Kristendom og seksualitet

Kristendom og seksualitet 6 generationsindvandrer
religion og livssyn
Hvordan kan den kristne kultursociologi kvalitativt forbedres , så de kristne reelt oplever en tilfredshed og tryghed ved at være kristne i et demokratisk verdsligt samfund med menneskerettigheder, velfærd og demokrati.

Store sociologiske problemer som f.eks pædofili , skilsmissestatistikker, arbejdsløshed er ikke blevet rammen om mange kristne inspirerede løsningsmodeller !
Da f.eks pædofili er en asocial seksualitet som hærger det vestlige samfund indikerer det måske at den kristne seksualetik bør tages op til en revision ?
Når 20-40% af voksne kvinder er funktionelt frigide er det vel klart at de med deres partnere ikke sammen oplever en optimal endsige tilnærmelsesvis optimal seksualitet - har det noget at gøre med forældede kristne kulturtraditioner vedrørende seksualitet ?

Videnskabeligt er det vel påvist at voksne mennesker, bliver mere selvtillidsfulde og trygge ved at have et godt og velfungerende seksualliv, med den modsætning dette indebærer i forhold til de fortidige antagelser indenfor den kristne sociologi at kvinder f.eks var en slags dyr . . og manden underlegen . . det er en del af den kristne kulturarv, det der syn på seksualiteten , kan den kristne nutidige menighed se nogen behov for en slags reformation, en bedring af kulturarven, normerne, seksualetikken . . ?