kommer for tidligt...

kommer for tidligt... Lord Raven
Jeg sidder fra tid til anden når jeg kan og prøver at rådgive unge på mellem 15-25 år om sekssuelle problemer.. den anden fik jeg et brev til vores brevkasse hvor personen skriver således "

Hej piger

Jeg er en ung herre på 23, jeg er frisk... og fyrig.. men jeg kommer for tidligt.. og har svært ved at finde modet til at forsætte, det har nu ødelagt mit forhold da mig og min kæreste efter at have boet sammen i 1,5 prøver at få barn sammen og det virker bare ikke.. jeg orker snart ikke at prøve mere...."

Før jeg besvarer den herre.. vil jeg gerne høre fra både piger og drenge herinde.. hvad er jeres erfaringer, kan der gøres noget .. teknikker etc...

Raven


En husker.. Rasputin
Jeg kender 5 rigtige gode råd:
1. Der SKAl gå mindst 2 allerhelst 3 hele dage mellem hver samleje!
2. Vi, kvinder og mænd, "passer" bedst sammen hvis manden tager kvinden bagfra!!!
Penis form og livmoderens retning vil slutte til, som et aflangt "S"!!
3. Hold igen så godt han kan og BLIV i bund når han kommer!!
(Så trækker han sig ikke væk fra livmoderåbningen!)
4. Det er godt at havde "bearbejdet" kvinden godt og grundigt inden han trænger ind, da hun er VÆSENTLIGT mere modtagelig!
5. Og det ligeså vigtige!! Få det lidt ind på rygraden og så lad endelig væremed at dyrke sex hvis lysten ikke lige er, der den' dag men gør det rart for hinanden på anden måde!!!!
Det virker temmelig indlysende men det er det faktisk IKKE, rart så tit!
Held og Lykke til Dem!

godt svar.. Lord Raven
Nu skal jeg ikke kunne sige om Rasputin er kvinde eller mand..men jeg læner til kvinde.. virklig godt svar.. hvad med teknikker for at han kan undgå.. jeg har fundet lidt matriale som bliver lagt med i besvarelsen..self. lægger jeg ikke navne osv med ;)

Raven

Det er mig! Rasputin
Jeg er en mand på 35 år og bor pt. på Nørrebro!


det er jo det .. det er.. Lord Raven
Self. er det en mand der sidder bagved.. det burde man næsten kunne gætte... Raputin -> www.mandens.dk ;)

Tag en spiller just me
Hej til dig.Hvad med at tage en spiller,gerne en ½ time,før i skal hygge jer,det plejer at hjælpe,ved for tidlig udløsning.