Kontakte, eller ej?

Kontakte, eller ej? Unlucky
Jeg er en pige først i tyverne, der ikke rigtig kan finde ud af det der med kærligheden ... har gennem længere tid snakket med en fyr, vi har mødtes et par gange, og ellers holdt kontakten via sms og msn ... -nu har jeg bare gået de sidste par dage og håbet på at han skriver/kontakter mig ... -har sagt til mig selv at jeg ikke vil kontakte ham før han har kontaktet mig ... -ved godt det er barnligt, men vil jo heller ikke gøre ham træt af mig ... Hvad skal jeg gøre? Skal jeg skrive en "ligegyldig" besked til ham, bare for lige at have kontakt, eller skal jeg væbne mig med tålmodighed og se om han kontakter mig?? Jeg har lidt haft den tanke at hvis han vil noget, kontakter han nok mig, men hvad nu hvis han også tænker sådan?? Som sagt i starten, kan jeg virkelig ikke finde ud af det her, så jeg vil meget gerne have jeres hjælp!!

Går der for.. mummi-39
Længe, så er du i din gode ret til, at lige vise flaget... Du skal jo heller ikke gå og gemme dig til ham hvis nu ikke der er noget..

Men ingen dumme eller ligegyldige smsér...
Vi skal aldrig nedgør os selv, eller spille dumme... For det er vi sku ikke....

Prøv denne.... Hey der.. Du trampede lige rundt oppe i mit hoved, så jeg ville da lige høre hvordan du har det... Knus din ????? Ps. Skal vi ses en dag...


For det er også vigtigt, at huske, at det ikke altid er fyrene der skal skabe kontakten, og de er helt ærlig ikke altid så tænkende udi i det her med kærligheden som vi tøser...

Og der er noget med, at man jo dyrker kammerater og ikke viser sig fra den side, før det helt alvorligt, og han finder ud af, at det er det han vil.... ;O)

Knus, Held og Lykke

Mummi