Konkurrence på SOL

Konkurrence på SOL laddyladdy
Hvem har haft den kedeligste ferie ?? Jeg tror ikke I kan slå min, det nægter jeg at tro på :-D (Håber det ikke for jer ihvertfald, men lad mig høre alligevel)

Og hvad har jeg så lavet? Jo, jeg har taget et intensivt kursus i matematik samtidig med at jeg har arbejdet når jeg ikke har læst lektier og afleveret opgaver. Derudover har min kæreste været på ferie i en måned og min familie og venner næsten lige så lang tid, sporadisk spredt over hele sommeren. Det vilde (og deprimerende) har været at modtage postkort fra alle de spændende steder de har været mens jeg har siddet buret inde :-/

Hvis der er nogen der kan slå den "ferie", så hører jeg meget gerne fra jer/ dig :-D Vi må være fælles om at lide, så går det hele meget lettere :0)

Men du fik nogle pæne postkort rotterotte
, det kan du ikke klage over ;0) Jeg synes selv det med Franco på æselryg var aldeles nydeligt, jeg vil ikke høre nogen brok ;0)

Nå, må nok hellere logge af, jeg er overtræt og spammer bare stedet. Sorry, nu vil jeg overlade indlægget til dig og de andre.

Vi ses,

Rottegift

mig sagde hunden/bumsen debatbumsen
hvor spændende tror du det er at ens udsigt er nørreport station og alle de travle sommerklædte mennesker, som er ude og bruge millionerne, går og æder is og alle mulige lækkerier og NÆVN det.

hæ hæ hæ NÅÅÅEEH pus laddyladdy
:-D

Ok, jeg kan evt godt sætte mig lidt ind i det. Har du arbejdet hele sommeren da ?
Det med at kigge på sommerklædte mennesker når man ikke selv er tilstede burde forbydes ved lov !!

Jeg er danser og har ikke engang været ude og danse her i sommer. Hverken træne eller noget. Det er da virkelig en nedtur man kan tale om. Ingen familie, ingen venner, ingen hobby, ingen sjov - kun surt slid og i 200 C varme.

Tilgengæld har jeg mange penge nu og dem holder jeg fast på som en høg. Værdien af min indkomst burde næsten fordobles pga pinsler ;0)

Havde du ingen valg? ullabrandt
Du vælger altid selv. Har du underprioriteret tidligere og bliver presset nu?
Jeg har ikke ondt af dig, sorry. Er det så her man skriver "lol", hvis man mente det kærligt??

Du skal ikke have ondt af mig laddyladdy
Jeg beder sjældent om forståelse på SOLdebatten, det ville være det rene selvmord.

Jeg ønskede blot at høre om andre kunne slå min sommerferie. Jeg er ikke presset på mit studie, er blot effektiv og dygtig og brugte sommeren på at blive endnu klogere :-D

Det var aldeles nydeligt laddyladdy
aldrig har jeg set så pænt et postkort :0) PÆNT æsel.

Yrk, nu skal jeg til møde med min opgavevejleder. Dagen i dag indbyder ellers til bare at blive inde og læse :-/