Komiker laver telefonfis med Palin

Komiker laver telefonfis med Palin sebl
http://jp.dk/udland/usa/article1501670.ece Læs om og hør telefonintervievet, hvor komikeren Marc-Antoine Audette i en telefonsamtale med Palin udgiver sig for at vre den franske præsident. Han kommer med diverse fejlagtige udtalelser for at afsløre sig selv, men Palin opdager intet.

Ret betrykkende. la34sf
At man kan ringe til Palin og udgive sig for f.eks afdøde Menachem Begin, Hej Sara det er din trofaste ven Menachem, jamen jamen er du ikke dd, næj tro dem ikke det er kun rygter, vi håber på et snarlig besøg til Eretz Israel når du blive valgt til vicepræsident, du kan få lov til at bo i min gamle mosters annex lige ude for Bethlehem du har udsigt til Jerusalem hvis du for pudset brillerne der er kun 10 km, ham fra Rusland kommer også, du ved ham Putin, men han har slået sig på flasken, hvem skulle nu have troet det, men ellers ønsker vi dig alt godt her fra mellemøsten og på snarlig gensyn, Shalom Shalom.

...og knaldperlen
....???

der er jo næppe ret mange her der skal stemme til det amerikanske præsidentvalg.

Det er ikke det værste Anonym
Det værste er, at hun føler sig beæret over at blive sat i en kategori så højt oppe, at den er værd at gøre grin med. Hun har overhovedet ikke opdaget, at det er fordi hun er nem at gøre grin med, at de gør det.