Komuner sylter de svage børn...

Komuner sylter de svage børn... Eske1
Hej!
Jeg vil bare sige at kommunerne bevidst sylter de svage børn og deres forældre. Jeg kender til to meget grove sager, hvor to drenge på 13 og 14 år med store vanskelighedder har gået og ventet på tilbud - begge er behandlingskrævende børn.
Forældrene har mere eller mindre severet tilbud på et sølvfad til de respektive sagsbehandlere, men det er rå økonomi og sortering af mennesker helt ned i børnestørelse.
Disse forældre har flere gange været så tætte på at rulle hele de sorte løber ud i medierne, men efter samlægningen er "The Wall" blevet højere, tykkere og koldere. om mindre en 20 år er "The Wall" en realitet!!

Som skatteyder i dette samfund er jeg dybt forarget, ikke alene på børnenes vegne men også på de ældre og de svages vegne...

Hvor er de Ægte politikere henne, hvor er støtterne??... Jeg er dybt forarget!!!

Eske1[:|]

ja menli ja b.s.
du har fuldstændig ret og børn i den alder slår sku gerne ihjeld for lidt ,og så er vi for langt ude [f][f]

Lige netop anonym
Kan kun tilslutte mig der.

Kommunen sylter de svage børn og deres forældre...ja...men jeg tror det kommer helt oppe fra politikerne.

Vi har selv en søn i specialklasse på en alm. skole så vi kender til det.

Sådan som politikerne efterhånden tænker, så tæller de svage elever ikke i samfundet. De bliver regel ret dumpet i en A-klasse og så sker der ikke mere.

Minimal med undervisning, hvis overhovedet nogen (De ser film), ingen lektier og når der endelig kommer nogle gode lærer som kan se en fremtid i eleverne og virkelig arbejder med dem....ja så vupti er de lærere banket på plads og alt er ved det gamle igen, eller de bliver fyret.

Jeg kunne godt tænke mig mange flere forældre til svage elever kommer ud af busken og vi samlet banker i bordet.

Jeg har flere gange skrevet til politikere om problemet, men får ingen svar tilbage.