Krise hjælp

Krise hjælp aeblegaarden
Hej jeg håber der er nogle som kan hjælpe mig med, hvor jeg kan henvende i forbindelse med at jeg lige er gået fra min mand og skal søge skilsmisse, fuldforældre myndighed og sådanne ting. Lige pt. mangler vi et sted at bo så ved i hvor jeg kan henvende mig på danner huset hjælper de ikke da der ikke er vold indblandet.

Du skal søge en advokat m47
Denne varetager alle de åbne spørgsmål omkring din stilling økonomisk.
Hvis I har børn, så også vejledning om din stilling som forælder.

Er du mindrebemidlet, kan du henvende dig i din kommunale rethjælp og søge om fri advokathjælp. Om det virker i skilsmissesager er jeg dog ikke 100% sikker på.


Og så lige en kommentar om at komme ned på jorden: Det med Dannerstiftelsen og ikke-vold, så er det altså ikke en offentlig forsørgelsesopgave at I vil skilles! Det er Jeres egen beslutning med det ansvar der heraf følger!


M47

der er også denne mulighed eks'en
hvis du søger ordet "familiehuset" på nettet, så kan du derigennem finde dit nærmeste "hus" og der har du mulighed for at ringe og aftale en tid til samtale hvor du bliver hjulpet af meget kompetente mennesker. -har selv prøvet det...

Håber du kan bruge dette til noget
Dit nye liv venter på dig... Held og lykke på din vej!!

måske lureren
Hej..

Nu har jeg ikke selv så meget erfaring med det da jeg ikke har været gift eller blevet skilt. men har et barn, hvor jeg også måtte søge fuld forælremyndighed.

men jeg har en baggrund som barn, en far som er alkoholikker, og en mor med maniodreppresiv, så har oplevet en del. hvad krisehjælp angår.

DU kan enten ringe til mødrehjælpen ( de er altså søde at hjælpe, selvom man ikke har været der før)

Du kan altid ringe til et krisecenter og høre om der er plads til dig og dine børn, så længe der er børn involveret er der somregel ingen regler om der er vold eller ej indblandet. ( det mener jeg vertfald ikke) hvis jeg tager fejl undskylder jeg på forhånd.

vedr. forældremyndighed. der ringer du til statsamtet som nu hedder statsforvaltningen :-) http://www.statsforvaltning.dk/site.aspx?p=562

og der hjælper de med alt det. du skal bare være klar over de nye regler ang. faderskab. med alt det fortæller de.

håber du kommer med godt mod igennem :-)

Du skriver, du er gået fra din mand - men dulkis
- men hvor er du gået hen? Det er svært at se, hvor du er i forløbet ud fra det du skriver.
- Hvis du skal søge skilsmisse, eller separation er det vel, kan du finde blanketten på nettet. Den skal underskrives af Jer begge og du kan se adressen derpå, hvor den skal sendes til.

http://www.familiestyrelsen.dk/9/

- Hvis du mangler en bolig henvender du dig til et alment nyttigt boligselskab og beder om at komme på deres "akut-liste". Du kan selvfølgelig også søge alle mulige andre boliger, som det nu er ladesiggøreligt for dig.

- Hvis du allerede er flyttet fra din mand, og er frigjort fra ham, økonomisk set, skal du henvende dig på kommunen og få ansøgt om bidrag til børnene/barnet samt børnetilskud som enlig forsørger. Bidraget til børnene kan du (så vidt jeg husker) få fra den dag I er flyttet fra hinanden, men øvrige tilskud kan ikke opnås før de er ansøgt. Så se at komme afsted.

- Herfra går tingene normalt sin sædvanlige skæve gang, men har I noget af værdi, er der tale om en materiel bodeling du ikke kan overskue, så gør også som M47 skriver til dig, henvend dig hos en advokat. Den del kan han nemlig hjælpe dig med, hvis i ikke opnår enighed i statsforvaltningen. Du skal dog være opmærksom på at fri proces gives ikke til bodeling. Derfor skal du overveje, om det er mere end advokatregningen i din halvdel af fællesboet.

Måske du også kunne hvad lidt fornøjelse af den her side

http://www.skilsmisseklar.dk/

Kommunen..... Løvemor
skal hjælpe dig med at finde en bolig.

Ellers må du selv igang. DBA, alle mulige steder. Har du ikke noget familie eller nogle venner du kan bo hos, til du finder noget selv?

Løvemor

mødre hjælp aeblegaarden
Her fået en tid hos mødre hjælpen d.29 de havde desværre ikke tid før... Ikke alle kvindehjem/krise centre tager folk med børn for har hos nogle fået afslag.

tilskud aeblegaarden
Hvilke tilskud mener diu man kan søge?

tjo aeblegaarden
Her boet hos en ven og hans kæreste men skal imorgen til samtale på et krise center i lyngby og der efter skal jeg se på en lejlighed...