kontaktbesvær - seddel m mobilnr. ok??

kontaktbesvær - seddel m mobilnr. ok?? starxx
Vil bare lige spørge, om det virker lidt for vild i varmen, hvis man skriver til en fremmed fyr, at han er sød..og at man gerne vil mødes med ham + at man skriver sit mobilnr på et stykke papir, som man afleverer til ham? el. får en veninde til at aflevere det til ham...Jeg er alt for genert til at få ham i tale, men jeg ved, at han ved hvem jeg er.
er der nogen af jer, der har prøvet at score en fyr på den "generte" måde, vhj et brev el. en seddel??? gi mig et håb please. Og hvad kunne jeg evt. skrive på den her berømte seddel? som skulle afgøre, om ahn vil mødes med mig en dag?? gode råd er dyre

E godt råd Nepper
Bliv voksen!

Hvis du ikke kan sige noget til ham direkte, hvad vil du så sige når han ringer?? Æh, bæh ... bøh....

Det scorer sgu ikke!

Hva' nu hvis... rubbles
..han også er genert og tænker på at gøre tilsvarende.. Hvem af jer skal så ta' initiativet til den personlige kontakt? Og hvis han nu slet ikke er interesseret, vil han så bruge sedlen imod dig ( drille, mobning..).

Du må springe ud i det og gå hen til ham personligt. Det virker også bedst ;-)...

minder mig om gnaek
de "gode gamle dage" før mobiltelefonen, hvor man skrev kærestebreve: skal vi komme sammen? sæt X. JA NEJ VED IKKE.

Det er simpelthen for barnligt IKKE at gå direkte til ham.

Et lille svar marianne
Hej!!

Jeg er også en del genert når det kommer til kontakt første gang, og jeg har brugt det med sedler og mails nogle gange og det kan man sagtens. Har været heldig og uheldig, så klø du bare på, det kan lade sig gøre:)

Held og lykke......

Mvh. Marianne.

Det er da en okay måde at gøre det på redhack
Jeg trode du fik et godt svar sidste gang du spurgte. :)

Jeg syntes da ide'en med seddelen er en god ide hvis du ikke direkte tør gå hen og sprøge ham uden at være sikker på at han også kan lide dig.

Så gå da til den. Du finder aldrig ud af noget hvis du ikke spørger ham.

Du må gerne skrive hvordan det ender. :)

Så mit råd er: Skriv seddlen NU, og få en til at give ham den, eller læg den et sted hvor han helt sikkert finder den.

Med venlig hilsen
Anders Nielsen

Har selv gjort det... Jens
Så en pæn pige på et spisested i kph i sommers, vi havde øjenkontakt en del gange, så skrev mit nummer på en serviet, og lagde det foran hende da jeg gik og sagde "den er til dig" hun ringede dagen efter, og har også været inde og besøge hende, det kan godt anbefales... og har ikke problemer med at score, så måden man gør det på er underordnet... syntes det er en fin ide, men aflever den selv!

håb i dit svar! starxx
Kan du ikke komme med et eksempel på en af de gange, du har været heldig? Kendte du fyren i forvejen? og hvad skrev du, om jeg må være så fræk?
Tak for svaret i øvrigt.