Kommer du?

Kommer du? Garff
Ved ikke lige hvordan jeg skal starte det her..

Jeg er en pige på 20 år.. Har haft den samme kæreste igennem 4 år, men vi er nu gået fra hinanden.
Jeg har været i seng med 3 fyre i mit liv. Min daværende kæreste var jomfu da vi mødtes.

De to første, selvom den første egentlig bare var for at få hul "igennem", sagde hver gang at de aldrig havde været i seng med en pige som mig, og jeg bare kunne få dem til og komme med det samme, men for min skyld, holdte de igen.
Min ekskæreste havde det på samme måde. Han holdte bare ikke så meget igen. Han kom indei mig, og fortsatte så, indtil han kom en gang til. Det har egentlig aldrig generet mig, men har bare tænkt på det her på det sidste.

Gør det ikke ondt for jer mænd, bare og fortsætte sådan?

Jeg er kommet til og tænke på det, fordi jeg er begyndt og se lidt til en ny fyr. Og vi har haft sex et par gange. En af de første gange sagde han til mig, at han ikke vidste hvad det var med mig, men det jeg gjorde var bare helt fantastisk. Jeg tænkte ikke nærmere over det, da han sikkert bare sagde det, for at få mere, eller hvad man siger.

Så her i weekenden, var vi sammen igen. - seksuelt! Lige pludselig, mens vi er igang, så stopper han mig, og siger at han ikke behøver og komme hver gang.
Havde godt lagt mærke til at han nogle tidligere gange, heller ikke var kommet, men ja.. Tænkte ikke lige nærmere over det.
Men i hvert fald, så stopper jeg jo så, og så var han bare blød med det samme...

Så sagde han fandme til mig igen, at han aldrig havde været sammen med en som mig, og han aldrig var kommet så mange gange, som når han var sammen med mig.

Er det normalt at en fyr ikke kommer hver gang?

Jeg er lidt et spørgmålstegn nu.. Har været vant til en fyr der kom hver gang, og gerne flere gange, og er nu sammen med en der ikke kommer hver gang, men siger det er fantastisk ??

Håber der er nogen derude der har en god forklaring....

Det kan manden selv bestemme Bimmer ILP
Mænd kan komme hver eneste gang, men de
behøver ikke få udløsning for at få en
god oplevelse. Så dit spørgsmål om normalt
kan ikke besvares korrekt.

Sikken noget sludder M58
Mænd kan næsten få udløsning hver gang, alt efter situationen. Men at komme altså få en orgasme, det er langt fra sikert hver gang. Faktisk er der mange mænd der "kun" får udløsninger, men aldrig eller sjællent en orgasme.
Vi nyder selve udløsningen, men det kan ikke sammenlignes med at opleve en orgasme, som drøner igennem hele kroppen fra tæerne til issen.

Du sludre videre Bimmer ILP
Mænd kan sagtens få en orgasme uden at få en udløsning, men
mange mænd oplever ikke orgasmen. Desuden kræver det træning
og teknik, hvis de skal have kontrol over udløsningen. Når
de har styr på udløsningen, så kan de få orgasmer uden
udløsning.

Har du aldrig hørt om tantra sex eller tantra meditation?