Konen er røget.

Konen er røget. Hebo.
Ja så er jeg sku kommet op og skændes med damen fordi jeg hældte en halv pose kaffe i skraldeposen. Fandeme om jeg vil drikke koffeinfri kaffe.
Det kan da godt ske at man næsten ikke kan smage forskel men min krop har ikke været den samme de sidtste 2 dage. Så lortet røg.
Hellere god kaffe i 14 dage og så en sur mokke end en glad dame og en gang klam, ulækker numsejuice hver evige eneste morgen.

Den er vist ikke helt god. Oliekongen
Kunne du ikke bare have din egen kaffemaskine, og så lave din egen kaffe? Så ville du have haft en glad dame, og få dit sædvanlige koffeinchok hver morgen. [:)]

..og manden speget dulkis
- men hvad er årsagen til, at du mener du skal blande dig i, hvad andre drikker af kaffe. Hvis du ikke vil drikke det, så lad det stå. Hvorfor smide det ud?

- Kender du udtrykket: "Lev og lad leve"?

Halloooo? jytte777
Hvem er det lige, der er sur og ukontrolleret her ?. Kunne du ikke bare ha`købt en pose af det, du plejer at drikke, og så for øvrigt lave din morgenkaffe selv?- Det er da strengt at smide din kone/kærestes koffeinfrie kaffe ud, når det er det, hun helst drikker. Hvis jeg var dig ville jeg undskylde at kaffen røg i skraldespanden og så købe en ny til hende hurtigst muligt--men selvfølgelig skal du da ikke drikke kaffe du ikke bryder dig om-men det skal hun vel heller ikke-vel? Det var dog et skænderi, som kunne ha`været helt undgået, hvis du roligt og bestemt havde fortalt at hendes kaffe vil du IKKE drikke. man kan sagtens lave to forskellige kander kaffe på een kaffemaskine. Men hvis I kan blive så uenige om så lille en ting, så trykker skoen vist også mange andre steder?

Du har min fulde opbakning No Mercy
Sådan, RESPEKT !
Light mig her og light mig der, og nu koffeinfri kaffe. Fandme nej !
Hvad bliver det næste vi mænd skal finde os i, kakaofri chokolade ?
Ud med hende og hendes møgkaffe. Det ku da lige passe.
Nu huskede du vel at banke hende godt og grundigt inden hun fik losset ?

hihiiiiii Bombom
haha, det bedste ironiske indlæg jeg har læst længe....thumbs up![:D]