kommunen vil ikke hjælpe mig

kommunen vil ikke hjælpe mig for god en mor
som overskriften lyder, så er jeg for god en mor til,at kommunen vil hjælpe mig og mit barn til at få en lettere hverdag.
Både mit barn og jeg har fået konstateret psykiske diagnoser.

Min sagsbehandler fra økonomiafdelingen siger, at jeg nu igen skal arbejdsprøves, for om jeg måske kan få flexjob. og at jeg ikke kan få en kontaktperson/hjemmehos hjem til mig, da jeg er for god.

Den anden sagbehandler fra børneområder siger, at nu prøver vi igen med møder fra de forskellige instanser, aå som psykologer, pædagoger og hvad har vi ik alt - men sådan har vi gjort i 4-5 år nu og tingene har ikke ændret sig..

Men jeg synes det er slemt nok, når min søn ikke kommer i skole hver evig eneste dag pga:

- jeg ikke orker at stå op
- at min søn ikke vil i skole
- min søn vil ikke altid spise ordentlig mad herhjemme
- min søn vil ikke tage nok tøj på, så han ikke fryser udenfor og igen bliver forkølet
- min søn giver mig ofte stress og er medvirken til, at jeg ikke orker at arbejde mere end et par timer om dagen.

jeg har efterspurgt kommunen, om jeg ikke kan få min søn i et skole/inst. men at han er hjemme 7-8 dage, af en 14 dages periode, men det kan heller ikke lade sig gøre, jeg må nøjes med, 2 dage hver 14 dag i aflastningsfamilien, som jeg har til ham.

jeg føler, at jeg ikke kan komme videre med mit liv, for lige meget, hvad jeg end gør, så kommer jeg ingen vejne.

Er der nogen, der har nogle gode råd? de vil blive taget imod med kyshånd[:D]

Du siger du føler du ikke kan komme videre i dit liv dulkis
- hvor vil du hen?

hej jeg kan da prøve slim
jeg ville sige til dig at børen gør vad de for lov til, så hvis de dreng ikke ville i skole så er det fordi i har pjækket for meget og du giver efter , jeg menger at det er dig der skal sætte dagesopgaven og man behøver ikke råber hele tiden , men gør det med en bestemt men kærlig tone og men giver sig tid til at lytte så man ikke stresser sine børen, det er en klog knægt du har så hvis du siger til ham at han skal tage noget meger tøj på så han ikke fryser hvis han så ikke ville så kan du sige til ham at han skal for du ælsker ham og du ville ikke have at han bliver syg, han tester dig men hvis du bare lade ham få sin vilje så køre det jo helt af sporet , det er jo mengen at du skal leje med din søn og fortæl ham at du ælsker ham , men jeg kan godt se det ikke er så let når du ikke kan komme op om morgen , kan jeg spøre dig vad din søn så laver ??? når du sover længe ?? jeg synes du er ligt grov ved din søn , det er jo dig der skal lære ham op og hvis du er ude hvor du ikke kan bunde, hvordan tro du så din søn står ??? jeg tro du stressr dig selv og din søn og det komme der ikke noget godt ud af prøv en gang at hjælpe dig selv til ikke at være for hård over for din søn, vad at sige at det er ham der gør sådan så det hele køre af sporet han kan jo mærke hvis du synes han er til besvære og så føler han sig til side sat og det er jo din søn , han har ikke nogle ander vel , jeg kunne godt tinke mig at vide om du kunne bruge det her skriv til mig på kim6216@gmail.com vh slim