Kriminelle Indvandrere

Kriminelle Indvandrere marty_b
Jeg har her uddrag fra noget forskellig korrespondance som jeg har haft med en herre fra Danmarks Statistik. Jeg håber at dette vil sætte en stopper for latterlige og ufunderede udtalelser om indvandreres adfærd:

i en undersøgelse af 'Kriminalitet og national oprindelse 2002' offentliggjort 27.5.2004 (i Statistiske efterretninger, emnegruppe 'Sociale forhold, sundhed og retsvæsen' 2004:10 - som kan lånes på bibliotekerne eller købes i boghandelen el. gennem Danmarks Statistik.

I undersøgelsen sondres mellem personer af dansk oprindelse og udenlandsk, hhv. indvandrere og efterkommere. Herkomst-oplysninger kommer fra befolkningsstatistikken i Danmarks Statistik og ikke fra politiet.

Undersøgelsen for 2002 omfattede i alt 105.846 personer i alderen 15-64 år, som var skyldige (dømt) i kriminalitet (ved overtrædelse af straffelov, færdselslov el. særlove), heraf havde 92.671 dansk herkomst (født i DK af forældre med dansk herkomst), 11.203 havde indvandre-herkomst (ikke født i DK) og 1.972 havde efterkommer-herkomst (født i DK, men af forældre født i udlandet).

Den meste kriminalitet der begås i DK, begås således af personer med dansk herkomst.

mvh.

(navnet slettet, da jeg ikke har indhentet afsenderens accept, hvilket jeg gerne gør hvis der er nogen der skulle tvivle på mail'ens authenticitet)

13% Anonym
Er der flere end 13% invandrerer i DK?!?!

Måske Gnav
Det vil være en rigtig god ide, hvis du henter vedkommendes tilladelse. Det der er jo statistik fusk så det gør noget, så jeg vil gerne se tilladelsen til at bringe det.

Tilladelse... marty_b
...til at bringe det behøver jeg ikke. Og læse, det kan du vist heller ikke: i en undersøgelse af 'Kriminalitet og national oprindelse 2002' offentliggjort 27.5.2004 (i Statistiske efterretninger, emnegruppe 'Sociale forhold, sundhed og retsvæsen' 2004:10 - som kan lånes på bibliotekerne eller købes i boghandelen el. gennem Danmarks Statistik. Så tag du apostlenes heste, eller din Ferrari og smut ned på biblioteket. Det eneste jeg (måske) skulle have tilladelse til, er at offentliggøre min korrespondents navn, hvilket jeg ikke har tænkt mig at gøre bare fordi du ikke kan læse. Men du kunne jo selv skrive (hvis du altså kan finde ud af det) til Danmarks Statistik. Jeg er næsten sikker på at du ville få svar fra den samme person.

Det skulle da Tjaee
der så sandelig også gerne være, eftersom der flest danskere - endnu.
Men prøv lige at gøre det op i procenter pr. 1000 - så har vi nok det korrekte billede.........

Der mangler vist noget... El Jefe
Jeg tror som en anden af besvarelserne oss har været inde på, at der mangler lidt i det indlæg. Hvad er det egentlig du vil sige? Forselv om der var så og så mange af de skyldige(dømte) der var indvandrere, nævner du ikk noget om hvor mange indvandrere der bor i DK. Så det er jo lidt svært at danne sig noget egentligt billede af det problem du beskriver. Hvis du kunne følge lidt op på de tal du kommer med og måske beskrive dem i procenter ville det være fint...

Jeg er... marty_b
...udelukkende ude på at modbevise den påstand at 75%, eller hvor meget folk nu finder på, af alle forbrydelser begås af indvandrere. Jeg synes egentlig de tørre tal taler for sig selv. Hvor mange indvandrere der er i forhold til danskere er egentlig revnende ligegyldigt i denne sammenhæng. Jeg er ikke pladderhumanist, ej heller fanatisk anti-muslim, men jeg kan ikke fordrage når folk prøver på at føre en diskussion uden nogetsomhelst grundlag for deres påstande. Disse tal stammer frisk fra Danmarks Statistik, men sateme om der ikke var en eller anden klovn i en anden debat der prøvede på at bilde mig ind at de tal han havde, 75%, kom fra Danmarks Statistik.

Færdselslovsovertrædelser contra vold/røveri. Anon
Problemet i det du har fået oplyst, er at færdselslovsovertrædelser indgår i materialet, der er danskere ganske rigtig flittige til at overtræde lovene.

Fokuseres der derimod på vold vil du se en helt klar overrepræsentation af indvandrere eller folk med indvandrerbaggrund.

80% af alle der bliver fremstillet i Københavns Dommervagt har anden baggrund end dansk, så hvis kommer frem til at 10% (indvandrene) står for 80% af de hårde forbrydelser nærmer vi os sandheden, så kan du ellers lege lidt med hvor mange gange mere indvandrene er kriminelle end danskere for så vidt angår hårde forbrydelser.

INTETSIGENDE tal - At sammenligne pære med bananer matematikeren
Der er flere lommetyve end selskabstømmere i fængslerne. matematikeren

Der findes flere fattige end rige.

Der er flere fattige end rige, der bliver TAGET i kriminalitet, sådan har det altid været.

Men vi ved ikke, om der faktisk er flere fattige end rige, der BEGÅR kriminalitet. Det ville være, at sammenligne lommetyve med selskabstømmere. – At sammenligne pære med bananer.

Fordi rige og fattige typisk vil begå forskellige typer af kriminalitet.

Vi ved kun, at der er lettere at afsløre lommetyve end selskabstømmere.

Men denne korrektion for den sociale faktor har du ikke taget højde for, når du regner dig frem til en procentsats på 13. Derfor er dit tal INTETSIGENDE.

Usagligt MAD MAX
En af de sætninger unge invandre bruger mest! er d " Har du problem mann " ved godt det er stavet forkert men sådan lyder det. Og jeg tror faktisk at du har store problemer med din latterlige, mangelfulde påstand ! Unge indvandre begår % vis meget mere kriminalitet !

Hvor kommer det tal fra matematikeren
Hvor er din kildehenvisning.

Personligt har jeg renget mig frem til, at jeg skulle være klogere end 115% af befolkning. ;-D

Og jeg har tjekket tallet med lommeregneren men bare ikke med nogle kilder.

du kan se dk stastistik anonym
på nettet overkiminalitet ...idiot

Men relativt set er de... kaffedrikkeren
mere kriminelle.

Her er at uddrag af et indlæg jeg har lavet tidligere "30 års mislykket integration". Her refererer jeg til Jyllandsposten der ligesom dig har sine tal fra Danmarks Statistik. Jyllandsposten anser jeg for et troværdigt medie.

"De nyeste tal fra en særkørsel fra Danmarks Statistik taler for sig selv. Således ligger antallet af domsfældelser vedrørende voldskriminslitet begået af 15-19 årige mænd af ikke vestlig baggrund på indeks 211 mod 87 for danske mænd i samme aldersgruppe. Og det er endda tal hvor der er korrigeret for sociale og økonomiske forhold. Uden disse korrektioner er de hhv. 290 mod 84. (JP søndag d. 16/1 05, indblik).
I samme avis stod at læse at 44% af de opklarede forbrydelser i Århus politikreds var begået folk af anden etnisk herkomst, en gruppe der udgør 12% af befolkningen i politikredsen".

Men man kan jo altid vælge "dine tal" hvis man synes de passer bedre med ens ideologier. Men jeg hylder nu politikere der tør se tyren i øjnene.

Hæhæhæ marty_b
Jeg synes det er grineren hvordan folk begynder at svine en til når de ikke kan finde på flere argumenter og begynder at bruge udtryk som "latterlige og mangelfulde" i stedet for at komme med et ordentligt grundlag for deres påstande. Min røv sk**er %vis mere end de flestes, men det betyder ikke at lyshårede danskere lugter %vis dårligere end resten af verden. Vorherre bevares...

Til dem... marty_b
...der stadig ikke har fattet det: jeg er ikke ude på at dømme hvor dårlige eller hvor gode invandrere er. Det eneste jeg forsøger at bevise er at folk finder på hvad som helst for at få ret. F. eks. latterlige påstande om at 75% af alle lovovertrædelser begås af indvandrere. Det kan godt være at integrationen er mislykket. Det kan godt være at de fleste overfald i hovedstadsområdet begås af indvandrerbander. Dette retfærdiggør dog ikke at man selv digter nogle tal sammen, ovenikøbet uden nogen form for grundlag, og påstår at det er sådan det forholder sig.

Og hvem er du uglen
... gnavenpot, som kan tillade dig at forlange navn på statistik mennesket, der er skrivelsens indhold du skal debattere om, men det passer dig åbenbart ikke at høre sandheden, så styrter din verdens billeder, ikke?

Da fik uglen
...du tørt på *el jefe*, hvordan har puklen det? *ggg*

Anonym kan ikke regne, undskyld uglen
...ham matematiker. Tænke kan vedkommende heller ikke, hører på andres løgnagtige meninger og hyller bare med ulvene. Det er også det næmmeste. Han er en af de tomme hylster uden indholt af noget positivitet.

Til den slags mennesker er det kun foragt til overs

Så læs dog hvad der står i indlæget..... Udlandsdanskeren
og jeg citere: 'Kriminalitet og national oprindelse 2002' offentliggjort 27.5.2004 (i Statistiske efterretninger, emnegruppe 'Sociale forhold, sundhed og retsvæsen' 2004:10 - som kan lånes på bibliotekerne eller købes i boghandelen el. gennem Danmarks Statistik.
smut ned på biblioteket find den. Eller endnu bedre gå ind på danmarks statetik, og spørg der......

Du læser uglen
...Biblen som F....n, indvandrerne bliver også registreret for det mindste forseelse, som f.eks. glæmte lygter. Men skulle da noget kriminalitet være mindre kriminelt?, der siger rockerne også at de har højre rang når de kun sælger narkotika i forholdt til de pedofile og børne mordere, men den gælder ikke, du

Grik du bare din kaffe uglen
...der er du bedst til, alt det andet gylle du slipper ud af munden eller hvis sted viser at kaffen er skadeligt *GGGF*

Drik uglen
... mente jeg

Du kære Kristina Hjertens flamme
... er hørt. Men der er trist at du ikke kan overbevise de hård nakker om andet end deres gentagende løgn. Desvære, de ejer hverken forståelse for andre medskabninger eller varme følelser for andre end sig selv. De er navlebeskuere

Du ser ej klart! Universets briller
This du er et menneske, og dermed dig selv og dine egne nærmest som ethvert dyr! De andre, såkaldte navlebeskuere er dog ærlige egoister.

Du ser ej klart! Universets briller
This du er et menneske, og dermed dig selv og dine egne nærmest som ethvert dyr! De andre, såkaldte navlebeskuere er dog ærlige egoister.

ak, ak Universets briller
et "s" for meget blev det til. Ikke engang jeg er ufejlbarlig!

OK, jeg drikker kaffe... kaffedrikkeren
men hvad pokker har du drukket?

Der tager du fejl. kaffedrikkeren
Jeg har egentlig et meget humanistisk og tolerant livsyn, jeg mener der skal være plads til folk af fremmed herkomst, anden seksuel orientering anden religion mm. Jeg vil endda gå så vidt som til at gå i opposition til grove generaliseringer og fordomme, men dog mener jeg at vi har en dårlig integration som samfundet må forholde sig til. Så kan det ikke nytte noget at man fornægter tingenes sammenhæng bare fordi man ikke kan lide sandheden.

Jeg ved godt at der er mange indvandrere der fungerer fint i samfundet og al støtte til dem. Der er bare for mange der ikke gør, og det må man forholde sig til. Jeg synes netop at VK regeringen er gået aktivt ind i sagen og det skal den have ros for. Den forrige regering gjorde intet, den fornægtede kun problemernes eksistens. Man må vel også kunne se at jo flere historier folk hører om indvandrerkriminalitet desto mere generaliserende bliver folk. Derfor vil jeg påstå at den tidligere regering, med dens ligegyldige holdning, bærer sin del af ansvaret for den til tider rå tone i invandrerdebatten.

Statistisk manipulation matematikeren
Dit talmateriale er sikkert rigtig nok. Men det bekræfter bare ikke din hypotese. Fordi du kunne bruger en mikroskopisk del af det talmateriale, der skal til for at bekræfte eller AFKRÆFTE din hypotese.

Og det ved du sikkert godt. Men du havde bare så frygteligt lyst til at lave en overskrift, som kan skabe fordomme, ikk?

Dit motiv er tydeligt om end modbydeligt.

Get real! Hahahihaha
Tabernakke!

kære regnelærerinde kaffedrikkeren
Tallende som JP søndag d 16/1-05 refererer til, stammer fra 2002 som er den seneste opgørelse af den art. Den er udarbejdet af DS under forespørgsel af rigsstatistiker Jan Plovsing (ifølge avisen).

Jeg anser med andre ord kilden som ret troværdig. Men har du omvendt siddet derhjemme og regnet ud at der blot er tale om en tilfældig variation så lad os andre se dit regnestykke. Det kunne være interessant.

Lad mig tilføje at kaffedrikkeren
Min hensigt ikke er at skabe fordomme. Blot at få folk til at indse at samfundet har et problem med øget kriminalitet blandt indvandrere som det skal være legalt at diskutere på ligefod med f.eks rockerkriminalitet.

Jeg siger intet grimt om nogen og jeg har intet imod indvandrere der aktivt integrerer sig. Men jeg bryder mig ikke om at de bliver lært op i kriminalitet, fra de er børn, af indvandrerbanderne i deres nærmiljø. Her mener jeg samfundet må erkende at der er en kedelig tendens med indvandrerkriminalitet som kun kan løses ved at samfundet sætter ind med en hård og konsekvendt linie over for indvandrerbanderne, så de ikke trækker unge som ellers kunne blive velfungerende voksne, ind i kriminalitet.

Selvom det er blevet bedre er det stadig et tabu belagt emne hvor man enten er for eller imod. Enten er man halalhippie eller racist.

Omvendt er der sjældent mange der tager rockerne i forsvar men der er mange der er træt af dem pga. det som de står for. Det er legalt, de er danskere så derfor er det ikke politisk ukorrekt at fordømme dem.

sandheden danskeren
Hvorfor skjule sandheden overfor borgerne. Statitikken viser klart, at procentmæssigt er mennesker af anden etnisk oprindelse mere dømt for
ulovligheder af kriminel karakter. Når det erkendes af liberale personer, da kagles der om "dårlige vilkår og opvækst". Hvad med om de viste hår på brystet og opførte sig som ordentlige mennesker.

Ja det må du.......... Hahahihahaha
.....jo vide en del om.
Du kæfter op om indvandringens fortræffeligheder og nægter fuldstændigt at anerkende det faktum, at de fleste flygtninge idag er fup flygtninge og kriminelle, ligegyldigt hvad kendsgerningerne siger. Du er et fæææææææææ ugle. Et ganske forskrækkeligt et!

*GGGG* arkimedes02
Jeg er %vis enig. Og hvad saglig argumentation angår, så ligger det rigtigt sløjt til her på SOL. Men har vi ikke snarere begået en fejl ved at vi forventer en saglig debat i et sådant forum?