knust hjerte-gode råd

knust hjerte-gode råd daniel z
orker ikk skrive den lange historie, da jeg er helt nede. min kæreste har slået op med mig. hun var mit et og alt og er nu helt nede. hvordan kommer man hurtigtst oven på. gode råd er velkomne. mine byture tors-fre-lør er vel ikk gode?? - men der glemmer jeg hende i da mindste... føler slet ikk jeg kan ånde mere savner hende alt for meget, græder bar dagen lang. passer arbjede og sport men er ikke "tilstede" hjælp mig! daniel z

hurtigt.. hnry
det tror jeg ikke man kan, og hvis man prøver vil det næsten altid komme tilbage på et senere tidspuntk. ved godt at det er rigtig hårdt, men du må gi det den tid det tager. og det bliver nemmere, selvom du nok ikke tror på det nu. for hver dag vil det blive nemmere.

Godt råd Tusse
Lej nogle film og køb noget lækkert.
Engang da jeg havde kæreste sorger lejede jeg Bridget Jones og så den 5 gange.
Skriv nogle breve til hende (uden at sende dem).
Tud, vræl, skrig uden der er nogen der kommer til skade..........få det ud !!
Efter noget tid kunne du finde dig et hyggeknald...det plejer også at hjælpe ;o)

go and ask some scientologist abot it kender scientologi
DE HAR MANG E GODE RÅDE MED MANGE TING...

DE KAN HJÆLPE MED MANGE TING..

MANGE GANG...

DE HAR HJULPET MIG MEGET.

Hjælpen er lige om hjørnet Daniel cassiopaya
Jow jow selvfølgelig hjælper det, at tage i byen torsdag fredag og lørdag, der er du jo sammen med dine venner.

Og kan du ikke få hende du elsker lige nu, så tør øjnene Daniel for der er også andre søde piger i byen, ud af busken og flirte med pigerne.

Held og lykke i livet. Tænk på denne her monolog. Der kommer altid en sporvogn og en pige til den er godt nok gammel, men stadig rigtig.

Det plejer at hjælpe..... Anonym
Bare og græde ind til man ik kan mere..

--- Anonym
Og bare husk :

Lad vær at græd fordi det endte.
Smil fordi det skete (:

Held og lykke søde.

Her Daniel ;) elway
Nu skal du ikke lave den klassiske fejl, og sidde alene derhjemme og huske på hende som om hun var fejlfri og perfekt.. Husk også på de dårlige ting.. :) Så vil jeg sige, tag det værste ved at være sammen med vennerne, jeg ville sgu også gå ud torsdag, fredag, lørdag.. Og håbe på man støde ind i en fantastisk tøs :) Ellers bare for samværet med drengene.. De kan jo godt peppe en lidt op ik ? :)

Husk, at hvis det var en af vennerne, så ville du sige til ham, det skal nok gå, alle prøver det masser af gange, og man ender med at få det endnu bedre senere hen :) måske med en endnu dejligere pige..

Så ud af døren, få lavet en masse ting, og se en masse mennesker.. :) Det er helt sikkert mit råd til dig.

tid mmmhhhh
er det eneste ... det kræver tid.. mit råd til dig indtil du har det bedre er ... JA, jeg ved det ikke.. for INTET jeg siger eller fortæller kan få dig til at få det bedre...
DOG vil jeg råde dig til at gør lige hvad du har lyst til.. forsøg at nyd livet og hvis du ikke har lyst til det, så lig dig under dynen...
Der kommer en dag - tro mig:D.. for mig tog det halvanden år, men idag er jeg fuldstændig ovenpå:D

Held og lykke og stort knus

Hej Daniel LilleBlomst
Giv det tid, så bliver det bedre....Det er nok det eneste der er at gøre.... Græd hvis du har brug for det.... Eller gør noget du ikke har gjort før....begynd at gå til noget i din fritid...mød nye mennesker....men først når du er klar. Her i starten skal man tage sig tid til at være ked af det....

Knus...

Kender følelsen.. nnamron.
Hej Daniel.

Jeg føler med dig. Jeg er selv blevet droppet af min drømmepige for en måned siden. Vi var sammen i 4 år. Jeg savner hende virkelig meget. Jeg tror indimellem jeg bliver sindsyg. Har det helt som du beskriver det. Den sidste måned er nærmest væk - føler det har været en ond drøm, som ikke vil stoppe.
Jeg kan slet ikke tænke på andet osv osv. Jeg har skrevet herind og fået mange gode svar. Det er godt at lufte sine problemer til andre som gider at lytte.
Jeg tror også det kræver lang tid før man er oven på igen. Men er begyndt at tro på, at det nok skal gå. Jeg er forhåbentligt blevet klogere, men samme tid dybt såret. Og jeg ved sgu ikke om det nogen sinde vil hele.
Jeg har grædt så meget, at jeg næsten føler mig som en piveskid. Jeg græder normalt meget sjældent. Man føler sig sgu så ynkelig, men har fået fortalt at det er helt normalt.

Jeg håber det bedste for dig og at du kommer ovenpå igen og du kan sgu altid skrive en mail eller noget hvis du får brug for at tale.

føler med dig bibib
føler med dig daniel.. sidder selv og tuder, og selv om filk siger det skal ha tid, tror jeg ikke på at det holder helt op!

hey har livet foran mig er 22, men alting virker bare på håbløs.. tror et eler andet sted dog på at der er sol bag skyen , den er bare meget tyk!


Life sucks!

bibi

1,5 måned siden daniel Z
kære alle sammen det har været rigti sødt af jer at give mmig så mange replies. der er et par mails som virkeli har været tankevækkende. TAK.
mht mig selv går det egentlig ikke bedre. og som sagt passer mit arbejde og sport 3 gange om ugen, har masse af venner. ikk noget egentlig problem med at møde nye piger. problemet er at min x var virkeli den jeg elskede som jeg aldrig har med nogen anden. hun var alt for mig- og jeg er helt nede. så hende for første gang 2 dge siden-det var som at få bank af 5 store fyre. hun kiggede slt ikk hen mod mig og jeg har igen ligget og grædt hele dagen. det er som om det inge ende vil tage. jeg kan ikk lukke ned for mine følelser, selvom det 110%er slut mellem os. er ved at dø......