Kommer han tilbage?

Kommer han tilbage? Ulykkelig
Min kæreste gennem et år har forladt mig, efter at de sidste måneder mest har drejet sig og diskussioner om hvordan vores fremtid ser ud og en kvindelig kollega, som han har et meget nært forhold til.

Han har opfattet det som kritik at hans person, mens jeg har bragt div. spørgsmål op for at få et billede af vores liv om 5 år. Desværre har kommunikationen til sidst været dårlig, hvilket primært har været min skyld.

Nu er jeg dybt ulykkelig over at have ødelagt det forhold, som var helt fantastik, når vi bare levede i nuet og når initiativet til fremtidsplaner kom fra ham.

Vi har kendt og holdt af hinanden i mange år, han er en helt enestående person i mit liv, og jeg ved jeg også betyder meget for ham.

Er det håb om at han kommer tilbage og giver os en chance til?

Svar til Ulykkelig martinaaugustinova
Kære Ulykkelig,
Jeg tror, at det er for tidligt at tænke på at lappe forholdet. Du er småt begyndt at se tingene i større sammenhæng, men jeg tror ikke, at du har overvundet din usikkerhed endnu – og det var primært din usikkerhed, der førte til din trang til at presse på og få en eller anden form for forsikring fra din kæreste.

Du havde det ikke helt så godt med dig selv og der var grunden til, at du følte trang til at ”reparere” på Jeres forhold og din kæreste. Men måske burde du koncentrere dig om at finde ud af, hvad årsagen til din utilfredsheden var, inden du prøver på at genoprette Jeres forhold.

Din kæreste er i øjeblikket optaget alt for meget af sig selv og sine egne tanker og måske har han brug for at holde tingene lidt på afstand. Jeg vil ikke helt afvise, at I igen kan være sammen som kærester, jeg tror bare ikke, at det bliver her og nu, hvor Jeres behov er så forskellige. Prøv at genvinde noget af din styrke først, så er du bedre i stand til at være en ligeværdig partner igen.

Ønsker dig det bedste,
Mange kærlige hilsener,
Martina