Koldo Gil taget ud af Vueltaen

Koldo Gil taget ud af Vueltaen cykelfreak
Øv, endnu en grim overraskelse - og bittert for mig, da jeg havde ham på et af mine managerhold - jeg havde virkelig glædet mig til at se ham i Vueltaen, da jeg havde på fornemmelsen af, at han kunne overraske og kæmpe med om den samlede sejr og var sikker på at han ville ende på en podieplads. Men sådan skulle det ikke være.

Så igen skal jeg stå til spot og spe overfor mine kammerater, bare fordi jeg valgte at følge med i cykling og ikke fodbold fra midten af 80erne. Man får snart lyst til at opgive sit hjertebarn - en sport der har fyldt utrolig meget i min tilværelse, både som motionsrytter men også (og mest) som meget begejstret cykeltilskuer i over 20 år, hvilket er 2/3 af mit liv.

Men midt i den sørgelige tid for cykelsportfans, ser jeg også et lys: At der bliver afsløret så mange ryttere, ser jeg som et tegn på, at den massive indsats mod doping i cykelsporten vil give sporten et bedre image.

Det tror og håber jeg på.

PS: jeg tror nu jeg vil se de fleste Vuelta-etapper alligevel, midt i mit mismod.

præcision cykelfreak
Jeg mente naturligvis, at jeg tror og håber på, at den massive dopingbekæmpelse i cykelsporten med tiden vil give sporten et bedre image. Når man får implementeret Jens Voights (de aktive professionelle rytteres talsmand/tillidsmand) forslag om at få lavet et DNA-register over samtlige professionelle ryttere er man i mine øjne et stærkt skridt på vejen.

Ikke overraskende Hader doping
Hader doping

tænk, cykelfreak
det gør jeg også.

Alligevel skal jeg lægge øre til mange hånende bemærkninger når jeg er ude på min jernhingst med udstyret, selvom jeg blot har rosinboller med og postevand i flasken.

Jeg hader doping og folk der benytter sig af det.