Kom med nogle forslag

Kom med nogle forslag galemathias
Nu da mohammedkrisen er overstået, har vi igen fået en krise som er meget mere alvorlig.

Vi har igen fået de mange debattører på banen som forsvarer islamismen. De har jo ellers holdt sig væk, efterhånden som de faktiske kendsgerninger om Mohammedsagen kom frem.

Nu hører vi så hele tiden om, hvad Israel ikke skal gøre, og hvad de gør forkert.

Derfor spørger jeg disse debattører om hvad Israel skal gøre efter deres mening.

Skal Israel bare vende ryggen til Hzbollah, og håbe på, at raketterne derfra rammer ved siden af??

Skal de bare uantastet feje lig op fra gaderne efter Hizbollahs selvmordsangreb??

Kom med nogle forslag.

Det er jo meget større end som så.... s.s.blicher
I bund og grund handler det om at palestinænserne blev fordrevet fra et område, der efter nazisternes forsøg på total udryddelse af jøderne, blev tildelt dem som "et plaster på såret".

I mine øjne er det en af de aller største fejltagelser i verdenshistorien, idet man kan diskutere til evighed om hvem der har størst tilknytning til området. Fred tror jeg ikke nogen sinde der bliver. Ihvertfald ikke før hele menneskeheden lærer at respektere hinanden og hinandens kultur. det ligger nok temmelig langt ude i fremtiden, når der selv i Danmark, som de fleste danskere ufatteligt nok opfatter som et særdeles civiliceret land, eksisterer kræfter der ikke fatter at vi skal være her alle sammen, uanset hudfarve, relegion og kultur.

Selvfølgelig Danmand
Vi skal da alle bøje os for muslimerne. De er så hjertelig velkomne her i europa og selvfølgelig skal de da ikke arbejde her, de klarer sig jo udmærket for deres bistandshjælp. De skulle jo også gerne kunne sende penge hjem, ud af landet, og helst til en eller anden terrorvirksomhed.
Det må da kun være rimeligt at vi hårdtarbejdende danskere betaler en høj skat når pengene går til så godt et formål.
Muslimerne skal da også have meget mere at sige her i vores lille Danmark,ellers bliver de jo bare sure.
Vi skal have indført tildækning af kvinder overalt. Vi skal forbyde hel-, eller halvnøgne kvinder på strandene.
I det hele taget skal vi bløde danskere lære at undertrykke kvinder og børn, det ligner da ikke noget at de har meninger selv.
Vi skal have kontrol med hvad det vises i tv, radig og aviserne og der må selvfølgelig ikke vises noget nedsættende om muslimer, hvad enten det er sandt eller ej.
Al dansk humor skal forbydes.
Så er vores dejlige lille grønne Danmark blevet som alle de muslimtilhængere åbenbart ønsker sig. Lad os få europa banket 200 år tilbage.

Javel galemathias
Men når situationen er sådan, hvorfor så beklage, at Israel kæmper for ikke at blive udraderet.

Eller vil du mene, at historien gør, at Israel har pligt til at begå kollektivt selvmord??

800 år galemathias
Til middeladeren.

Nææææh.. s.s.blicher
Og det har jeg da vidst heller ikke givet udtryk for. Ethvert land har da ret til at forsvare sig selv.

Det hjælper dem bare ikke at fordrive og udradere civile libanesere.

Et stort skridt på vejen til fred i mellemøsten vil være den vestlige verdens accept af den meget store del af muslimer der rent faktisk ønsker fred og fordragelighed.

Med spydighed kommer man...... s.s.blicher
... rigtig langt på Sol.dk

Jeg holder især af din bemærkning til dansk humor.

Et eksempel:
http://debat.sol.dk/show.fcgi?category=6;conference=161;posting=712689

Se DET er også dansk humor, men uha uha.... det går sørme ikke at udstille DF på den måde.

http://www.kinagrill.dk

Dem har vi accepteret galemathias
Men de må så holde styr på tropperne med sprængbæltet og koranen i baglommen.

Og så er vi der igen.
Hvem skal ellers gøre det??

Måske ved du det ikke selv nimbuto
som jeg set det støtter du selv den ekstreme form for islamismen. Dette gør du ved at forsøge at skabe splid mellem islam og vesten.

Selv er jeg modstander af ekstremisterne fra islam, men det betyder ikke at jeg vil have ekstremister som dig til konstant at smide brænde på hadets bål.

Israels krig mod Libanon er latterlig, 2 soldater kidnappet og hele Libanon bliver tæppebombet. Hver gang 1 israeler dør, dør der 10 libanensere. Så krigen er ret ensidigt. Husk desuden at Libanon ikke forsvarer sig, de har ingen våben af betydning.

Hvem står i Libanon som helte efter Israels krig ? Det gør da dem som forsvarede Libanon - Hizbollah. Tror du det vil være svært for Hizbollah at rekrutere nye folk efter krigen ? De vil blive styrket. Sammen med hadet til vesten.

Jeg har læst en del af dine indlæg, du er altid meget hurtig på aftrækkeren og meget hadsk. I din iver for at fordømme islam, glemmer du at nævne en del facts. Dette er fordi du kun vil se sagen fra 1 side. Hvis du derimod var interesseret i en løsning som kunne hjælpe alle parter ville du nok anerkende at Israels krig er forkert.

Prøv at tage på ferie i Gaza. Oplev hvordan folk lever, se de mange skudhuller i deres huse, se de mange ruiner, få sat ansigt på din fjende og overvej hvilken muligheder man har i det samfund. Det kan jo være at du finder ud af at fjenden er mennesker ligesom du og jeg.

Thumbs up... s.s.blicher
Flot skrevet....

Tildelt? Dybdepsykologen
De tog det selv du. Da de havde overherredømmet anderkendte man deres eksistens. Det er den praksis, man følger mange steder, ellers ville der være mere krig. Selv talibanerne blev tolereret. Det var først, da de begyndte at blive en trussel for folk uden for Afghanistan, at de blev et problem. Lige nu foregår der en konflikt i Somalia. Hvis islamisterne kan holde skansen, så bliver de også anderkendt, selv om mange mennesker er fordrevet. Men Etiopen er bekymret.

Du kan selvfølgelig sige at det britiske mandat blev delt, så jøderne fik et område. Var det forkert? Skal jøderne tvinges til at leve under en en rigid islamisk lovgivning?
http://www.masada2000.org/historical.html

Der er gode grunde til, at have mange lande med forskellige lovgivninger og ideologier. Derfor mener jeg ikke, at man skal undertrykke nogen. Men vi har også brug for internationale regler.

Israel gør det de gør aristoteles
det er svært at sidde her at bedømme - landet er mindre end Danmark, omringet af fjender, som alle gerne så dem jævnet med jorden, Israel er som sagt tidligere angrebet, hyppigt siden oprettelsen i 1949 - jeg tror ikke der nogensinde vil blive fred i det område så længe der er een eneste jøde tilbage i Israel.

I koranen står: drøb jøder hvor I ser og møder dem.

Israel vil derfor ALTID slå igen hårdt og brutalt, med alt hvad de har - og det værste man kan gøre er at tage to af deres soldater til fange. DET toleres ikke - så i dette tilfælde vil Israel gå hele vejen indtil disse to er udleveret, tror jeg?

vi må forstå at Israel har ryggen mod muren, for dem er det kæmp, dø eller flygt. - de vælger det første.

og jeg synes man må erkende at alle krigene som har været ALTID er startet af araberne!! Israel har kun forsvaret sig selv!

man kunne ønske sig socrates
et par millioner flere af din slags.

mvh

Løsninger Assessment2
1) Vi tager alle jøderne til Europa.
Til gengæld sender vi et lige så stort antal arbejdsløse og lavt uddannede muslimer gerne med palæstinensisk blod i årene tilbage til Israel.
Sidstnævnte er jo alligevel ikke loyale over for de lande, de nu bor i. De er stærkt utilfredse brænder 2000 biler af i Frankrig og meget andet. Nogen sidder endda i fængsel.
De vil kort sagt hjem.

Alternativ
2) Der laves en to stats løsning. Hvorefter der initieres en økonomisk konkurrence mellem de to.
Før eller siden bliver muren brudt ned af økonomiske hensyn, og folk vil kunne bosætte sig hvor de synes. Hvis de altså har råd.
Jeg tror ikke på, at den rene jødestat kan eksistere i det lange løb. Lovgivningen indretter sig altid efter de økonomiske hensyn. Den rene islamiske eller jødiske stat er en illusion.

Alternativ
3) Vi laver en stor krig. Hvor det gælder om at udslette den ene eller den anden befolkningsgruppe. Den løsning er mig inderligt imod af mange grunde. Men isåfald mener jeg, at det fortrinsvis skal gå ud over de lavtuddannede og svage mennesker, da de overlevende jo skal have de bedste muligheder for at føre menneskeslægten videre.

Dit alternativ 2 er igang galemathias
Man afvæbner Hizbollah. Støtter Libanon til at fastholde sin suverænitet. Uden for Irans og Syriens klamme fingre.

Israel og Libanon bliver mellemøstens demokratier, og der vil blive samhandel og udvikling.

Men kan vi holde koranfacismens blodige fingre væk??

Sådan kan man..... s.s.blicher
... selvfølgelig også vælge at tolke begrebet "accept".

Verden er ikke længere særlig stor, så den slatne DF-holdning der går ud på at i lægger armene over kors i fnysende trods og stamper i gulvet når i ikke får jeres vilje, løser sgu ingen problemer. Snarere tvært imod......

Nå, javel galemathias
´´´´´´´´

Kulturel ændring Assessment2
Kun ved en kulturel ændring.
Iøvrigt er jeg ikke overbevidst om, at de problemer, der er der nede, løses blot ved en ændret grænsedragning. Dette er et meget vigtigt faktum, som befolkningerne må forholde sig til.
Jeg mener, vi skal tænke økonomi.

Ja, også det galemathias
´´´´´´´´´´´´´´

LOL s.s.blicher
Ja det skulle sgu nok bringe fred i verden... ROFL

Rigtigt eller forkert..... s.s.blicher
er fuldstændig ligegyldigt. Israelerne har fået ret til området, og det kan der ikke laves om på. Lige så meget som israelerne forsvarer sig, vil Palæstinenserne kræve retten til det de også opfatter som DERES land. Palæstinenserne har så de muslimske landes opbakning, ligesom den vestlige verden bakker op om Israel. Hvad der så er rigtigt eller forkert, kan man så diskutere til hudløshed.

Meningen med udtalelse er såmænd bare at give udtryk for at der ikke bliver fred i mellemøsten i mange år, fordi det kræver en holdningsændring i stort se hele verden.

Et spørgsmål demokrit
Hvilke kensgerninger vedr. mohammad-sagen taler du om?

Mig bekendt er der ikke nogen undersøgelse, der har grebet ned i den historie.

Demokrit

Så må jeg tilføje galemathias
At der nok ikke er dig meget bekendt.

Der er frigivet et stort antal dokumenter, som viser hvordan venstrefløjen har fordrejet sandheden om sagens forløb.

De dokumenter omtaler den falske manipulation, udført af imamerne på deres rejse.

Desuden de mellemøstlige avisers fejlinformerig.

Altsammen blev udlagt som sandhed af venstrefløjen, og brugt til at dæmonisere Danmark, både herhjemme og i udlandet.

Nu da sandheden kommer frem viser det sig, at det var løgn.

Danmarks omdømme i verden har ikke lidt skade, tværtimod. Den ytringsfrihed som i ville have gradbøjet ved at Danmarks regering skulle have taget afstand fra Jyllandsposten, men som den modstod har skabt respekt og godt omdømme til Danmark i hele den frie verden.

Yderligere er der nu mange fornuftige folk fra venstrefløjen, som tager deres ansvar som venstrefløjspolitikere bevidst.

De erkender, at i støttede reaktionære kræfter i form af storkapital og despoti. Devisen var : Min fjendes fjende er min ven.

Det gør den danske venstrefløj til det mest reaktionære organ i nyere tid.

I havde ikke den mindste opbakning i resten af venstrefløjen i Europa.

Derimod opbakning fra religiøse despotiske fanatikere, som brugte jer i deres stormløb mod Danmark til en yderligere forværring af krisen.

I har gået despoternes ærinde. Støttet diktaturerne og de fundamentalistiske religiøse præsters ærinde.

Dette under devisen : Hensigten helliger midlet.

I har gjort tingene værre for de små i samfundet, og gør det stadig ved ikke at melde klart ud imod religiøs koranfacisme.