med et missil i nærheden af der du bor, ups, der gik den af, ramte dit hjem, håber du ikke var hjemme.

Efter at rodvad
man tillod 130 km/h på visse motorvejstrækninger, satte man massivt ind med fartskontrol, sådan at mange flere overholdt hastighederne. Nu er hastighederne steget igen, og dødsulykkerne er steget tilsvarende.
Så jeg er enig med dig i at der skal meget mere kontrol til, også sådan at alle der fyrer af en knaldperle bliver registreret. Og har man ikke den fornødne tilladelse, klapper fælden.

Smart rodvad
Når man er blevet invalid, kan man snilt betale en sådan regning? Din alder tyder på at du ikke har lært at regne ud konsekvenser.

hva så dims
så kan de lære at tørre deres egen røv de kan lære at klarer dem selv, finder det horribelt, at man skal straffes for at være dygtig og kunne forsørge sig selv, og belønnes for ikke at kunne en skid.

Enig i hvad? dims
Vi er ikke enig i noget her. Efter man satte fartgrænserne op, faldt antallet af ulykker fordi folk så de nye fartgrænser som rimelige. Dem fra SF vil stadig ikke indse at de tog fejl.

mit eget ansvar dims
Ingen skal bestemme om jeg vil fyre knaldfyrværkeri af det kan kun gå ud over mig selv og er derfor mit eget ansvar.

Uansvarlig rodvad
Fordi du ikke har lært noget om fyrværkeri, er du meget uansvarlig. Du ved ikke om din leg går ud over dig selv, og skulle der ske noget, så ynker du og beder samfundet om hjælp. Men du tager også andre med dig i problemer, enten det bliver død eller lemlæstelse for andre uskyldige mennesker, er du ikke parat til at tage det, for du er alt for umoden til at forstå omfanget af din leg.

Vi er enige i at rodvad
kontrol har en positiv virkning, for det var det der var årsagen til faldende hastigheder og ulykker, nu hvor kontrollen ikke er så omfattende som den var i starten, kommer de gamle synder frem igen, og dødsulykkerne stiger.
Så kom klippekortet på toppen af kontrollen, den gav også en effekt i starten, men nu er den også for lidt virkning fordi der bliver kørt efter grænserne.

Jo du tænker rodvad
med din dims. Altid dumsmarte bemærkninger som du ikke forstår rækkevidden af. Når du er så umoden på alle de felter vi har debatteret, vil det være en katastrofe om du får fat i fyrværkeri. Du forstår en gang ikke at du kan gøre skade på andre mennesker, for det er du skide ligeglad med.

blablabla dims
Jeg har fyret knaldfyrværkeri af tidligere. Hvordan kan jeg skade andre? Jeg laver ikke hærværk med det eller kaster det efter andre, så hvordan fanden kan jeg skade andre med det???

lalala dims
Jeg ved meget om fyrværkeri meget mere end dig!

kontrol dims
jo kontrol men først når der er rimelige love.

Her er svaret rodvad
Hvordan kan du komme til at skade andre. Når du ikke ved det, tyder alt på at du ikke kender nok til fyrværkeri, de der virkeligt kender til fyrværkeri sige "hvordan kan jeg undgå at skade andre", og det gælder både fysisk og psykisk.
Kun dem der tror de ved alt om fyrværkeri kan finde på "jeg kender mere til fyrværkeri end dig".
Ingen der kender til fyrværkeri og dens skadevirkninger vil give den fri, tvært imod. Mange af dem der tror de kender til alt om fyrværkeri siger "det sker ikke noget med mig, jeg vil godt tjene på andres uvidenhed".
Ingen, jeg siger ingen der kender tilnærmelsesvis så meget til fyrværkerier som du tror, vil være så uansvarlig som du har givet indtryk af i disse tråde.

mundlort dims
Du har stadig ikke svaret mig hvordan jeg skader andre med fyrværkeri, gder du at svare mig det eller vil du bare lukke mundlort ud.

Mig bekendt dulkis
blev der slået et barn ihjel sidste år? Men det er måske ikke at skade "nogen"?

hvordan dims
hvordan blev det barn slået ihjel?

Jeg svarer dit spørgsmål rodvad
med at sige at eftersom du ikke ved hvordan du skal undgå at skade andre, skal du holde dig langt væk fra lortet.
Alle dine dumme argumenter tyder på at du ikke har en skide forstand på hvad det er du har med at gøre.
I hvor jeg har kendt mange dervar lige så "kloge" som dig, der har mistet fingre, hånd og øjne. Nu har de lært at det kan være farligt, selv for dem der har en lang uddannelse i det.
Du ville overhoved ikke kunne klare en eksamen hos nogen af de fyrværkerimestre vi har her i landet. Ingen af dem er så respektløse overfor lortet som du, men det er fordi de ved at det kan være farligt, specielt i så ukyndige hænder som du har.

mundlort, mundlort og atter mundlort! dims
Hverken du eller jeg kan fortælle hvordan knaldfyrværkeri kan skade andre end en selv, netop fordi det ikke kan skade andre end en selv. Har du leveret nogle argumenter? Nej du har indtil nu kun leveret mundlort. Jeg har langt mere forstand på det end dig, jeg har skrevet en rapport om fyrværkeri sidste år jeg har snakket med en fyrværker. Jeg har respekt for det og bruger det med omhu. Hvad helvede ved du om hvad en fyrværker ville mene om dig hvorfor skal du lukke så meget mundlort ud?

Du er simpelthen så fuld af løgn og mundlort at man skulle tro det var løgn!

Nu har du rodvad
ikke mere ammunition? Du bliver da helt hysterisk, og du har endnu ikke kommet med et eneste godt argument for frigivelse. For den med at man skal bøje loven efter forbrydelserne, holder ikke i et civiliseret samfund, kun i et sandkassesamfund gør man den slags.

løgner dims
Det er utroligt som du kan lyve og manipulere med alting jeg har givet massere gode argumenter for legalisering bare se mit første indlæg i denne tråd.

Ingen, ingen rodvad
fornuftige civiliserede argumenter, eneste argument er at forhindre ulovlig fyrværkeri. Og det er det samme som når en bananrepublik giver efter for forbryderne.
Statistikke tager kun med toppen af skaderne, men det er rigeligt til at komme med totalforbud for alle uden et rigtig certifikat, og som igen skulle tabes ved første affyring med sprit i blodet.
Der er mange skjulte skader efter fyrværkeri, men det forstår ikke en ung knægt der tror han ved alt om fyrværkeri, men ikke aner en skid om det.

løgner igen dims
Igen lyver og manipulerer du. Jeg sagde, at man skal legalisere kanldfyrværkeri fordi, det der smugles ind i landet er fremstillet billigt og usikkert, det der fremstilles i Vesteuropa er tilgengæld dyrt men sikkert. Statistikke viser at der faktisk sker flere ulykker med raketter end knaldfyrværkeri skal vi nu også forbyde raketter. Skjulte skader my ass ung knægt jeg er 19 og jeg ved en del mere om fyrværkeri end dig med alle de års erfaring, løgner!

Igen sandheden, dims rodvad
Hverken argumentet med smugling eller hjemmelavet fyrværkeri er gode nok til at legalisere ulovligheder. Ulovligheder kan aldrig være argumenter for at legalisering.
Som 19 - 20 år ved man alt, folk med lang erfaring skal ikke lære dem noget. Som 40 år, er man blevet meget klogere, for så ved man at det er mange ting man ikke ved. Som 60 år har man tabt mange venner der viste alt, men døde af det. Og når det drejer sig om fyrværkeri, ved man at man aldrig bliver udlært. Kun de 19 årige er så dum at han tror han ved alt meget bedre end alle andre, men tidligere man kommer over det stadie, tidligere kan man komme til at lære mere.

bahhhhh dims
Hvor meget ved du om fyrværkeri?

sig mig dims
hvor meget ved du egentlig om fyrværkeri?

fejl dims
dette svar skulle være til rodvad men denne side skoder.

Jeg ved mere end dig rodvad
fordi jeg ved at man aldrig bliver udlært, og at skaderne er meget større end statistikkerne siger.

ævl dims
Hvor meget har du leget med fyrværkeri?

Hvorfor er statistikkerne ikke troværdige?

Statistikke er utroværdig rodvad
fordi ikke alle skader bliver indberettet. Og det gælder legems beskadigelse, materiel beskadigelse, og ingen af de psykiske skader bliver indberettet.
Jeg har også været ung og dum, og som troede at erfaring ikke betød noget mod min klogskab, senere er jeg blevet klogere, nu ved jeg at man aldrig bliver uddannet godt nok i fyrværkeri, og at de selvlærde der tror de ved alt om fyrværkeri, og at de aldrig kan lave nogen ulykke hverken på dem selv eller andre.
Der var både ekspertise og tilladelse til at have fyrværkerilager i Tiest, det var ikke godt nok, det var for et par år siden noget tilsvarende i Holland.