Kode til egenskaber

Kode til egenskaber Hjæælp mig
Ja jeg ved ikke hvad jeg skal kalde det her, men er der en kode til så man kan få fyldt de egenskaber man kan få ved at læse madlavning, dyrke sport, læse mekanink og tale ved spejlet og få karisma! Er der en kode til det, så man kan få dem alle fyldt.

Tror jeg desværre ikke Juste
Jeg tror desvære ik at det er muligt

UNDTAGEN!! Hvis du har det gamle sims... I såfald skal du trykke Crtl + shift + c for at få consol boksen frem... (Trykkes på samme tid)... Så skal du skrive move_object on. OG NU HUSK AT GEMME. Ellers vil dine sidste forfremmelser logik krop og andre points gå tabt... Tryl nu F2 så du kommer ind i købe menuen... Nu skal du bare "slette" din simmer og trykke på simmens ikon ovre i venstre side. Nu skulle alle dine simmers behov være tilfredsstillet..


Hilsen Juste

Boolprop! :D MUko-bæ
Du skal bruge boolProp TestingCheatsEnabled true/false. Den skal så sættes til true... Så Holder du SHIFT nede mens du trykker på en simmer. Nu kommer der en menu op du skal finde en "knap" der hedder "Spawn" hvis den ikke er i den første menu skal du finde en anden knap som hedder "Mere" og trykke der. Når du så har fundet "Spawn" trykker du på den og kommer nu til en ny menu hvor du skal lede efter en ny knap der hedder "Sim Modder". Tryk på "Sim Modder" og i nærheden af din simmer burde der komme en Stående Baby. Det er Sim Modder. Tryk på babyen og der kommer en menu frem. Øhhmm.. Hvad er det nu den hedder?? Er det ikke "Skills"? Well.. Jeg vender tilbage med navnet senere... Men inde under "Skills" finder du forskellige muligheder for at øge eller sænke forskellige færdigheder

MUMU