kommentar til min jobansøgning

kommentar til min jobansøgning bilen
er min jobansøgning dårlig..

Jeg har med stor interesse læst Jeres job annonce på Af: hjemmeside D. 30/11-06 og søger hermed stillingen som medarbejder hos Fakta i Børkop.

Hvorfor søger jeg denne stilling?

Jeg har nu arbejdet, som kok på restaurant lllllllllll---- i snart fire år. Og kunne nu godt tænke mig at prøve noget nyt. Og da jeg faldt over denne annonce på nettet, tænkte jeg straks at det var noget for mig, da jeg godt kan lide at være i kontakt med kunder.
Jeg har altid gerne villet være salgsassistent. Og startede derfor i aug. 2005 på én uddannelse, som salgsassistent på Vejle Handelsskole.
Jeg har prøvet at servere mad for vores kunder på restauranten nogle gange. Så jeg har prøvet at være i kontakt med kunder før. Dog ikke så meget. Jeg har også deltaget i nogle messer med skolen, som en del af min uddannelse, hvor jeg skulle opfinde nogle produkter, som jeg så skulle sælge. Det er godt alle gange. Og jeg venter nu til januar 2007, hvor jeg skal til min sidste eksamen i at sælge varer for nye kunder.

Hvem er Jeg?

Jeg er en glad og smilende dreng på 18 år.
Jeg arbejder fortiden som kok, 2 gange i ugen. Ellers går jeg til selvforsvar, som jeg har gået til i 7 år. Jeg er også sammen med familien, hvor vi hygger, når vi er samlet. Og selvfølgelig hygger jeg mig med klassekammeraterne, når jeg har lidt fritid.
Desuden er jeg moden og selvstændig. Og er meget fleksibel, samarbejdsvillig og ansvarlig.
Ærlighed og respekt er noget der kendetegner mig, som person og man kan altid stole på mig.

Med overstående håber jeg at have vakt Jeres interesse for en samtale, hvor jeg er villig til at uddybe. Og i kan danne Jeres eget indtryk af mig, som person.

hvor vover olom
du at kalde dig selv kok som 18 årig der er faktisk folk som har stået i lære i 4 år for at kunne kalde sig kok det er bestemst ikke særligt velanset blandt faglærte folk.

Og i øvrigt hvilken resturant ansætter en 14 årig som kok om jeg må spørge.

Tror måske også at det er det fakta har tænkt lidt på, de tror sku da at du tager pis på dem.Hvilket jeg også tror.

kok og fakta Anonym
Hej
Hvis jobbet i Fakta er et fritidsjob for dig, synes jeg din ansøgning er ok. Men rigtig nok - du skal nok hellere skrive køkkenansat eller lignende vedr. din kokke-erfaring...

Hvis du har tænkt dig at gøre karriere i Fakta, så skriv lidt mere om hvad du vil med jobbet - hvad er dine fremtidsudsigter? Vil du sidde ved kassen resten af dit liv, vil du ha ansvar for nogle varegrupper/afdelinger, vil du selv ha din butik?

Men hvis du virkelig har tænkt dig at gøre karriere i en dagligvarebutik - vil et lidt større sted som føtex, bilka, kvickly eller lignende så ikke være bedre? Det er min opfattelse, at der er lidt bedre udviklingsmuligheder end hos Fakta (ikke noget ondt ord om Fakta).

Nå, det var bare lidt inspiration - du kan bruge det eller lade være :-)

Ansøgning meineche
Hej Jobsøger.

Umiddelbart synes jeg at din ansøgning er udmærket. Du fortæller fint, om hvad du har lavet og hvorfor du søger stillingen. Specielt kan jeg godt lide afsnittet, hvor du fortæller om dig selv. Det efterlader mig med et godt indtryk af hvem du er som person.

Der hvor jeg måske synes du kan gøre din anøgning en smule skarpere er, hvis du fortæller lidt mere, hvorfor du søger en fremtid i detailhandlen, og måske også, hvorfor du stopper som kokkeelev.
Det er ihvertfald et af de spøgsmål, jeg vil have til dig som jobsøger i fakta. Hvorfor stopper du en karrierer som kok for at starte i detailhandlen. Ikke fordi, der nødvendigvis er noget galt i dette, men det er måske lidt utraditionelt.
Hvad er det i detailhandlen der trækker?

Endelig vil det være en god idé, hvis du giver referencen på en person, som du har arbejdet for, og som butikschefen kan kontakte.

Den sidste ting du kan gøre, er at møde personligt op. Det vil demonstrerer noget vilje og intitiativ.

Held og lykke med det

ups mega fejl bilen
nu kan jeg se det..

der skulle stå 4 år. jeg har arbejdet som opvaske de første 2 år og som kok de andre 2 år-..

og nej jeg tager ikke gas på jer. eller andre..


jeg arbejder som kok...

jeg har ikke skrevet jeg er kok, men at jeg arbejder som kok

bare fritid job bilen
det er bare et fritids job.

for at tjene lidt ekstra..

jeg har tænktt mig at skrive en god ansøgning til JYSK

Forkert......... Marianne 24
Man skal ikke skrive referencer i ansøgningen.

Man medsender anbefalinger / udtalelser, når man så kommer til en samtale og man bliver spurgt, oplyser man en reference......... hvorefter man kontakter referencen og oplyser, at man har givet en kommende arb.giver lov til at ringe, så ved referencen at han/hun kan blive ringet op, og har mulighed for lige at lade tankerne gå til personen.

DET er normalprocedure........... God vind.

I tilgift til det allerede skrevne stig-eriksen
Synes også OK ansøgning men:

"Jeg er en glad og smilende dreng på 18 år"

ville jeg nok bytte ud med "Jeg er en glad og smilende ung mand på 18 år"

Den tid er forbi Veninden
hvor du møder personligt op i første omgang.

Send din ansøgning og skriv afslutningsvis at du vil tillade dig at kontakte vedkommende telefonisk inden for et nærmere angivet interval.

Under den samtale aftaler du så, hvornår du evt kan komme til en personlig samtale.

Din ansøgning er rigtig god henset til din alder og den jobtype du søger. Den giver indtryk af den den er "meget dig" - skulle undre mig meget om du ikke får det job. Godt gået dreng!!

Pøj pøj fra din

Veninde.

En lille ide Tine22
Det ville måske heller ikke skade at stramme sproget en tand op. Det skal slet ikke forstås dårligt for selve indholdet er rigtig fint - men når nu du spørger, er du er jo selvfølgelig interesseret i nogle inputs. Det første jeg tænkte på, da jeg læste den, var at "indpakningen" til det gode indhold godt kunne strammes en tand, så man ikke bliver "irriteret" over noget sprogligt :) Jeg ved godt du ikke søger en dansklærer stilling eller lignende, så jeg hentyder ikke til det perfekte, men det hjælper altid på indtrykket at sproget svinger :)

En anden ting er man ikke skal "nedvurdere" sig selv i en ansøgning. Den linie hvor du skriver "Dog ikke så meget" om din kontakt til kunder kan du roligt slette. Du lægger ikke op til, at du har haft meget af den slags kontakt, så du behøver ikke understrege det, ved at skrive det :)

Men det er selvfølgelig op til dig om du synes noget af det kunne være en ide - bare mit input.

God vind med det :)

ikke Og jetpost
efter punktum

mange tak herfra bilen
den ansøgning har jeg taget 10 min på at skrive..

jeg har sendt omkring 150 ansøgninger, og fået afslag på dem alle, de var allesammen nogle gode nogle.

aå jeg tænkte bare at jeg vil lave en hurtig en og så se hvad der sker..

En enkelt sætning ville jeg rette Anonym
"Så jeg har prøvet at være i kontakt med kunder før. Dog ikke så meget."

Det ville jeg rette til

"Så jeg har prøvet at være i kontakt med kunder før."

Der er ingen grund til at undersælge sig. Du har haft kundekontakt før. Fint! mere behøver de ikke vide.

Den bør du nok rette alligevel Anonym
Du kan skrive at du har været køkkenmedhjælper, men det er rigtigt at kok, det er en titel man først bør kalde sig efter at have gennemført en autoriseret kokkeuddannelse med teori og lære.

Uanset hvor god du måtte synes du er til at lave mad, så bør du ikke kalde dig kok.

Når de ser ordet kok forventer de at det er en faglært. Da de hurtigt kan regne ud at det ikke er tilfældet kan faglærte kokke nemt komme til at føle sig stødte på manchetterne.

Så køkkenmedhjælper eller kokkemedhjælper vil være det rigtige ordvalg.

ja det var dumt bilen
det var dums skrevet det med kunderne