konvertering til islam II

konvertering til islam II sabbamirza
Til pigen som vil konvertere
assalaam-e-lekum

Det glæder mig at læse, at du konverterer i nærmeste fremtid. Hvis du har nogen spørgsmål, vil jeg meget gerne hjælpe dig.

Iøvrigt må jeg nok sige, at der har været rigtig mange, som har skrevet grimt til dig på dit indlæg. Det er utroligt, hvor intolerente mange debattører er og hvor hurtigt de er fremme til at nedgøre mennesker med en anden opfattelse.

Må Allah hjælpe dig på vej

wasalaam

Godnat

Tolerance??? Oplyst
Du skriver så naivt om tolerance - har du noget bud på hvorfor Islam er det mest intolerante man kan opdrive på denne jord i dag???
Tror du virkelig at man kan søge frelse ved at melde sig ind i stenalderen og vælge at tro på noget så dybt forvirrende og - rent litterært - tragisk og fordummende sludder som Koranen?
Hvorfor tror du at alle islamiske lande er så tilbagestående rent økonomisk, uddannelsesmæssigt og teknologisk? - Det er såmænd fordi deres religion gennemsyrer alt med sin fordummende udenadslære.
Mit råd er: Lad være, du kommer til at fortryde det!
Har selv boet i et af "deres" fortabte lande og har dyb medlidenhed med de stakkels mennesker...

Kulturelt fænomen Anonym
Jeg vil gerne komme med et bud.

Du skriver, at de islamske lande er: "tilbagestående rent økonomisk, uddannelsesmæssigt og teknologisk" på grund af deres religion, men rent faktisk var de islamiske lande engang de mest civilicerede, intelligente og tolerante lande i verden. Det er deres levemåde, som europæerne for langt tid tog til sig, og som har lagt en stor del af grundlaget for vores værdier.

Nu ved jeg så ikke lige om du er kristen, men jeg støder hele tiden ind i kristne mennesker, der er langt mere intolerante end de muslimske personer jeg kender. Det er næsten komisk at alle de forskellige religioner forkynder de samme medmenneskelige budskaber, men samtidig ligger så langt fra. Det er lige før, at jeg melder mig ud af folkekirken bare for at vise, at jeg tror på medmenneskelighed.

For at vende tilbage til mit svar, så var det ikke før efter korstogene og krigene fra øst, at de arabiske lande begynde at blive intolerante og trak sig væk fra resten af verden. Jeg vil sige, at det kan jeg ikke bebrejde dem efter de blev angrebet i korstogene og derefter blev udsat for den den europæiske kolonisation.

Jeg vil påstå, at de islamiske lande til dels stadig er intolerante, men jeg tror, at det skyldes en uuddannet og fattig befolkning, der forholder sig til deres livsstil og de ting de lærer. Jeg har så tiltro til, at den islamske verden vil blive mere tolerant efterhånden som den bliver offer for globaliseringen og opnår velstand.

tilbagestående lande sabbamirza
Saudiarabien og andre olielande er da ihvertfald ikke tilbagestående selvom islam er dominerende.

tilbagestående teknikkeren
Nej, men det er du Godnat

Nedgøre?!? signesmail
Så vidt jeg kan læse ville folk gerne vide HVORFOR kvindemennekset ville konvertere, men når der ikke kommer andet en flabede afvisende svar er der intet at sige til at tonen bliver negativ.

Hvorfor er det at nedgøre islam at stille kritiske spørgsmål til religionen?

Vesterniseret islamisk stat lotte.c
Jeg har haft fornøjelsen at bo 2 år i Dubai, da min daværende mand arbejdede i skibsbygningsindustrien dernede.

Det er et helt vildt lækkert land at bo i - også som "almindelig" dansk kvinde. Her trives alle nationaliteter (og dermed religioner) indenfor snævre geografiske rammer. Her er muslimske arabere, kristne og katolske europæere og masser af hinduistiske indere og pakistanere.

Landet er rigt grundet olie, industri og ikke mindst turisme. Det er - efter min opfattelse - et meget vestligt orienteret samfund med mulighed for at tage bl.a. amerikanske og britiske tv-programmer. Der er rig mulighed for at søge informationer via bl.a. billige internet-caféer. I den periode jeg var dernede 1999 - 2001 oplevede jeg kun meget få negative racistisk-orienterede ting, men fik derimod masser af dejlige oplevelser.

Jeg kunne godt tænke mig at høre fra de muslimske brugere eller brugere der har indsigt i mellemøstlige forhold, om situationen er den samme i dag? Eller om der er sket et skred i holdningen til ikke-muslimer i området? Om man stadigt bliver inviteret ind i de muslimske hjem? Om kvinderne er blevet mere tildækkede?
Og hvordan er holdningen til de rige lande i De Arabiske Emirater + SaudiArabien i de mere "indesluttede" islamiske stater...

Jeg skal ikke male et generaliserende glansbillede af tilværelsen dernede - jeg er udemærket klar over, at jeg var meget priviligeret. Men som helhed virkede det som om, at samfundet var meget præget af lov og orden - ro og respekt. Jeg var aldrig bange for at gå ud i byen. Vi var på mange ture også ud i landet, hvor vi blev mødt med så meget varme af de lokale.

Derfor virker det dobbelt så mærkeligt herhjemme, når man oplever denne besynderlige skyttegravskrig mellem OS og DEM, hvor det handler om at grave sig længere og længere ned i hver sin lejr. Det er trist læsning at følge SOL-debatten, hvor så få ødelægger så meget for så mange; hvor de "søgende" debattører bliver bonket oven i hovedet med usaglige, lede, usmagelige argumenter/beskyldninger af folk, der påberåber sig at kende sandhedEN, den fulde, uimodsigelige sandhed.

Kan vi ikke pege giraffen i en anden retning og komme tilbage til en nogenlunde normal dialog?

sådan er det ikke. Dansk Kaffir
Det du skriver er et klassisk eksempel på, hvor lidt de fleste egentlig véd om islam og islam's historie.

At tilegne de tidlige islamiske lande civiliseret adfærd er at ignorere nogle klare historiske faktum. Da de islamiske barbarer invaderede og erobrede det civiliserede Assyrien (det nuværende Irak, Syrien samt dele af Persien (Iran) tvang de den lokale befolkning til at konverterer, hvorefter ALLE de landvindninger som det Assyriske rige havde foretaget sig, blev ligepludselig islamisk. Dette svarer til at Kublai Khan erklærede at kungfutse var mongolsk efter han havde erobrede Kina.

Desuden er det meget interessant at se, at der ikke skete nogen ny opfindelser i de islamiske områder. Al viden blev taget fra deres erobrede slaver og der blev ikke dannet noget egen-frembragt viden eller opfindelser. Dette kan bedst ses da den viden som korsfarene blev konfronterede med, faktisk var græsk i oprindelse, gemt i de Ægyptiske og Assyriske biblioteker og ikke "opfundet" af muslimmerne.

Derudover er det ligeledes også interessant at se de få videnskabsmænd som muslimmerne hylder som helt alle sammen var at betragte som ikke-religiøse, især med nu-tidens standarder...ligeledes mange herskere og ledere var mere verdslige end rleigiøse, hvilket udhuler noget påstanden om "islamisk" nogetsomhelt.

Til sidst er der liiiige det med "islamisk" nogetosmhelst. Hvis man skal opdele opfindelser, viden og den slags efter religion, så kommer kristendom vistnok ind på en første plads idet Darwin's videnskab jo ville
være "kristent" videnskab, ligeledes ville Pasteur's opfindelser også være "kristent" og Da Vinci's malerier ville også være "kristent". Det eneste disse har med kristendom at gøre, er at de tilfældigvis blev til i et land med et kristent synspunkt og en mere åben tilgang til frie tanker end islam har og havde.

At påstå islam udgør grundlaget for vores værdier er at spytte demokratiet direkte i ansigtet og er brand-hamrende forkert.

islam var intolerant langt tid før korstogene. Den udryddede alle jøder og anderledes tænkende fra den Arabiske halvø i løbet af meget, meget kort tid og fortstatte dette langt i dens reobringstid. Den begik massemord og folkemord i Indien da de islamiske barbarer angreb Indien i deres uendelige erobringsiver for at hente flere slaver og mere land til islam.

De islamiske lande er ALDRIG blevet koloniseret af Europærene. Nogle Afrikanske lande er blevet det, men der er ikke ret mange islamiske lande der er blevet koloniseret af Europæerne, så den politiske korrekte undskyldning holder heller ikke.

islam kan ALDRIG NOGENSINDE betragtes som værende en offer, på samme måde at man ikke kan betragte Tyskland som et offer i anden verdenskrig. islams reobringstogter, indbygget intolerance og massiv racisme og had overfor alt andet end islam kan ikke medføre andet end kritik, afsky og til sidst had.

Jo de er Dansk Kaffir
Hvordan er indkomstfordelingen liiiige i den olierige mellemøsten i forhold til f.eks. Norge ???

Hvor mange rettigheder har kvinder, kristne, jøder m.m. i saudi ????

Penge er ikke lige med et udviklede land, som lige præcis saudi beviser til punkt og prikke.

Njaaaaaa.... signesmail
Det kan godt være Saudi Arabien ikke er tilbagestående rent økonomisk, uddannelsesmæssigt og teknologisk. Men det er stadig tilbagestående når det gælder overholdelse af menneskerettighederne...

krimi sabbamirza
det er øjenene der ser!

I hvert fald er kriminaliten utrolig lav!!

Æhh... signesmail
"Øjnene der ser" er raporter fra Amnesty International... Om total mangel på respekt for de basale menneskerettigheder... Selvfølgelig kan man få folk til at afholde sig fra at begå kriminalitet ved at skræmme dem fra det... Og du kommer heller ikke uden om at Saudi Arabiens utroligt gode uddannelsessystem, og det at man (før i tiden ihvertfald) kunne blive forsørget fra vugge til grav af staten spiller en rolle.

Det ændrer stadig ikke noget på at menneskerettighederne åbenbart er et ukendt fænomen i landet...

Til Dansk kaffir O.K
.


Du har som sædvanlig ret! Sørsteparten af de oplysninger det hedder sig at der skulle være kommet fra de muslimske lande. Og som de også selv påstår er opfundet af dem, såsom tal og skrift m.m. Erikke opfundet af dem.

De er nogle Gøgeunger, og har altid været det!

.

Til Godnat! O.K.
.

Ja kriminaliteten er lav! Men de jar også Sharia-lovgivning i Saudi Arabien. Og hvor mange har lyst til at få hugget hovedet, hånd, eller fod af, for ikke at tale om at blive stenet ihjel???!!!

.

skrækken sabbamirza
får jo folkene til at holde sig væk fra kriminaliteten, jeg synes det er en udmærket lovgivning.

Tjaa... signesmail
Det er forskelligt menneskesyn vi har, jeg mener ikke overgreb mod mennesker bliver bedre af at blive sat i system, og udført af en regering... Men sådan er vi så forskellige...