Kræftpatienter dør i vetetiden!

Kræftpatienter dør i vetetiden! kaminsky
det da for ringe at meget syge folk ikke bliver behandlet i tide, men må vente dobbelt så længe som regerngen har lovet! Et af Venstres kæpheste holder ikke engang vand - ventetiden for kræftpatienter. Se tv2.dk for nyheden. Tak til Venstre for 5 år ved magten - vi ses!

Ja det er meget sørgeligt laddyladdy
Ved ikke om det var meget bedre unde socialistisk regering, det kan jeg ikke huske. Men jo, hos for mange mennesker når sygdommen at udvikle sig så meget at det ikke kan reddes.
Folk tager i dag møgdyre lån i banken for at få råd til at blive behandlet andre steder i verden. Især vores nabolande er ret gode alternativer til de behandlingsmetder vi kan tilbyde i Danmark. Faktisk skal man nogen gange ikke engang længere end til f.eks Ålborg for at få en anden behandling der kan betyde at man redder et liv.

Inden min far endeligt fik konstateret kræft, var vi klar til at sælge alt og indlægge ham på Hamlet eller køre ham til Tyskland - whatever it takes. Men det var vi heldigvis fri for, da hans kræftform er så sjælden, at han kom i behandling to dage efter at have fået stillet diagnosen. Der var vi heldige :0)

Enig kaminsky
en anden regering ville sikkert ikke gøre det det bedre, med denne siger de gør og så denne nyhed! Dejligt og heldigt for jer at din far kom hurtigt til!

Hvis jeg fik kræft?. anonym
Hvis jeg fik kræft,ville jeg ikke gennemgå det helvede det er med kemo,og stråler,for der er ikke nogen garanti for at blive helbredt.Jeg ville intet foretage mig,men vente til tiden kom med smertebehandling.Inden for det sidste ½ år er flere af mine bekendte bukket under for kræften,trods behandlinger,så helbredelse tror jeg ikke på.

Uhyggeligt Anonym
At danmark er så meget bagud, i forhold til andre lande.

Det er en skam laddyladdy
at du ikke tror på det.
Men jeg kan godt forstå du er blevet møgbitter. Men det er faktisk sket for flere efterhånden, at kan det ene sted ikke helbrede én, så har andre hospitaler andre metoder der virker på din krop. Det behøver ikke engang være fordi det er alternative metoder. Man arbejder bare med forskellige behandlingsmetoder.


Min mor kender én der er blevet helbredt i Lund og en anden der blev helbredt i Aalborg, selvom de oprindeligt var indlagt andre steder. Jeg hører jævnligt om folk der tager andre steder hen og bliver helbredt i stedet.

Og hvis man får konstateret sygdommen og ser realiteterne i øjnene, kan man så bare uden videre give slip i livet ?? Det er aldrig til at vide hvad der sker når man ser døden i øjnene. De fleste får en utrolig livskraft og holder stædigt ved

Det er vi på nogle punkter laddyladdy
men på mange andre kræftområder er vi temmelig langt fremme, så det er ikke en helt rigtig antagelse. Men så er det jo godt at man begynder at samarbejde mere og mere hospitaler de forskellige lande i mellem :0)Laddyladdy - direkte fra Rigshospitalet i København

;0)

Det er også meningen! smilodon
Sygehusene prioriterer resourcerne for størst mulig nyttevirkning.

Den 80-årige nærmest-terminalpatient bliver så negligeret.

Er det forkert, når der ikke er resourcer nok til alle?