konsekvens

konsekvens anonym-kvinde
Hej
Forsøger at være konsekvent efter at min eks i snart 6 mdr ikke har vidst hvad han ville nu. Nu har jeg endelig sat stolen for døren -enten er vi kærester eller også er vi ikke. Regner dog ikke med at vi nogensinde bliver kærester igen.

Har været 6 mdr. for sent om at være konsekvent. Har det enormt dårligt og håber bare på at tiden vil gå så jeg kan komme videre. har brug for opmundrende ord, da mit humør bare er så dårligt.

Synes forøvrigt også det er mærkeligt at jeg selv skal gå fra ham. Jeg mener bare at hvis han ikke føler noget hvorfor er han så ikke gået for lang tid siden?? (han har måske haft det som blommen i et æg - både mig og sin frihed).

Nogle erfaringer med hvordan man kommer videre efter sådan en omgang. Kan slet ikke forestille mig at kunne forelske mig i andre øvøv

Du har sikert været en god parkeringsplads for ham Holger
mens han har studeret tilbud. Nu er han blevet påbudt at forlade pladsen, fordi han ikke giver et bidrag for parkeringen, og du bestemmer nu helt selv, hvem der skal have den ære at få adgang til pladsen.

Op med humøret Q32
Hey Girl
Ja 6 mdr. er måske længe, men på den anden side, har du taget mod til dig, og gjort noget ved det, istedet for bare at føje ham...

Ved det lyder lidt kliche "agtigt" men, køb noget rigtig lækkert til dig selv, noget du føler dig godt tilpas i og som du føler dig lækker i... Der er kun én måde at komme videre på, nemlig ved at du hygger dig og har det godt med dig selv!

Det er selvfølgelig ikke en mirakkel-kur, sådan en findes bare ikke, Sorry babe, men helt ærligt du er da alt for god til bare at sidder derhjemme og snøfte over en fyr... Afsted Verden venter på dig med åbne arme, og jeg lover dig du skal nok blive forelsket igen, bare vent når du mindst venter det, kommer din Mr. Big....

Held & Lykke med kærligheden!

Knus

Q32

Det kan meget vel ende med at blive Jer Ouinde40
- Hvis det er det, du ønsker. Der skal vel bare noget tid til o))

Sørg for den er et minimum af kontakt mellem Jer. Gør de ting du gerne vil. Tag evt ud og rejs med et par veninder - bare 1 uge i bedre vejr.

Giv så dig selv et tidsinterval. Det kunne være ½ år og så "genoptag sagen". Til den tid mærker du så efter i dig selv om det skal være ham eller ikke.... smiler

Skal det være ham, tager du den derfra.

Du får et smil HOLGER Storsmileren
Du har altid nogle gode svar.
som kan bare vende altig og bruger ord som er anderledes.
tak Holger

Æv, æv, æv! Anonym
Jeg kender dit problem, og det er der garanteret også mange andre, der gør. Men du skal lige vide at det er flot og positivt at du har sagt fra. Lad være med at tænke negativt på de seks måneder, men se det som en slagt "læreperiode", hvor du er blevet sikker på at det var det du IKKE ville, hvis du forstår. Se tilbage og tænk at du har gjort hvad du kunne, og derfor er der ikke noget du bagefter kan bebrejde dig selv for ikke at have gjort. Så op med humøret. :-) Jeg ved godt at det er uoverskueligt ligenu, og at man føler at men har tabt en vigtig del af sit liv, men det går over; tro mig. -Solvej.

Selv tak Holger
og smil!

I know.... mariehelene
Hej anonyme..
Jeg ved præcis hvordan du har det.
For et halvt års tid siden, havde jeg et forhold til en fyr, som havde været min kæreste. Jeg var også for svag til at være konsekvent, for jeg var jo så vild med ham.

Det endte så med at han sluttede det og det var bare et kæmpe nederlag, når jeg selv havde tænkt på det - ku' bare ik tage mig sammen!

Det var virkelig svært, men jeg fandt en ny fyr, som var mere værd og han var bedre til at vise han kunne lide mig (det er så desværre slut)

Men jeg ved man bare ska bruge lidt tid til at komme sig over det, selv om det er svært, men pludselig er man videre og så indser man at han egentlig ikke var værd at være sammen med. Havde selv den samme tanke, 'jeg kan aldrig blive vild med en anden', men bare rolig det kan man, der går bare et lille stykke tid.

Håber du hurtigt kommer videre:)