Krig og kærlighed.........

Krig og kærlighed......... rosalilje
..og fodbold gælder alle kneb :)

Hvis Fck´s skal gøre sig forhåbninger om at give Ajax en på go´daen - så skulle deres træner, samt Døn Ø måske til at tænke seriøst på lidt psykisk træning til mandskabet..

Det hjælper ikke at træne ben og baller, taktik og hovedstød, hvis de mentalt er gået død inden 2. halvleg begynder.

Bjarne Riis gjorde brug af B.S Christiansen til sit cykelhold CSC - der var tilfredshed hele vejen rundt - kunne det ikke tænkes, at FCK kunne drage nytte af samme form for mental "krigstræning" fra B.S.Christiansen...

Jeg tror på, at en omgang B.S. træning vil gavne - i virkeligeheden minder fodbold og krig lidt om hinanden - desværre kun, vil jeg lige indskyde :)

Forretningen FCK har sikkert penge på kontoen til at hyre en psykisk træner en sæson eller to - pengene vil være godt givet ud, og helt sikkert komme fleredobbelt tilbage

En tanke fra Rosalilje :)

Noget skal gøres Ørkensand
men tror du Bs har evner indenfor fodboldtræning ?

Spille fodbold kan han ikke... rosalilje
...det har han fortalt vidt og bredt, såmænd også skrevet det - men nu er det ikke selve boldtræningen jeg vil sætte ham i gang med, det er den mentale træning, og den er ens, om det er krig, cykling eller fodbold...så jo han vil sikkert kunne gøre en forskel :)

Vh Rosalilje

Dasnke klubhold gitterly
Hvis de vil spise kirsebær med de store må de lære at slås som de store internationale klubhold.
Det kræver en holdningsærdring og en målrettet mentaltræning.
Det må bli den nye store udfordring for danske klubber.
Om det skal være elitesoldaten bs christiansen ved jeg ikke men buddet er udmærket.

God pointe *Lilje* simon-says
Mental træning er det halve af forberedelserne når det gælder kampe mod store internationaltspillende modstandere, som f.eks. AJAX hvor rutinen fra græs til ledelse er i rygraden uanset spillernes alder.

Der kunne en som BS ganske givet gøre god gavn da han rent faktisk evner noget mange andre ikke gør, om man kan li' manden eller ej.

Ta' hele flokken ud i naturen eller andet, som øvelser, overlevelse, brand fra hus etc. hvor nøgleordet er "Afhængighed af de andre, ellers klare du den ganske enkelt ikke"

- Godt indlæg *Lilje*

*FB*

De har vel en mentaltræner men ikke speciel god babs-o-man
Du har sandelig fat i den lange ende, for det står da sølle til på den måde Ajaxkampen pludselig fra det ene øjeblik til det andet ændrede karakter. Så en der er lige så dygtig som netop Mr. BS himself ville måske ikke kunne gøre underværker men sandelig hjælpe.

Ganske enkelt et godt indlæg så har fået strikket sammen rosalilje. Synd det er så sjældent den slags selvkritik kommer fra netop en FCK fan.

Jeg takker!! Og håber du vil fortsætte i den retning når du skriver fodboldindlæg.

Kommer lige i tanke om at netop FCK skal til Vejle i weekenden.........kan du ikke se hvis VB vinder???? SÅ ER DIT INDLÆG "BULLS EYE"

Tak du ......... rosalilje
..i skrivende stund er den omtalte kamp overstået, og for FCK´s vedkommende med skindet på næsen :)

...men de laver ind i mellem nogle fejl, som bare kan give een dårlige nerver, fra den ene kamp til den anden har de forvandlet sig, - den ene dag et tophold efter min bedste vurdering, - og næste et hold, hvor ingen synes at have set hinaden før, totalt fremmede for hinanden - en trøst er, det kan KUN blive bedre :)

..jeg prøver at være så opjektiv som mine briller nu engang tillader det - men det gjorde da "ondt" at hvordan de blev ydmyget i Parken mod Ajax :(

Kampen på onsdag har jeg desværre ikke mulighed for at se - efter kampen kan det være jeg siger, heldigvis jeg ikke havde...men jeg krydser fingre og håber på et godt resultat :)

Vh Rosalilje