KRONRAGNING.

KRONRAGNING. LADY T.
Er der nogen der tænder på at lade sig kronrage evt. i en s/M situation.

Ja for pokker LongHair
Ja helt sikkert det er meget tændende

Har du prøvet det? Lady ..T
Har du selv prøvet at blive kronraget,eller har du barberet din partner?

har ikke prøvet endnu longHair
Jeg har ikke prøvet, men tanken tænder mig meget. Det er den ultimative dominans. Hvad er det der tænder dig ved tanken? Og hvordan kunne du tænke dig at gøre det?

D0minans ydmygelse Lady T
jeg. binder ham til en stol, han er nøgen. jeg barberer ham først med en maskine, derefter helt glat med barberskum og skraber.Efterfølgende skal han tilfredsstille mig med sin tunge .Et glatraget hoved mellem mine blondeklædte ben. frækt...

frækt longHair
Det lyder virkelig frækt. Hvad gør det for dig at du barbere ham? Jeg kunne os godt tænke mig at blive barberet over hele kroppen for at føle mig hjælpeløs og nøgen.

Blottelse Lady T
jeg blotter ham helt. intet er dækket.Han er jo bundet og hjælpeløs, helt i min magt.selvfølgelig har jeg også barberet hans kønsdele,huden der bliver helt blød og glat og dejlig at røre og slikke.

drøm longHair
Det lyder som en drøm at opleve. Forbinder du det med en sm seance?

JA det er Lady T
ja det skal iscenesættes og der er en dominerende og domineret part.s/M situationen er baseret på ydmygelsen/blottelsen ikke smerte, dog kan klemmer og indspænding af kønsdelene og andre små detaljer være med til at understrege s/m legen. Hvad med din fantasi, har du gjort dig tanker om hvordan en kropsbarbering skulle foregå, er du bundet,hvor og med hvad, hvilken påklædning har hun på???

det gad jeg godt opleve LongHair
Hvad indebærer indspænding af kønsdele?

Min fantasi går på at blive fast spændt f.eks. til et pæl og efterfølgende blive barberet over det hele kroppen. Iført hals bånd bliver ført til en stol hvor jeg bliver bundet og får barberet mit hår af. Hun er i ført lange støvler, en stram nederdel og et hvid skjorte eller korset.

lyder fantastisk longHair
Det lyder bare fantastisk. Det kunne også foregå i et kælderrum eller andet rum hvor man kan blive indespærret

Hvad? Anonym
Hvad det betyder det at blive kronraget?

Anonym Hvad?
Hvad betyder det at blive kronraget?

Et mørklagt rum Lady T
Når hun har brugt ham, forlader hun ham bagbundet i et mørkt rum. Han ved ikke Hvornår hun kommer tilbage, eller hvad hun vil gøre ved ham, når han høre nøglen i døren .

Til anonym Lady T
kronragning betyder at få barberet håret af.

venter spændt longhair
lyder frækt og mit hjerte vil banke og jeg vil være bange for hvad der vil ske...virkelig noget jeg gerne vil prøve

Hvad skal der ske. Lady T.
Hun kommer ind i rummet og beordre dig på knæ.Derefter giver hun dig et blindfold på, sætter en kæde i dit halsbånd og tager dig med til et andet rum, her bliver du bedt om igen at knæle og bøje dig frem,du kan intet se, men du mærker at du er blevet placeret i en gabestok. hvad er du bange for ,at hun vil gøre?

barbere? Anonym
Barbere håret af?

Det vil sige, at man barberer hår over hele kroppen?
Mave, arm, armhule, ben, røven, hovedet?

Posture collar og gag Lady T.
Du skal ikke løbe, du skal nyde. Hun VIL bruge en strap-on, men først vil hun nænsomt vænne/udvide dit røvhul med sine fingre og mindre butplugs, hun vil lade dig sutte hendes strap-on, derefter vil hun give dig en gag i munden og ....

stiv longhair
Bliver stiv ved tanken om jeg skal sutte på din strap-on og egentlig ret ydmygende. Men med en gag i munden har jeg ikke meget mere at skulle have sagt*SF* Kun at vente på hvad der sker...

Ryster longhair
Jeg ryster over hele kroppen er meget liderlig og kroppen dirrer af bare spændning. Giver et sæt i kroppen for hvert smertefulde slag som rammer min nøgne og glatte krop...tænker på hvilken situation jeg har bragt mig selv i, men der er ingen udvej.

Ikke endnu Lady T.
hun lader pisken daske ind mellem dine balder og snerter dine nosser,du mærker et par kraftige slag over dine balder.Så bliver du frigjort af gabestokken,du er stadig blændet og kneblet,du bliver ført,ved halsbåndet,hen til et leje,hvor du bliver beordret til at lægge dig på ryggen,dine hænder bliver fastspændt i manchetter og dine ben bliver placeret i to bøjler, du ligger nu på et gynokologisk leje, blottet...

slikker Longhair
Jeg nyder at slikke og mærke pinen samtidig. Oplevesen bliver endnu mere intens og samtidig tanken om hvem som styrre situationen. Jeg slikker det bedste jeg kan og ivrigt...for jeg vil gerne gøre mit job godt.

Nydelse Lady T.
Og du gør det godt, hun stønner af vellyst, du mærker at hun bliver våd.Ind i mellem må hun fjerne sig fra din mund, for hun vil trække nydelsen ud, men pludselig giver hun efter og hun kommer i en kaskade i din mund...

ligger tilbage Longhair
Jeg ligger tilbage og tænker på den fantastiske oplevelse. Men jeg tør slet ikke at røre mig det mindste. Ligger og tænker på hvor frækt det ville være at sprøjte ud over hendes støvler

haha store.peter
Er det ikke nok at være kronraget forneden....:-)

mørklagt i heste stalden christian54
Hvis jeg har været uartig, er jeg blevet låst inde i hesteboksen med en sort sæk over hovedet, siddende på knæ med ankler og håndled bundet sammen, uden at vide hvornår jeg kom ud igen.

En enkelt gang blev jeg en fredag aften taget i at være fuld på vores lokale bodega sammen med en anden dame, da min kæreste kom og sagde jeg skulle hjem NU.

Da fik jeg resten af weekenden i boksen, og fik kun sækken løsnet fra hovedet når jeg blev fodret med gullerødder, og et glas vand.

Efter mange timer hørte jeg min dame komme ind med en i stalden, som hun fortalte her kan du se hvad der kommer ud af at du er sammen med min mand, og er han fuld en anden gang så hold fingerne fra ham, hvis du ikke vil være skyld i jeg tager mig kærligt af ham her hjemme i ridestalden. Hun sagde farvel og de gik begge to.

Siden da har jeg ikke haft sidespring her i byen - for det var for nedværdigende at ligge i hesteboksen, uden at kunne se noget eller flygte og ikke vide hvornår straffen var forbi.

Så det med at være anbragt mørkelagt i et rum, eller en sort pose / sæk virker bestemt slemt, og jeg håber ikke andre udsættes for den nedværdigelse.

God weekend til jer alle

udstillet i en gabestok christian54
Jeg ville være bange for hun tog mig og gabestokken med ud i haven der lægger ud til vejen og der lænkede mine ben sammen, samt at hoved og hænder sad i gabestokken, og at jeg da blev udstillet som slave for alle der kom forbi vores have.[:|]

Du slap for let just9800
Christian du skulle sgu ikke slippe så let med at have en sæk over hovedet, du er jo et svin og skulle være smidt helt ned i en sæk, der blev bundet for enden så du ikke kunne komme ud, og så skulle der være en stram rem omkring sækken på din hals så hovedet var helt lukket inde.
Du kunne få en gasmaske på så du kan få luft, og så skulle du være smidt ind i svinestien blandt søerne og lægge der i nogle timer, eller natten over hvis din kæreste syntes det var det der skal til.
Du er et rigtig svin, så det var den tur jeg som mand syntes du fortjener.

Så kan i lære det henriette84
Den fest vil jeg gerne med til, er spændt på om andre der var med får dårlig samvittighed, så måske endnu flere skal med i kronragernes klub.

I skal være glade for at jeres kærester var så glade for jer, at de gav jer en fælles straf, der tager lang tid at komme over inden håret igen er vokset ud.

Varme straffen i læderdragten med grisehovedet og i saunaen blev jeg vildt tændt på, håber det var en rigtig hedetur i fik sammen, godt gået af jeres kærester med den omgang varme.

Jeg nød også tanken om at se jer blandt søer og orner totalt kronraget, men kunne ikke selv holde stanken fra svinene ud i så lang tid, jeg tror jeg ville kaste op over den svine stank, men OK i havde fortjent straffen hos svinene, så det er ok - SÅ kan i lære det kan i.

Glæder mig til at høre om festen!

enig med jer burslaven1
Jeg er helt enig Christian og din festkæreste skal have en lærestreg, og Pia du har ret en tur i buret er lige hvad der skal til.

Jeg er selv smed og er beordret til at lave 3 forskellige bure som er mit hjem. Hver aften låser min ejer mig ind i et af mine bure, og jeg vil da gerne spørge hende om i ikke begge kan komme på besøg her en weekend, så kan i bo i hver sit bur så i finder ud af hvordan en burslave bor.

Hvis i er for snaksagelige så kan en gag nok lukke kæften på jer, og mine håndlavede bure er så kraftige at de nok kan holde til at i lænkes fast til dem, så i ikke leger med jer selv.

Er i for grimme at se på smider vi et stykke sort stof over buret, så ingen kan se jer - så vi kan opfylde ethvert ønske, og skal jeg være ærlig så fortjener i begge at bo i hver sit bur, så i ikke leger sammen.

Så frygt kun fremtiden![:(]