Kommunernes økonomi!

Kommunernes økonomi! Attila
Kommunerne siger de mangler penge.

I forbindelse med kommunesammenlægningerne bruger kommunerne sparepengene, på at bygge sportshaller, svømmehaller osv. for at slippe for at dele med de kommuner de skal sammenlægges med!

-Det er egoistisk af kommunerne... så kan de ikke tillade sig at tude over senere pengemangel. De burde lægge penge til side til dårligere tider, lige som alle andre.

Kommunerne sviner med skatteydernes penge... det kan de ikke være bekendt!

Jeg er ikke længere bruger dulkis
af daginstutioner, folkeskoler og fritidsaktiviteter for børn.

Endnu har jeg ikke brug for plejehjem (får det heller ikke har en anden plan) forskånet for brugen af sygehus og hvad de ellers skærer i. Men sikkert for så at give mig noget, jeg kan have gavn af, får jeg nu udsigt til for 85 mill gode danske kroner torveplads, lavet af det smukkeste lyse granit. Og der kommer også træer.

Det kalder jeg da at gøre noget for mig.

Skyldes Anonym
Når en stor del af kommunerne mangler penge, skyldes det udgifterne til velfærdsturisterne og velfærdsturisternes børn. Var de blevet hjemsendt ville disse kommuner have en væsentlig bedre økonomi.

Her i Fredericia Anonym
har de lige lavet gågaden for over 100 millioner kr. Hvad der var i vejen med den gamle var ikke til at få øje på(???). Desuden har de i ca. et år været ved at lave en skøjtebane og noget andet af den slags, på en central plads i byen. Hvad det koster tør jeg ikke tænke på.

Håber ikke at Fredericia kommune påstår de mangler penge efter denne omgang. Hvis de gør er det noget seriøst galt med moralen i hvordan man omgåes penge!

Jo, det vil da Attila
give et væsentligt bidrag. Men kommunerne kan jo bare tvinge dem i arbejde så de ikke skal betale kontanthjælp, bistand eller hvad det ellers kaldes. Men det magter de jo heller ikke!

Ja kommunerne klynker kaminsky
bare fordi de står og mangler en vel 500 millioner, Det da ikke noget at være så sur over - vel?

Priotering er ordet... Anonym
Ganske enkelt!

Nu du er så klog store.stygge.ulv
så burde du gå ind i politik og delagtiggøre de mindre kloge i din ekspertise.

Dette er vejen frem: Spøgelset
SF tror på Lolland
Det er de færreste lollikker, som skal tænke længe for at huske de første tre tv-indslag, avisartikler eller økonomiske undersøgelser, der har vist Lolland som en synkende skude. Vi har sjældent hentet de bedste overskrifter, men betyder det, at Lolland kommune i fremtiden skal ses som en tredjerangsprovins?

Virksomhedslukninger har sendt flere lokalområder i knæ, men efter utallige slag har Lolland alligevel vist sig at kunne rejse sig igen. Vi har måske ikke arbejdsløshedsprocenter som dem i Nordsjælland endnu, men der sker ting i Lolland kommune, som burde live op i det lokale selvværd.

Senest er vores arbejdsløshed faldet til under landsgennemsnittet, nye virksomheder skyder op overalt og alle steder er der gang i projekter, der skal fremtidssikre Lolland.

SF tror på Lolland. Vi er klar til at skabe det fundament, der kan fortsætte den nye start, som Lolland ser ud til at ville få. Vi vil som politikere være klar til at skabe rammerne for, at den udvikling, som vi ser lige nu, kan fortsætte. Vores erhvervsstrategi viser sig at være en succes og derfor skal den styrkes i fremtiden.

Den fremtidige Lolland kommune skal være klar til at stille den arbejdskraft til rådighed, som virksomhederne allerede skriger efter. Det skal vi gøre med en markant økonomisk vitaminpille til hele det nye arbejdsmarkedsområde, så det i fremtiden kan stå klar med den aktive indsats, der er livsvigtig for at skabe et nyt frugtbart erhvervsklima i Lolland kommune.

Der er et kæmpe behov for arbejdskraft i vores nye kommune. Vi skal have alle mand i sving og sammen skabe en ny kommune med en gylden fremtid. Vi skal vende passiv forsørgelse til et aktivt arbejdsliv og skabe det solide udbud af arbejdskraft, der skal danne fundamentet for en ny start for de syv lollandske kommuner.

SF vil give arbejdsmarkedssektoren markant større økonomiske værktøjer, så vi kan skabe rammerne for at få mange flere folk i arbejde. Der skal investeres i flere sagsbehandlere, så vi sammen kan gøre den arbejdsløse del af befolkningen klar til arbejdslivet. Der skal en stor indsats til fra alle sider, men i SF er vi klar til at skabe det grundlag, som kan gøre det muligt. Lykkes det os, at få vendt Lolland kommunes sociale situation med denne aktive indsats, vil det vise sig at være en guldgrube for os alle, som skal være med til at gøre os økonomisk stærke og uafhængige i fremtiden.

I SF tror vi på Lolland og Lollands fremtid, og vi er klar til at investere for at skabe det fundament, der skal bære Lolland i fremtiden. Vi må gøre det klart for alle, at enhver nedskæring på arbejdsmarkedsområdet vil få katastrofale følger for Lollands fremtidige økonomi, bæredygtighed og selvforsørgelse. Uden investeringer på arbejdsmarkedsområdet, vil vi slutte Lolland nye økonomiske start, før den overhovedet er begyndt!
(pressemeddelelse fra www.sf-nakskov.dk)

Det skal nok gå altsammen RasmusRask
Investeringer på arbejdsmarkedsområdet= flere sagsbehandlere!
Det svarer til at man ville forbedre jernbanenettet, ved at ansætte nogle flere billetkontrollører.
hmm... Øh... Jo! man kunne f.eks. omskole de arbejdsløse til sagsbehandlere - så kunne de behandle sig selv!

Nej de sammenlægninger Holger
giver kun problemer og ingen fordele.