Krigskøllen!

Krigskøllen! smilodon
Jeg har en meget stor og solid paraply, som er fremstillet af hårdt træ.
Svinger man den som et våben, fungerer den ganske som de krigskøller, der finder anvendelse i nogle primitive folkeslags stridigheder.
Derfor bliver den repareret og eventuelt betrukket med nyt stof, når det er nødvendigt.
Moderne lette og elegante paraplyer har slet ikke samme egenskaber.

Når jeg går tur med den lille hund, slår jeg paraplyen op, når det regner.
Dummere er jeg alligevel ikke.

Men hvis hunden antastes af en løs hund, som jeg vurderer som truende, finder paraplyen anvendelse som slagvåben.
Den løse hund flygter så hylende, medens de drøje hug regner ned over den.

Hundeejerne bliver nogle gange fornærmede. På sikker afstand gør de forestillinger om, at deres hund jo ikke har gjort noget.
Tilsyneladende har de en ide om, at jeg bør vente, til deres skide pittbull har taget en luns af den lille hund, før jeg reagerer: "Enhver hund er uskyldig, til den har bidt dig i røven"?

Jeg fortæller dem så, at jeg efter loven er fuldt berettiget til at handle, som jeg gør. Føler man sig truet, er det berettiget at forsvare sig. Indlysende kan hundeejeren ikke sandsynliggøre, at hans langt større hund ikke var en trussel, når den ikke var fysisk kontrolleret af en line.

Dog er jeg ikke sikker på, at det lykkes at overbevise dem alle. Måske opgiver de blot diskussionen, fordi de opfatter mig som aggressiv. Dette selvom jeg søger at formidle vilje til at holde meningsudvekslingen på det verbale plan. Kun en enkelt gang har jeg set mig nødsaget til at jage en mand og hans rottweiler helt ud af parken.

Derfor søger jeg på denne debatside at få en tilbagemelding om andre menneskers opfattelse af situationen. Her kan i udtale jer uden frygt for at blive maltrakteret af krigskøllen.
Hvad mener I så?

Min knap så professionelle mening Lomme-psykologen
Det lyder som om du muligvis har indtil flere skruer løse! Hvis jeg nogensinde tager dig i at tæske løs på en hund med den omtalte paraply, knækker jeg den over dit hoved! Jeg tror jeg vil bruge samme undskyldning om selvforsvar som dig: "nødværge på vegne af et forsvarsløst dyr" :)

Søg professionel hjælp din kolbøtte!

Jeg er selv hundeejer. Anonym
Og synes helt fint om din holdning og dit forsvarsvåben. der er bestemt ingen grund til at dyrlægerne skal køre rundt i store dyre biler på min vovses bekostning. Altså er der ingen grund til at afvente et agreb på vovsen. Jeg gør nøjagtig det samme som dig. Hvis jeg fornemmer at et angreb er ufravigeligt, ja, så får den fremmede først et advarselsråb og derefter et dask med stokken. Slaget har selvfølgelig ikke til formål at skade, blot fortælle køteren at den er på galt spor. Og jeg har den holdning, trods alt, at det er bedre at det gør av på den fremmede køter end at jeg skal bruge formuer på at lappe min egen sammen.

Til krigskøllen anonym
Mand mand du er da helt forkert på den det er da dig der skal gå i snor og absolut ikke luftes på offentlige steder, man har da aldrig hørt mage, skøre person, bliv i din jordhule og husk så, du må aldrig holde dyr ikke af nogen art, for du opfører dig jo som et vildt dyr, man græmmes

hmmmmm fidos far
"nødværge på vegne af et forsvarsløst dyr"

Hvis hans lille hund bliver overfaldt af en stor og mindre flink hund. Er det så et forsvarsløst dyr?

Ifølge loven skal enhver hundejer Anonym
føre kreaturet i snor. Hvis de ikke gør det, er det OK at skyde, kvæle, trampe eller på anden måde gøre det af med det

Læs nu hvad han skriver! Lomme-psykologen
Han skriver han ikke venter på de rent faktisk overfalder hans hund!

Det står der ikke noget om! Lomme-psykologen
I loven at man må, hvis hunden ikke er i snor!
Lad være med at belære, hvis du ikke ved hvad du taler om!

der står fidos far
"...........Men hvis hunden antastes af en løs hund, som jeg vurderer som truende, finder paraplyen anvendelse som slagvåben.
Den løse hund flygter så hylende, medens de drøje hug regner ned over den........"

Krigskølle? Sam
Efter en sådanne gang vrøvl, er der kun en ting man kan råde dig til. Dette forudsætter du er inden for pædagogisk rækkevidde. Søg hurtigst mulig en psykolog inden du får flere andre underlige idéer. Så kunne vet sære du ville blive indlagt for længere tid!

Tænkte det nok! smilodon
Mange hundeejere har ingen anelse om den retslige status.
Mennesker har rettigheder og pligter. Hunde er juridisk at betragte som ting.

En hundeejer må ikke indskrænke andre menneskers rettigheder.
Han må derfor påse, at hans hund ikke udgør en trussel mod andre eller deres ejendom (eksempelvis hunde).

Bemærk, at det er fuldt lovligt at gribe til nødværge, når man udsættes for trusler.
En stor løs hund, der antaster een, er en trussel i retslig forstand.
Når jeg lader krigskøllen brage mod dens kranium, forsvarer jeg mig blot mod et overgreb fra hundens ejers side. Han burde have forhindret, at jeg blev antastet af den løse, truende hund. Mine rettigheder er søgt ulovligt reduceret. Hundeejerens rettigheder søges forøget tilsvarende på min bekostning. Tumben anser åbenbart sig selv for et overmenneske, som andre skal vise underdanighed ved at acceptere færre rettigheder.

Sådanne nazi-tosser er vel selv ude om det? Krigskøllen har sin berettigelse!

Karakterafvigendene synspunkt! Jura
Jeg kan kun henvise til Lov 810 "Lov om hunde" Kan lånes på biblioteket (hvis du kan læse) Der kan man i paragraf 10 se at en løsgåendene hund man kan kalde til sig, ligestilles med en hund i snor. Den siger at man skal have kontrol vore sin hund, og det har de fleste trods alt.

Enhver, der træffer en løsgående hund Anonym
..altså en, der ikke føres i snor har ret til øjeblikkeligt at bortskyde denne.!

Du kan gøre som du vil chinc
men jeg kan love dig for, at slog du min hund, så ville jeg aflive dig på stedet....

Min hund ville så også være kommet i snor lang tid før den havde overvejet at løbe over til dit lille kræ.

Hvis du formåede at få brækket noget på min hund, ville jeg slæbe dig i retten, og sørge for, at du aldrig fik lov at holde dyr igen, eller komme i nærheden af en tamhund.

hvis man chinc
jævnligt møder hunde, der efter signe har i sinde at overfalde ens kræ, så skulle man måske gå tur et andet sted, hvor der var knap så sindsyge hunde, ellers skulle man måske få hjernecellerne til at fungere normalt, før man gik tur offentlige steder, med sin hund.

I indlæget kommer det jo nærmest til at lyde som om, at det er tit det sker. Hvis sådan noget sker tit, så er det min klare holdning, at det er en selv der har problemet, og ikke alle de andre.

Ih ja, det giver da vildt meget mening chinc
når man gerne må bremse for en hund på vejen, men ikke for en kat.

Jeg tror du roder lovgivningen for katte og hunde sammen!

Rend og hop! smilodon
At du vil holde hund, må ikke indskrænke andre menneskers livskvalitet. Jeg vil faneme ikke acceptere at føle mig truet af den grund.

Hverken din hund eller du skal bryde sig om at true mig.

Og dette synspunkt understøttes af lovgivningen. Du skal holde din hund under kontrol.
Hvis jeg verbalt forlanger, at du holder den væk fra mig og min hund, skal du gøre det.

Rigtig mange hundeejere kan ikke leve op til et sådant krav. Deres løse hund gør sgu, som det passer den. Så falder krigskøllen med lovens fulde velsignelse.

Man tager sig til hovedet, når man læser indlæg, hvor der formuleres trusler mod den, der slår en hund under sådanne omstændigheder. Manglen på moral er efterhånden typisk for danskere. Alt for mange evner ikke at skelne mellem rigtigt og forkert.

Som altid er den skyldige den, der bryder loven. Den dovne hundeejer evner ikke at få sin hund til at gå ordentligt i snor uden at trække! Så slipper han den løs for behagelighedens skyld! Og han vil skide på børn og gamle mennesker, der skræmmes af den store hund, som ikke opfører sig ordentligt!

Jeg truer dig overhovedet ikke chinc
Du lyder bare som et type, der kunne finde på at gå hen til min hund, jeg har i snor, og slå den, hvis det lige passede dig.

Det er ikke en trussel, jeg ville ganske enkslt flippe hvis der var en eller anden psykopatisk spade, der tæskede løs på min hund, fordi den stod og logrede...
Længer er den ikke!

Psykopat? smilodon
Gu' truer du!
For selvfølgelig er du hævet over loven?
Du gider ikke eller magter ikke at kontrollere din hund.
Andre skal så blot acceptere de deraf følgende indskrænkninger i deres personlige frihed og rettigheder.
De må gå en omvej, da det er for farligt at passere dit hus?
Gør de indvendinger, skal de bare have tæsk?

Ovenstående psykopatiske hensynsløshed overfor andre mennesker søges camoufleret som dyrevenlighed?
Du tæsker folk, som vover at forsvare sig, når din hund overfalder dem?

Prøv det med min 55kg Rottweiler.... Anonym
Så er jeg sikker på du fortryder!

Hvordan Hejren
ser du at hunden har en truende adfærd? Ikke alle hunde er truende tvært imod. Kan du læse hundens sprog? det lyder ikke sådan.

det er rigtig genosha
Jeg synes du er i din fulde ret til at slå den anden hund hvis føler dig truet af dem. Jeg er sgu blevet nød til at sparke løse hunde væk et par gange ... Hvorfor fanden kan folk ikke bare tag deres hunde i snor så er der ingen problemer!

Søg hjælp chinc
Du fejler et eller andet...

Desuden bør du tage et kursus hvor du lære at læse hvad der bliver skrevet....