korn kvalitet ?

korn kvalitet ? historyman
Hej Alle
Jeg skriver for at høre
om der er andre der ved noget om den
korn kvalitet(mel kvalitet) der benyttes til dansk brød. En af mine nærtstående venner der arbejder i et regionalt levnedsmiddel laboratorium har fortalt mig at man har i længere tid haft Koberg og Schulstad brød under opsyn fordi man ved at der benyttes affalds korn til det mel der laves brød af hos disse to brødfabrikanter. Der skulle tilsættes betydelige mængder konserverings midler for at det kan holde sig, dette skulle specielt dreje sig om rugbrød. Han påstår at næsten alt rugbrød i Danmark er af inferiør kvalitet, pga. korn kvaliteten. Der skulle således benyttes den ringeste kvalitet korn(affalds korn) til det mel der bruges i danske rugbrød. Derfor benytter begge brød fabrikker , betydelige mængder tilsætnings stoffer og konserverings midler. Disse skulle igen fremkalde allergier. Jeg skriver for at høre om der er andre der har hørt om dette eller det bare er et rygte.Og om der er nogle der ved noget om korn og mel kvaliteten i Danmark.
venlig hilsen
Historyman

Sikkert en godt ven tomtitomtitom
For historiens;)) skyldt.

Alle(næsten) alle korn i Danmark er af ens kvalitet.
Hvis der er forskel, så er dette mest pga. fugtindhold, og alle som indlevere korn får testede og betalt for kvalitet. (læs fugt)

Det er umuligt at store brødproducenter kunne købe tilstrækkelige mængder dårligt kvalitet korn, (opsamlingskorn).

Men at men tilsætter stoffer for holdbarhed, er vel ikke noget nyt, for eksampel er holdbarhed for mange slags kage du køber et halv år.

Den anden ting er at din ven burde fyres, og at du skulle fjernes fra hans venner liste, fordi du ikke skulle sladre om hans indsigt i fortroligt arbejde, og han skulle ikke sladre.

Eller rammer jeg ved siden af.

Vh
Tom