KRIG!!! KRIG!!! KRIG!!!

KRIG!!! KRIG!!! KRIG!!! emilieduus
Der skal være krig om nordpolen, (Arktis) og Danmark skal være med i den! Det er USA, Danmark, Grønland og Rusland, som skal kæmpe. Det er fordi at Arktis har meget gode olie kilder. Det er dem vi alle vil have fat i. Grønland mener at de ejer dem, fordi at de nærmest hænger fast i arktis.

krig? mig selv
Har russerne ikke nok at gøre i både Tetjenien og Georgien, der er vel grænser for hvad dette korrupts styre kan klare

... anonym
...siger hvem??

DER ER KRIG!!! piglet45
.....i Afghanistan og Irak, og Danmark er med i dem.

ja den er have nissen
hel galt. de skulle heler finde et alternativ til olien det ville være billigere og godt for verden

ja ik???!!! emilieduus
Hvorfor skal verden pludselig gå fuldstændig amok over noget olie. Norge har sgu da mindst lige så gode olie kilder. De kunne lige så godt også tage at gå i krig om Norge. Thø....
Det er åndsvagt.
"Jeg går her med i krig mod USA og Rusland, som jeg ved vil smadre lille Danmark totalt, fordi de har atom bomber og alt mulig! Jeg sætter hermed hele Danmarks liv på spil for lidt olie, fordi jeg vil have penge, fordi jeg er sådan en grådig gris!".
Sådan lyder den her krig for mig!

Ser ikke FaroeViking666
Ser ikke hvorfor danmark skal yppe sig selv til at eje noget af nordpolen. Danskere har aldrig været deroppe i opdagelses rejse. Det er normænd, hollendere, Kanadiere og Russere der er der oppe. Danmark har ikke noget at gøre i nordhavene!! Hverken historisk set eller retmessigt set.